Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Aspoň to nezmrzne :)) neboj, dočkáš se, na večer hlásej až mínus deset..

Mně MHD nevadí, i vlaky jezdím ráda ;). Když je takhle, tak to nebudu riskovat.. kdyby bylo jak včera, tak se to dá, to byla jenom zima a námrazy byly jen na parkovištích, kde si člověk dá setsakra pozor.. kde jsou ty doby, kdy jsem drandila na univerzálkách :-D dneska už se bojim, i když ani tehdy jsem neměla problém a to bylo hůř než je dneska.. dokonce mé auto jako jedno ze tří dojelo do cíle, když jsme jeli na hory a to ostatní zimní gumy měli.. ale jeli na nich, jako kdyby jim to zaručovalo perfektní přilnutí.. a když si člověk vezme, že dřív takové problémy na silnicích nebyly přestože zimní gumy neměl nikdo, tak mi z toho stále víc vychází jen to, že lidi jenom blbnou a míň řídí..

každopádně pežotek teď bude přezimovat :-D má to výhodu - prodlouží se doba, kdy nebude stát v servise :-))

Odesláno

Přiznejte se kdo vykotil tu stříbrnou 206 nad nad Kolodějema nad Lužnicí směrem na Chrášťany?

Přiznám se, že jsem byl dneska ve svém živlu ráno dobrý, ale ta večerní jízda domů nádhera. Tohle počasí mě prostě baví, škoda, že v Jižních Čechách si to moc neužiju... sypače jsem potkal 2 měli zvednutou radlici a nesypali - asi by se vodřela, no co voni si to lidi projedou :D No nic dávejte na sebe pozor.

Odesláno
Přiznejte se kdo vykotil tu stříbrnou 206 nad nad Kolodějema nad Lužnicí směrem na Chrášťany?

Přiznám se, že jsem byl dneska ve svém živlu ráno dobrý, ale ta večerní jízda domů nádhera. Tohle počasí mě prostě baví, škoda, že v Jižních Čechách si to moc neužiju... sypače jsem potkal 2 měli zvednutou radlici a nesypali - asi by se vodřela, no co voni si to lidi projedou :D No nic dávejte na sebe pozor.

Tak já to nebyl a ani nikdo z rodiny!!! 206 nemáme. Jinak stále jemně a vydatně padá!!! Ale teplota nic moc!! Je břečka. Snad se to pře noc změní. Jinak ted je -0,1st.C.

Odesláno

ok406 poprvy ti musim napsat, ze je tu pocasi uplne na hovno a na blbnuti s autem :D

Odesláno

páteční cesta: PLŇ - ČB super.

Kromě kamionů, blokující silnice a kromě namrdů v VW-Group, snažících se být in, cesta vyslověne super. Sníh, bez náledí, bez silničářů. Nesly mě a mou P205 8 let staré Matadory MP58, které i po 50 tis. a s 5 mm vzorku si na českých silnicích držely své. Díky,

... nemusel jsem tak slevovat ze svých rychlostních průměrů.

P.S.: Gumy staré 8 let a stále dobré. Někde je chyba ;)

... nebo je to v mém chápaní auta jako technického celku ?

P.S.S.: Do práce jdu zítra pěšky. Mám to 25 minut (a jsem línej odhrabovat auto)

Odesláno

Tak venku dneska na Střední moravě:

ráno v 5:00 -9,5 st. C :bojim

v 15:00 je -6,5 st. C :(

nyní v 19:15 je -8,5 st. C:grr:aut:grr

[upravil dne 30/11/10 20:27 Pinďa]

Odesláno

Dnešní večerní cesta byla zajímavá, to, že je venku zima, to každý ví. Jen můj teploměr v autě mi tvrdí, že tam je -14°C, aby mi to potvrdil, občas tam hodil i -16°C :D ... doma koukám na teploměr a tam -6,5 °C, tak nevím, co se mu stalo ;)

Jaké jsou u Vás ostatních teploty, počítám, že ráno bude pěkná kláda ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...