Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

BBJ - taky jsem vyučený automechanik a spousta ekoblbin, které se montují do nových škopků mi nic neříká. Proto si taky platím za to, že se v nich někdo vrtá místo mně.

Odesláno

Pe.Tře - Pavlík není zrovna staré dítě a FAP v plínkách určitě neměl (bych o tom něco věděl).

[upravil dne 7/2/2013 23:30 od Medvěd]

Odesláno

Dobrá, chápu pokud se už vystudovanému oboru nevěnujete tak se v něm taky dál nevzděláváte a pak tedy neznáte nové věci. Ovšem pak bych se nepouštěl do debat na toto téma a nepsal bych, že při zaplněném FAPu se motor nepoškodí. To snad platí, pokud je FAP a vše kolem něj normálně funkční. Pokud se vyřadí regenerace a čidla, která hlídají rozdíl tlaku před a za FAPem a FAP se tam nechá, pak dojde k jeho ucpání aniž by o tom to \"chytré\" auto vědělo a už může dojít k poškození motoru.

Mohl by napsat PP205 jestli opravdu vyřadil regeneraci a čidla hlídající rozdíl tlaků a FAP tam ponechal? To by snad mechanik, který o tom aspoň něco ví nemohl udělat :bojim

Odesláno
jen bych chtěl podotknout že pokud se fap zaplni tak motor nepoškodí , na to ty auta jsou dost chytre, auto spadne do nouzaku a hodi hlasku antipolu.... . tzv dle manualu vyhledejte servis...

Petane musim oponovat.

Pokud se fap vypne(nekdo vypina jenom hlasky ohledne FAPu) a nevytluce se venku tak netrva dlouho a mas spunt ve vyfuku ktery jenom ceka kdy bouchne.

A motor tim trpi docela velice dost.

To mas naprosto to same jak kdyz by jsi si dal zavarit na svem aute vyfuky a nechal tam malickou dirku.

Prvni co ti shori je katik.......pak pokud by auto jelo tak nejspis motor.

Odesláno

hosi, do prdele, nestraste me, jeste abych si nechal rozdelat vyfuk a zkontroloval, jestli ten fap odstranil nebo ne ...

[upravil dne 8/2/13 09:38 od BV406]

Odesláno

abych to upresnil, ja uz tu 2.2hdi s kuchlym fapem koupil, mel to predtim schreek, ja na tom od koupi mam namotano asi 25t - 30t km, tak verim, ze to bylo osetreno dobre ... ale stejne se asi kouknu, jak to v nem vypada ...

Odesláno

Proč má kulajda mluvčího Dančáka?

Já třeba auto nemám, ale co sem se vozila s členem, kterej má dvě auta a se kterýma se k ppčkovi jezdilo vždycky, když se něco podělalo, tak vždycky opravil a opravil dobře. Až to auto budu mít, jakože už to snad vypadá, že jo, tak budu jezdit jedině k ppčkovi, protože vim, že je šikovnej a že opraví to co jiní neopraví a narozdíl od jiných to auto dá do pořádku. Nechápu, že najednou ti (někteří a působí to tak na mě z toho co sem tu přečetla) co s ním neměli problém, díky jednomu vláknu najednou pochybují o tom, jestli je vůbec dobrý mechanik a jestli jim na autě neprovedl nějakou prasárnu.

Pokud kulajda vrazil do oprav 100k, tak nevěřim, že to auto bylo v pořádku a mám docela i pochybnosti o tom jak bylo možné, že procházelo technickou ještě před tím než ho dovezl do servisu na výměnu/přidání/odstranění filtru (můj lajcký pohled na věc).

jako asi se do této diskuze nemám plést, je pravda, že autům rozumim asi tak, že ukážu na to který se mi líbí a pak jestli se mi dobře řídí a jestli dobře jede. Nicméně měla sem potřebu se vyjádřit, protože s ppčkovym servisem zkušenosti mám, defacto osobní. Mno, a teď mě hlavně nesežerte ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...