Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkovací senzory P+Z nebo pouze zadní-Peugeot 407 sw

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlapi,

jako čerstvý majitel Peugeotu 407 SW 2.0HDi ve výbavě Premium,s navigací.

Zjistil jsem, že se bez parkovacích asistentů moje manželka při parkování neobejde..Špatný odhad vzdálenosti při couvání i při vyjíždění.Uvažuji o odborné montáži jak předních ,tak zadních senzorů.Nechám si poradit od Vás, co již vlastníte senzory, jaké jste si nechali namontovat .Nebo zda stačí pouze zadní čidla?Jakékoliv zkušenosti jsou pro mne přínosem.

Děkuji:)

[upravil dne 19/2/13 16:47 od lowi63]

[upravil dne 19/2/13 20:06 od lowi63]

Odesláno

Zalezi ci chces original na displej, ak sa to na tvoj da dat.

alebo staci len maly displej na vzdialenost a pipak, 4 senzory vzadu.

A este ci si na to trufas sam, alebo to niekomu das urobit.

Na Aukro.cz je toho habadej.

Odesláno

Zrovna těm levným sadám z aukra bych nevěřil vůbec.. hodnotu to má tak 1/3 a vůbec bych se bál na to spolehnout.. origo je origo ;) Ale osobně bych dal kamerku

Odesláno

Montoval jsem ženě do 307SW nějaké neorigo s displejem za cca 1200Kč a není to kdoví co. Dobře to detekuje krátkou vzdálenost pod 1m, ale ukazují už od 2m a to pouští občas falešné signály ... origo 407 byly vždycky 100%

Odesláno

ja mám kameru v ráme špz a neviem si to vynachváliť, treba to síce zapínať manuálne (pri rt4) ale aj tak je to super, nemôže sa ti stať, že niečo nezaregistruje (na rozdiel od senzorov), proste vidíš za seba. Pri pozdĺžnom parkovaní na nezaplatenie!! Ak budeš potrebovať s montážou poradiť, ozvi sa. :papa

Odesláno

Zobrazenie cúvacích senzorov prekrýva obraz kamery,takže jedno alebo druhé,oboje používať súčasne nemjó;)

[upravil dne 21/2/13 10:39 od baffy]

Odesláno
Zobrazenie cúvacích senzorov prekríva obraz kamery,takže jedno alebo druhé,oboje používať súčasne nemjó;)

to tě zklamu já tak funguju,origo park senz. + kamera,částečně to překryje,ale co potřebuješ vydíš;)

Odesláno

Přemo nemáš nějaký obrázek jak to vypadá, dík? Já když koupil auto tak si pamatuju, že se mi asistent zobrazoval v tom menším rámečku. Terazky se mi tam zobrazuje klimatizace. Asi se to dá nastavit na dia ale nezkoumal jsem to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...