Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

I do nížiny přišla zima. Lehce pod nulou, nic venku nepadá, ale silnice je bílá - posypaná pískem. Vcelku hezké zimní počasí, konečně :D

Odesláno

dej pokoj s hezkym počasim,do hezkýho to má dost daleko:(

dneska celej den -4°C,silnice mokrý,dá se ject,bude hůř,na víkend hlásej až -12 a chumelení:(

nemám rád zimu:bojim

Guest bluesman
Odesláno

Sever Slovenska - v noci -20°C, aktuálne -13°C, husté sneženie, silný nárazový vietor. :aut Na cestách sa určite tvoria záveje a snehové jazyky, tak ak nemusíte, Kysuciam sa vyhýbajte. :D

Odesláno

-2 st. Celsia, vozovky po chemickém ošetření mokré. Auta špinavé. Byl jsem venku s autem a před vjezdem do garáže jsem jej musel umýt, jak mi jej bylo líto, že je tak špinavé. Nechtěl jsem jej dávat do garáže špinavé. Po umytí zůstalo černé místo, které nechce zmrznout:o:myslim:nevim. Myl jsem jej studenou vodou.

Odesláno
-2 st. Celsia, vozovky po chemickém ošetření mokré. Auta špinavé. Byl jsem venku s autem a před vjezdem do garáže jsem jej musel umýt, jak mi jej bylo líto, že je tak špinavé. Nechtěl jsem jej dávat do garáže špinavé. Po umytí zůstalo černé místo, které nechce zmrznout:o:myslim:nevim. Myl jsem jej studenou vodou.
To černý místo je od čerta, jak vylezl z auta a propálil se do pekla, nemají rádi zimu a vodu :D

Jinak tady je ted už -14:blicismajlik

Odesláno

u nás už taky - 12,7 rano tipuju -15 až -17C

dnes jsem jel a auto se po dvaceti kilometrech ohřalo jen na 80C víc ani prd....:bojim

ale krásně přeplo na Lpg po cca1km a to ráno bylo -13C:)

Odesláno

V Polabí bylo dopoledne hezky, sluníčko, ač několik stupnů od nulou. Okolo 18:00 bylo -7°C, ale tedka to spadlo až na -11°C. Jsem zvědav, kolik bude ráno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...