Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

V Praze to momentálně vypadá jako na horách. Kdyby to takhle bílý vydrželo, možná by se mi to i líbilo - ale když si uvědomím jaký z toho budou v pondělí černý srajdy .......

P.S.

Ještě že nemám psa - jít ho venčit v tomhle sajrajtu, to musí bejt lábuž

[upravil dne 23/2/2013 14:36 od Medvěd]

Odesláno

Gronholmme - u baráku mám Stromovku a tam půjdu možná zítra vyvenčit Pavlíka (když přestanou padat srajdy zhora a taky pokud se mu vůbec bude chtít - dneska se vrací po týdnu z Jeseníků).

Odesláno

Já se už bál, že budu muset vyhazovat. Naštěstí v poledne začal u souseda vrčet zahradní traktůrek a tak mám vyhrnuto :D Není nad výborné sousedy a když je kam sníh hrnout... )

(Už aby se nastěhoval nastálo)

Odesláno

Tak v ČB to opět silničáři nezvládli. Ráno ani uvnitř města nebylo uklizeno. Co si kdo projezdil to měl... v pondělí zase proběhne diskuse o vypovězení smlouvy, za týden to utichne a napřesrok zase na novo.

Odesláno

V Praze přestalo sněžit a v zápětí začalo celkem fest tát. Přes noc to zmrzne, zítra bude pokračovat tání - ať žije hnědočerná čvachtačka :bojim:bojim:bojim

[upravil dne 23/2/2013 22:12 od Medvěd]

Odesláno

Ráno o 5.00 bolo -4,5°C, teraz sa to na slnku v závetrý dá vydržať (je už príjemne teplo), inak vo vzduchu je ešte stále cítiť chlad.

[upravil dne 3/3/13 12:14 od Judes]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Teraz sa to už u nás ukludnilo, no ráno deti nevedeli ísť ani do školy, nepremávali autobusy a podobné to bolo aj na žaleznici. Snehu nafúkalo poriadne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...