Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno
Včera cca ve 14 při přejezdu přes Alpy 39° :D

Sem ti to včera musel i vyfotit, dneska říkali v rádiu, že na Italsko-Rakouskejch hranicích pokořili nějakej teplotní rekord... :D

post-25417-14109632629733_thumb.jpg

Odesláno

Včera po 18 hodině se v Č. Budějovicích prohnala průtrž mračen. Opět padaly stromy + bilbordy. Létaly odpadkové koše a vše, co bylo lehné a nebylo řádně připevněné.

Kdo jel v tuto dobu na motorce, tak musel hned zastavit, jinak byl smeten.

Všude se náhla objevila voda.

A dneska je krásných 29 st. Celsia a po včerejší průtrži ani památka. Sluníčko opět krásně svítí.

Odesláno

Na tuhle předpověď jsem dostal tip tak před rokem se stejným dovětkem (že jim to docela vychází).... No na 100% to samo není, ale jde to....

Odesláno

zrovna jsem dorazil z odpolky, po cestě větve listí a i pár tašek ze střechy. Fouká názazový vítr a do toho prší a v dálce se blýská. Snad nepřijdou slibované kroupy,na dvoře stojí tři auta.:(

Odesláno

Norové píšou, že v Šumperku bude pršet v pátek, pak trochu v úterý a zase v pátek. Tak jsem zvědav. Teploty moc nevycházejí, v reálu je mnohem víc.

Teď je zase horko, ale nemám tu teploměr.

[upravil dne 7.8.2013 12:33 od P607Olda]

post-3499-14109632706624_thumb.jpg

[upravil dne 7.8.2013 12:34 od P607Olda]

Odesláno

Teplota 29 st. Celsia, bez sluníčka, slabý větřík. Jinak v noci byla průtrž mračen: prudký déšť (stěrače nestačili stírat!!!!), vítr, bouřka, kroupy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...