Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

U nás to všechno na první svátek roztálo a včera začalo mrznout a znovu něco napadlo. Dnes jsem se nedostal do auta ráno, jak to všechno zmrzlo. Nahoře je sněhu určitě víc. Teď svítí slunce a kde je stín, tak mrzne.

Odesláno

Tady pořád sněží. Ráno jsem odmetal auto, odházel závěje a večer si to můžu dát znovu :aut

Doufám, že se nám to podaří vzít s sebou to počasí. Představa, že takhle 3dny v kuse sněží a fouká v Pze, tak mám min. týden "home office" :D

Odesláno

Tady ani vločka, tedy ne že bych si ztěžoval, na ježdění ideál. Bohužel, Klínovec, Boží Dar, Loučná a prakticky komplet Krušné hory pod sněhem - na servis tam musím i kdybych nechtěl.:grr

Odesláno

Vracíme se domů od Litomyšle, tam po sněhu ani památky a teď čekám na holky v Hk před marketem aby něco se koupilo domů a je tady 4°C a též čisto, tak snad JC bude to samé. 

Odesláno

Tak na novej rok docela pěkně přituhlo 

Ráno v 6°°hod jsem škrabal a šlo to dost blbě,zamrzlo  mi to i zevnitř,  -10°C,lehce fouká,silnice relativně suchý

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Ráno nám pěkně přituhlo na -12 stupňů, jasno. Teď -6 a sněží. Jediné, co mě na tom štve, je to, že jsem po 14 dnech v práci a vůbec nic se mi nechce.

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, KingSpade napsal:

Devadesátkou v levém pruhu :aut

Pospíchas do TV  aby jsi byl ve zprávách? 

Upraveno uživatelem Béďa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...