Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

apríl, slunce, déšť, slunce, krupky a pořád dokola a začíná vítr, brr

To samé je u nás. Dnes na salonu nejvíce pracoval vypínač světel.  :)  

Opakovaně rozsvítit, zhasnout, rozsvítit, zhasnout, rozsvítit, zhasnout, rozsvítit, zhasnout, rozsvítit, zhasnout, rozsvítit, zhasnout, rozsvítit......

Odesláno

Dneska se mi chce skoro napsat do toho TOPICu "Kdo už máte přezuto?"  :P

btw.: dneska jsem měl jet původne do Drážďan a nějak jsem rád, že jsem to přesunul ... :)

Odesláno (upraveno)

Radime :super o kousek dál to samé 0.7°, ještě že mám přezuté na loňské zimáky :D

padá sajrajt a ani telka nejde, signál se přes to neprotlačí

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno

Dneska se mi chce skoro napsat do toho TOPICu "Kdo už máte přezuto?"  :P

btw.: dneska jsem měl jet původne do Drážďan a nějak jsem rád, že jsem to přesunul ... :)

já na 407 ještě ne Markéta na 306 už jo ...... ale jako mám jí rád, to ne, že ne :D :D

Odesláno

Jojo, to povídej jí ... dokážu si to přesně představit. Jakmile jsi včera shlédnul předpověď, tak šup, šup do garáže rychle stihnout přezout na letní ... :D

Začínáš si tu svatbu brzy rozmýšlet, koukám ... :aut  :D  :D  Já teda chtěl Feldu taky už přezout, ale naštěstí jsem to v důsledku nedostatku času musel přeložit. 

Odesláno

U OBI prodávají kapry a stromky a  kaufland otevřel speciálku na svíčky a světýlka. 

Odesláno

Jojo, to povídej jí ... dokážu si to přesně představit. Jakmile jsi včera shlédnul předpověď, tak šup, šup do garáže rychle stihnout přezout na letní ... :D

Začínáš si tu svatbu brzy rozmýšlet, koukám ... :aut  :D  :D  Já teda chtěl Feldu taky už přezout, ale naštěstí jsem to v důsledku nedostatku času musel přeložit. 

jsem přezouval v sobotu za krásného počasí woe :aut

Odesláno

Ten bus z videa cca 1:30min znám, jezdí přes nás do Brna :) , hmmm tak dneska asi moc na čas nejel :D

Jinak Holice 8°C, před asi hodinkou pěkná bouřka, kroupy, vichr děsběs :roll

Dopoledne chumelenice, pak zas lilo jako z konve, sluníčko a tak pořád dokola, asi fakt budem na velikonoce stavět sněhuláky :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...