Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Pravě že se vypálí a jede se dál, nic se nemění Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 http://www.autokontakty.cz/clanky/filtr-pevnych-castic-dpf-fap Snad proboha nebudu Pe.Tra učit jak funguje FAP filtr:roll [upravil dne 7/2/13 23:18 od Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 kuci pisu ze nevim jen si to myslim , naftu jsem v zivote nemel a ani se o to nejak moc nezajimal Citovat
Marcel00 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Presne tak... Ako sa v clanku od radka pise... Idem ja radsej do hajan... PeTr to nemyslis vazne.. :D:D [upravil dne 7/2/13 23:20 od Marcel00] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 kuci pisu ze nevim jen si to myslim , naftu jsem v zivote nemel a ani se o to nejak moc nezajimal Tak nepiš že nemám pravdu;) Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 BBJ - taky jsem vyučený automechanik a spousta ekoblbin, které se montují do nových škopků mi nic neříká. Proto si taky platím za to, že se v nich někdo vrtá místo mně. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 ja celou školou proplul na benzinech a všechny moje auta byly benzinove, a před naftakama sem utikal :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Pe.Tře - Pavlík není zrovna staré dítě a FAP v plínkách určitě neměl (bych o tom něco věděl). [upravil dne 7/2/2013 23:30 od Medvěd] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Dobrá, chápu pokud se už vystudovanému oboru nevěnujete tak se v něm taky dál nevzděláváte a pak tedy neznáte nové věci. Ovšem pak bych se nepouštěl do debat na toto téma a nepsal bych, že při zaplněném FAPu se motor nepoškodí. To snad platí, pokud je FAP a vše kolem něj normálně funkční. Pokud se vyřadí regenerace a čidla, která hlídají rozdíl tlaku před a za FAPem a FAP se tam nechá, pak dojde k jeho ucpání aniž by o tom to \"chytré\" auto vědělo a už může dojít k poškození motoru. Mohl by napsat PP205 jestli opravdu vyřadil regeneraci a čidla hlídající rozdíl tlaků a FAP tam ponechal? To by snad mechanik, který o tom aspoň něco ví nemohl udělat Citovat
straki007 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 jen bych chtěl podotknout že pokud se fap zaplni tak motor nepoškodí , na to ty auta jsou dost chytre, auto spadne do nouzaku a hodi hlasku antipolu.... . tzv dle manualu vyhledejte servis... Petane musim oponovat. Pokud se fap vypne(nekdo vypina jenom hlasky ohledne FAPu) a nevytluce se venku tak netrva dlouho a mas spunt ve vyfuku ktery jenom ceka kdy bouchne. A motor tim trpi docela velice dost. To mas naprosto to same jak kdyz by jsi si dal zavarit na svem aute vyfuky a nechal tam malickou dirku. Prvni co ti shori je katik.......pak pokud by auto jelo tak nejspis motor. Citovat
BV406 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 hosi, do prdele, nestraste me, jeste abych si nechal rozdelat vyfuk a zkontroloval, jestli ten fap odstranil nebo ne ... [upravil dne 8/2/13 09:38 od BV406] Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 az se ti to posere vis kam mas jit...radsi bych to zkontroloval nez shanet motor.. . Citovat
BV406 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 abych to upresnil, ja uz tu 2.2hdi s kuchlym fapem koupil, mel to predtim schreek, ja na tom od koupi mam namotano asi 25t - 30t km, tak verim, ze to bylo osetreno dobre ... ale stejne se asi kouknu, jak to v nem vypada ... Citovat
Goldinka Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Proč má kulajda mluvčího Dančáka? Já třeba auto nemám, ale co sem se vozila s členem, kterej má dvě auta a se kterýma se k ppčkovi jezdilo vždycky, když se něco podělalo, tak vždycky opravil a opravil dobře. Až to auto budu mít, jakože už to snad vypadá, že jo, tak budu jezdit jedině k ppčkovi, protože vim, že je šikovnej a že opraví to co jiní neopraví a narozdíl od jiných to auto dá do pořádku. Nechápu, že najednou ti (někteří a působí to tak na mě z toho co sem tu přečetla) co s ním neměli problém, díky jednomu vláknu najednou pochybují o tom, jestli je vůbec dobrý mechanik a jestli jim na autě neprovedl nějakou prasárnu. Pokud kulajda vrazil do oprav 100k, tak nevěřim, že to auto bylo v pořádku a mám docela i pochybnosti o tom jak bylo možné, že procházelo technickou ještě před tím než ho dovezl do servisu na výměnu/přidání/odstranění filtru (můj lajcký pohled na věc). jako asi se do této diskuze nemám plést, je pravda, že autům rozumim asi tak, že ukážu na to který se mi líbí a pak jestli se mi dobře řídí a jestli dobře jede. Nicméně měla sem potřebu se vyjádřit, protože s ppčkovym servisem zkušenosti mám, defacto osobní. Mno, a teď mě hlavně nesežerte Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.