Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Přes noc připadlo trochu prašanu, v osm ráno -10stupňů a jasno. Konečně pořádná zima. Jen toho sněhu by mohlo být víc. Pořád kouká tráva ze sněhu. :D

Odesláno (upraveno)

Jsem zvědavej jak mě někdo chce donutit, abych zejtra sundal sníh ze střechy Tranzita - očistím okna jako dycky a skočte mi s novýma nařízeníma kamsi (lézt po štaflích a risovat pád a zlomený cokoli prostě nebudu).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Škrábat auto? Co to je? :P

To je ta věc co NORMÁLNÍ řidiči dělají automaticky a to nejen "tankový průzor" (vidím úplně na hovno, ale hlavně, že něco vidím) ale zpravidla i boční skla a pokud není vzadu výhřev tak i zadní sklo.... 

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Medvěd : nevím, zda to došlo už i sem, nicméně pokud ano, upřímně bych ti novou povinnost nezáviděl. Dnes jsem jel kus za SUV (Mergl) bylo to dost vysoký a samozřejmě z něj kupa sněhu odlítla mě do čelního skla, ale byl to prašan, půlka toho zase odlítla sama. Celkem chápu, že se do toho někomu nechce, nebo to dokonce prostě fyzicky nejde :myslim 

Odesláno

Je to v rozporu s nějakým § zákoníku práce = nesmíš lézt nad nějaký limit, což střecha dodávky i plachta návěsu kamionu jedoznačně překračuje (přesný § se přiznám neznám, ale v diskuzích už se to řeší od chvále, co o tam pan Ťok začal mluvit). Polezu-li do výšky a spadnu, s plněním stran pracovního úrazu se můžu rozloučit a NA ROVINU: NIKDY jsem střechu neometal a žádný problém jsem nezaznamenal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...