Frozz Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Ahoj, prosim o vyplnění krátkého dotazníku pro mou bakalářku. Je určen pouze pro řidiče motorových vozidel, je anonymní. Pomůžete mi, pokud ho přepošlete i svým známým. Díky! http://analyza-agresivniho-chovani.vyplnto.cz Citovat
Chip Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 zajímali by mě výsledky kolik procent přizná že je agresivní? Citovat
Frozz Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 zajímali by mě výsledky kolik procent přizná že je agresivní? Jelikož je to dotazník anonymní, myslím, že většina to tam napíše podle pravdy, uvidíme Citovat
punkac Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 máš to tam, jen mě zpočátku přišel malej rozptyl najetých km Dále se ptáš na aktuální bodový stav konta, né jestli někdy nějaký bodík chyběl nehody u mě třeba byly, ale nikdy s PČR, když nepočítám ťuknutí do blatníku od jedné paní v práci, kde se to vyžadovalo, bylo to na pozemku zaměstnavatele Citovat
Frozz Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 máš to tam, jen mě zpočátku přišel malej rozptyl najetých km Dále se ptáš na aktuální bodový stav konta, né jestli někdy nějaký bodík chyběl nehody u mě třeba byly, ale nikdy s PČR, když nepočítám ťuknutí do blatníku od jedné paní v práci, kde se to vyžadovalo, bylo to na pozemku zaměstnavatele 1. máš pravdu, s tím rozptylem jsem si nebyl úplně jistý ale zase jsem nechtěl mít možnost např. 100-250.000 km, každopádně to není úplně tak důležitý údaj. 2. mě zajímá, jaký je stav nyní, \"při vyplňování\" . Jestli si někdo nechal odečíst někdy v minulosti body, mi je jedno. 3. je mi jasné, že počet registrovaných nehod je daleko menší než reálný počet všech nehod. Plno z nich ani lidé neoznámí, i když to mají ze zákona přikázáno Zatím díky všem, snad pomůžou i ostatní :papa:papa Citovat
Mysak_Bob Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Taktéž vyplněno - ale jen zaskrtavaci - nejsem spisovatel ;-) Citovat
Fuller Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Máš to tam, ale takhle \"večer\" po noční, ze mě spisovatel neni. Citovat
Péťa Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Máš pochvalu, dal jsi si s dotazníkem práci! Citovat
Mishanthrope Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Máš to tam, ale dal jsi mi zabrat . Citovat
roura Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Vyplněno..nad něčím se člověk musí i zamyslet Citovat
Bostich Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 máš to tam, příští rok mi vyplníš něco obdobnýho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.