Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za rok skončí podpora XP, jaký systém pořídit?

Recommended Posts

Odesláno

Na novinkách čtu, že přesně za rok končí podpora systému XP. Ptám se zkušenějších - protože já v IT zakrněl tak před 5 lety - jakým systémem XP nahradit, co je nejpovedenější?

Jenom podotýkám, že mám 1 PC a notebook s Intel Atom, tudíž nesmí být problém to něm rozchodit.

Nebo snad má smysl pokračovat na systému, který nebude mít aktualizace?

Odesláno

Já z vlastní zkušenosti můžu říct, že pro obyč používání stačí win7, teď mám ale 14 dní Win8 a jak jsem je odsuzoval, tak jsem si hned zvyknul, takže klidně i win8 :)

Guest servisman
Odesláno

jj ,ale berme v uvahu pokud máme dia tak ta maká jen v XP

Guest servisman
Odesláno

jj to máš pravdu,sic nemám zkušenost ,ale pokud XP konec a virtuál nepotřebuje nějakou tu *podporu*?

Odesláno

dia nevedu ;)

Jde mi o to, co má smysl i do budoucna, tedy 8? Nic novějšího se neplánuje? Asi se ptám blbě, ale já se o to asi 5 let nezajímám ... míjí mě i chytré telefony atd...

Odesláno

Kolegovi v práci jsem nedávno přeinstaloval na netbooku s Atomem XP za Ubuntu a je naprosto spokojený, i když to není OS úplně pro každého :myslim jinak já bych to neřešil, pokud s tím jsi spokojený, zůstal bych u XP

Odesláno

Já to mám na EEE901 s SSD diskem, XP okousané co to šlo (C: má pouze 4GB, D: má 8GB), RAM 2GB, RAMDISK na cache browseru a chodí mi to v pohodě.

Odesláno

Koblih potřebuje lepší výkon.;) Mám EEE1000H, tedy HDD80 GB, 2GB RAM a taky si nestěžuji. HD video to nepřehraje, ale to nepotřebuji. Díky zkušenosti na EEE jsem si koupil i stolní s Atomem a zobrazuje mi na monitoru Full HD rozlišení a jsem spokojený uživatel. Mám v tom 3xHDD :D

Jak to tak vypadá, vůbec to nebudu řešit, pojedu asi pořád na XP, nic mi v nich nechybí a co potřebuji, to vím kde najdu, za těch 9 let, co ho používám, to člověk už zná nazpamět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...