CelticGirl Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Aspoň to nezmrzne ) neboj, dočkáš se, na večer hlásej až mínus deset.. Mně MHD nevadí, i vlaky jezdím ráda . Když je takhle, tak to nebudu riskovat.. kdyby bylo jak včera, tak se to dá, to byla jenom zima a námrazy byly jen na parkovištích, kde si člověk dá setsakra pozor.. kde jsou ty doby, kdy jsem drandila na univerzálkách :-D dneska už se bojim, i když ani tehdy jsem neměla problém a to bylo hůř než je dneska.. dokonce mé auto jako jedno ze tří dojelo do cíle, když jsme jeli na hory a to ostatní zimní gumy měli.. ale jeli na nich, jako kdyby jim to zaručovalo perfektní přilnutí.. a když si člověk vezme, že dřív takové problémy na silnicích nebyly přestože zimní gumy neměl nikdo, tak mi z toho stále víc vychází jen to, že lidi jenom blbnou a míň řídí.. každopádně pežotek teď bude přezimovat :-D má to výhodu - prodlouží se doba, kdy nebude stát v servise :-)) Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 15km z prace me trvalo hodinu, s mhd mam smulu , kamionakum opet dekuji Citovat
Fuller Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Radši budu sedět doma a čumět do zdi nebo monitoru, než jet MHD, dneska kdyz sem šel na cigárko, tak sem viděl názorný příklad toho, co MHD dokáže. http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/praha/clanek.phtml?id=684213 To je prosim asi 400m od baráku, jinak je tady u nás tak 20cm a sněží nepřetržitě už přes 24hodin.... A stále padá.... Citovat
koblih69 Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Přiznejte se kdo vykotil tu stříbrnou 206 nad nad Kolodějema nad Lužnicí směrem na Chrášťany? Přiznám se, že jsem byl dneska ve svém živlu ráno dobrý, ale ta večerní jízda domů nádhera. Tohle počasí mě prostě baví, škoda, že v Jižních Čechách si to moc neužiju... sypače jsem potkal 2 měli zvednutou radlici a nesypali - asi by se vodřela, no co voni si to lidi projedou No nic dávejte na sebe pozor. Citovat
punkac Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 15km z prace me trvalo hodinu, s mhd mam smulu , kamionakum opet dekuji rallye letní gumy? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 No tady je taky všude hnus bílej a tma:blicismajlik:blicismajlik Citovat
OK406 Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 Přiznejte se kdo vykotil tu stříbrnou 206 nad nad Kolodějema nad Lužnicí směrem na Chrášťany? Přiznám se, že jsem byl dneska ve svém živlu ráno dobrý, ale ta večerní jízda domů nádhera. Tohle počasí mě prostě baví, škoda, že v Jižních Čechách si to moc neužiju... sypače jsem potkal 2 měli zvednutou radlici a nesypali - asi by se vodřela, no co voni si to lidi projedou No nic dávejte na sebe pozor. Tak já to nebyl a ani nikdo z rodiny!!! 206 nemáme. Jinak stále jemně a vydatně padá!!! Ale teplota nic moc!! Je břečka. Snad se to pře noc změní. Jinak ted je -0,1st.C. Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 ok406 poprvy ti musim napsat, ze je tu pocasi uplne na hovno a na blbnuti s autem Citovat
godzila.01 Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 tři pod nulou a ještě sněží... Dneska jsem dvacet minut vykopával auto ze sněhu, tak uvidíme jak zítra, ale už sem si tam dal radši koště Citovat
vix Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 páteční cesta: PLŇ - ČB super. Kromě kamionů, blokující silnice a kromě namrdů v VW-Group, snažících se být in, cesta vyslověne super. Sníh, bez náledí, bez silničářů. Nesly mě a mou P205 8 let staré Matadory MP58, které i po 50 tis. a s 5 mm vzorku si na českých silnicích držely své. Díky, ... nemusel jsem tak slevovat ze svých rychlostních průměrů. P.S.: Gumy staré 8 let a stále dobré. Někde je chyba ... nebo je to v mém chápaní auta jako technického celku ? P.S.S.: Do práce jdu zítra pěšky. Mám to 25 minut (a jsem línej odhrabovat auto) Citovat
Pinďa Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Tak venku dneska na Střední moravě: ráno v 5:00 -9,5 st. C v 15:00 je -6,5 st. C nyní v 19:15 je -8,5 st. C:grr:aut:grr [upravil dne 30/11/10 20:27 Pinďa] Citovat
MilanF1 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Dnešní večerní cesta byla zajímavá, to, že je venku zima, to každý ví. Jen můj teploměr v autě mi tvrdí, že tam je -14°C, aby mi to potvrdil, občas tam hodil i -16°C ... doma koukám na teploměr a tam -6,5 °C, tak nevím, co se mu stalo Jaké jsou u Vás ostatních teploty, počítám, že ráno bude pěkná kláda Citovat
neutral Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Bystřice pod Hostýnem (zlínsko) hlásí asi 20 cm toho bílýho humusu. Teploty přes den kolem -3, v noci kolem -13. Zima dorazila už i sem a nemám ji rád. Citovat
godzila.01 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Zima jak v blbým ruskym filmu.... Citovat
shark734 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 nitra tiez..akurat mi doniesli nove zimaky Citovat
godzila.01 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Tak tady už zase začlo sněžit, to je haluz.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.