Jump to content

tak jsem si zase trochu hrál...

destiny
 Share

Recommended Posts

2 Tazman: :D

2 Jirkap: No, s tím drahým provozem máš pravdu. Sáhl bych po 2.5 TDI, ale tam je problém, že po tom motoru je hlad a dá se těžko sehnat. Spíš mi trápí zabezpečení proti krádeži. Allroady se hodně kradou :myslim Ale a? to bude mít jakýkoli z těchto motorů, musí to být 100% automat!!! Jde mi hlavně o pohodlí!

Původně zaslal: destiny

2 Tazman: :D

2 Jirkap: No, s tím drahým provozem máš pravdu. Sáhl bych po 2.5 TDI, ale tam je problém, že po tom motoru je hlad a dá se těžko sehnat. Spíš mi trápí zabezpečení proti krádeži. Allroady se hodně kradou :myslim Ale a? to bude mít jakýkoli z těchto motorů, musí to být 100% automat!!! Jde mi hlavně o pohodlí!

Jenže více se kradou TDi než 4,2 ;) No zabezpečení? To je horší, protože ty auta se hodně kradou :( Ale zase kamarád co měl A4 1,9 TDi a parkoval jí na Vinohradské, tak se mu tam nikdo za celou dobu nedostával… je to asi o štěstí ;) Defendlock+nějaký alarm+pager. Více pro to udělat nemůžeš.

Jo, tudle audinku si před půl rokem u nás koupil kolega. Druhý den na ulici mu tam už nestála.

Tak si koupil 607 a na konci týdne ji měl na cihlách...

Docela negativní příklad s takovýma autama. Když mám auto po kroupách, z roku 88, tak je předpoklad, že tam ještě chvilku bude stát... snad :D

• 5 months later...

tak k tomuhle mám taky jednu...kámoš si přitáhl A6 v kombíku za nějakej tři sta(r.v.1999), přijel stím do brna, ještě na převozních značkách, první den byl u milenky, vše OK. Druhej den jel domů, nechal to stát před barákem, a ráno auto fuč..... Tak mi to volal...... Říkám to je mazec....

Ale měl štěstí... Zapoměl tam truhla nějakou taštičku s drobnostma, kde mimo jiný měl na sebe vizitky.... No , za dva dny mu týpci volal, že mají jeho wágen, a jestli prej ho chce tak a? vysolí padesát litrů.... Tak vysolil padesát a slíbili, že ho prej nechaj napokoji.... Obchod bez režií, bez nákladů, nezdanitelný, čistá ruka....

Pohoda , co???:D