Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

letni pneu - jelikoz se blizi jaro

Recommended Posts

Odesláno

JakubkoSK: Jelikož o mě nic nevíš, nech si blbý kecy pro sebe. Samozřejmě si můžu koupit Continentaly o téměř 100% dráž, ale jde o to, zda bych vůbec využil jejich potenciál a zda podobnou službu neodvedou levnější pneu. A zbylé peníze můžu investovat jinde. Na druhou stranu to není tlačená tma z Číny jako někteří obouvají

Odesláno

Prepáč ak si sa urazil nechcem tu prudiť ak vieš čo robíš tak to je ok. ale napísal som to preto že veľa ľudí nevie alebo si nechce uvedomiť fakt že pneu je to jedniné čo ich drží na ceste.

Odesláno

Jen jsi to prezentoval zhruba stejně, jako se u nás prezentuje Hyundai: "Jestli si koupíš něco jinýho, tak seš debil, protože nic lepšího než Hyundai neexistuje. A ještě navíc je skoro zadara..."

Je tu spousta lidí, co má jiný názor, třeba že kontinetály klidně, ale poměr cena/výkon je horší než třeba u dunlopu, goodyearu, pirelli, michelinu, bridgestonu a dalších. A vstupuje do toho mnoho jiných výrobců, kde je poměr pro běžný ježdění ještě lepší. ;)

Odesláno

JakubkoSK: já si uvědomuju, že mě na silnici drží ty čtyři malé plošky. Chtěl jsem vědět zkušenost někoho dalšího. Kamarád je má na OII a chválí si je. A zrovna on není řidič typu děda v klobouku jede na nákup ;) 

Pacho69: to je přesně ono. Zda ten rozdíl v ceně odpovídá i rozdílu v kvalitách. Asi je zkusím a uvidíme

Odesláno

No napíšem to sem hoci kupuješ letné a to bude o inom. Máme doma aj Kiu Sportage new a na zimu Matadory vtedy sme veľmi nevedeli do čoho ideme tak sme ich skúsili a skúsenosť je taká že často zaberá ASR aby to nehrabalo brzdí to normálne na tom obutí ale to hlavne pre tú vyššiu hmotnosť auta (1.7CRDi) Na leto Hankook 230/55 R18 a to je iná liga.

Odesláno

Pánové...taktéž už jsem přezul na letní, no zajímalo by mě ale, proč jsou přední po obvodu do hněda. Zadní jsou uplně normální. Nenapadá vás čím by to asi tak mohlo být to hnědnutí po obvodu?

Odesláno

Jako vím, že jak odřu pneu o rantl tak zhědne, ale právě že rantlům se vyhýbám. A ty desky jsou zajímavý tip, akorát, že zimní pneu mi tohle nedělaly. A ještě takový poznatek, ikdyž jsou to 205ky tak občas jde cítit jak zatáhnout po rovince do strany a chce to zkorigovat volantem, to znamená, asi budou v háji řídící čepy a tak teda ty by to dělat nemohly?

Odesláno

JakubkoSK: No já měl před pár lety taky letní Hankook v rozměru 215/55R17, jiná liga nevím, je pravda, že jízdníma vlastnostma se blížily prémiovce, každopádně nájezd byl ubohých 30tkm. Což tehdy u auta, který mělo naložený sotva 1,5t bylo dost žalostný a možná bych to skousnul u zimáků. Následníkem byly Dunlop Fastresponse a s nima s přehledem 55tkm. Vzhledem k tom, že ceny za Hankook se přiblížily prémiové třídě, pokud tedy nájezdy zůstaly, je poměr cena/výkon dost mizerný.

Taky jsem si všiml lehce zahnědnutého vnějšku pneu. Jde to i blbě umejt.

Odesláno

Nexen jsou brany jako lepši  z tech horších - ja letos  šel do  ještě levnějších http://www.pneunet.cz/pneu/175081/membat-passion-215-55-r-17-xl-98-w-letni/

přiznávám, že o těchto pneu slyším poprvé, mají dokonce lepší hodnocení a nižší cenu :mrk než Barumky, které beru za takový střed (plusminus), z michelinek co byly k vozu nijak nadšený nejsem (dost hučí), jinak superpneu za supercenu prostě nevyužiju ;)

Odesláno

Pacho69 s tým nájazdom som si to všimol polovica gumy z toho čo sa dá odjazdiť je fuč za cca 18tis km ale cena trochu nižšia než Michcelin či Continental a jazdne vlastnosti podobne (na Peugeote som mal Michelin teraz Continental ale len R14 tak moc neviem porovnať)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...