destiny Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Jéééé to je pěkný hold kdo si hraje nezlobí. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Trochu mi není jasné, kde se bere ten odlesk na levé půlce (hlavně zadní dveře), když zdroj světla je vpravo od auta. Ale je to moc hezké! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 odlesk neodlesk, autí je krásně plynule ořízlé a vložené žádnej kostkovej okraj, prostě dobrá prácička:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 No jo, hezký to je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Pěkný, ale počkej, až zase nebudš moct vyjet kopec voééé Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Pěkný to je. Ale nechtěl jsi to auto prodávat? (to jenom tak mimo, že jsem si vzpoměl) Ale je to fakt pěkný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 No, fotil jsem to před barákem a jsou tam odlesky od oken a oblohy. 2 Jezkovi.voci: Jde to z domu a kupuju Audi Allroad 4.2 a to si piš, že ten nebude mít problém s kopcem. 2 Neon: odpověď je pár řádků nahoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Původně zaslal: destiny 2 Jezkovi.voci: Jde to z domu a kupuju Audi Allroad 4.2 a to si piš, že ten nebude mít problém s kopcem. No tak ten teda nee ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Moc moc pěkné, i další volba auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 No to je vidět kdo se nudí jinak nové auto schvaluji je to už úplně o něčem jiném… jen ten provoz je kapátko více dražší :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Citace : 2 Jezkovi.voci: Jde to z domu a kupuju Audi Allroad 4.2 a to si piš, že ten nebude mít problém s kopcem. Tak tohle fáro bude mít problémy s řidičem.:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 To si pak bude muse Destiny změnit zpodní lištu na vyhrazení práv z :DESIGNET BY STUDIO DESTINY. COPIRIGHT 2005 - ALL RIGHTS RESERVED na : --II-- - ALLROAD RIGHTS RESERVED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 2 Tazman: 2 Jirkap: No, s tím drahým provozem máš pravdu. Sáhl bych po 2.5 TDI, ale tam je problém, že po tom motoru je hlad a dá se těžko sehnat. Spíš mi trápí zabezpečení proti krádeži. Allroady se hodně kradou Ale a? to bude mít jakýkoli z těchto motorů, musí to být 100% automat!!! Jde mi hlavně o pohodlí! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Původně zaslal: destiny 2 Tazman: 2 Jirkap: No, s tím drahým provozem máš pravdu. Sáhl bych po 2.5 TDI, ale tam je problém, že po tom motoru je hlad a dá se těžko sehnat. Spíš mi trápí zabezpečení proti krádeži. Allroady se hodně kradou Ale a? to bude mít jakýkoli z těchto motorů, musí to být 100% automat!!! Jde mi hlavně o pohodlí! Jenže více se kradou TDi než 4,2 No zabezpečení? To je horší, protože ty auta se hodně kradou Ale zase kamarád co měl A4 1,9 TDi a parkoval jí na Vinohradské, tak se mu tam nikdo za celou dobu nedostával… je to asi o štěstí Defendlock+nějaký alarm+pager. Více pro to udělat nemůžeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Jo, tudle audinku si před půl rokem u nás koupil kolega. Druhý den na ulici mu tam už nestála. Tak si koupil 607 a na konci týdne ji měl na cihlách... Docela negativní příklad s takovýma autama. Když mám auto po kroupách, z roku 88, tak je předpoklad, že tam ještě chvilku bude stát... snad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuldous Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 tak k tomuhle mám taky jednu...kámoš si přitáhl A6 v kombíku za nějakej tři sta(r.v.1999), přijel stím do brna, ještě na převozních značkách, první den byl u milenky, vše OK. Druhej den jel domů, nechal to stát před barákem, a ráno auto fuč..... Tak mi to volal...... Říkám to je mazec.... Ale měl štěstí... Zapoměl tam truhla nějakou taštičku s drobnostma, kde mimo jiný měl na sebe vizitky.... No , za dva dny mu týpci volal, že mají jeho wágen, a jestli prej ho chce tak a? vysolí padesát litrů.... Tak vysolil padesát a slíbili, že ho prej nechaj napokoji.... Obchod bez režií, bez nákladů, nezdanitelný, čistá ruka.... Pohoda , co??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Moc pěkný!škoda že s tímhle neumí v jakým programu je to dělaný?že bych se začal učit:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 že by photoshop ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr 406 red Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Jo fakt pěkný a povedený!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts