Radka S. Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Tak mě můžete přesunout z váhajících do přihlášených, přijedu s Radi a psem. Přijedeme v pátek, ubytko zatím neřeším, myslím, že mimo sezonu nebude problém sehnat spaní na místě Citovat
hrusa1990 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Já přijedu určitě mám to akorád na kopec, a kamarádka možná takže kamarádku do váhajících, dik Pavel Citovat
Pepito Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 My dorazíme na sobotní program a budeme spát ze soboty na neděli v \"Levném ubytování Jedovnice\"(mám ho rezervované) abych si mohl dát pívečko Tak mi to ubytko nevyšlo,ale zkouším další možnosti Citovat
VOROS Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Gabi, MF1, Andreww - Však já věřím, že bude jen samá dobrá nálada - sám už se nemůžu dočkat - vše co je vždy poprvé má své zvláštní kouzlo Tak zatííím Citovat
Mysak_Bob Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Tak mi to ubytko nevyšlo,ale zkouším další možnosti Vzdyt jsi psal, ze ho mas rezervovane? Citovat
Pepito Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Tak mi to ubytko nevyšlo,ale zkouším další možnosti Vzdyt jsi psal, ze ho mas rezervovane? Jsem si to myslel,bo jsem poslal objednávkový mail a počítal s tím jako s hotovou věcí Citovat
Mysak_Bob Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Kua, to jsem netusil, ze tam bude takovej fofr. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 tak doufám že nedopadneme stejně v hotelu Rado,taky jsem posílal maila ... ale pak jsem ještě volal a že to platí tak uvidíme:myslim Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 tak my nedorazime. Obavam se, ze v te dobe bude grillmasters . Je to asi jediny vikend, kdy se sejdeme.... Citovat
Pepito Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Když jsem tam volal,tak mi na tom ubytku řekli,že se tam (v Jedovnici) něco děje,že mají plno,tak jsem mu vysvětlil,že tam máme srázek Citovat
ChouLu Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 V pondělí si raději ubytko v Rado ověřím Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. březen 2013 Autor Odesláno 23. březen 2013 Scratch - škoda, že nedorazíte. Už Tě mám škrtnout, nebo ještě počkáme? Tak 27.4. je v Jedovnicích Jachting, ale myslím ,že to nebude nic velkého. Pokusím se zjistit podrobnosti. Jinak mám v jednání prohlídku hasičské techniky. Děti dostanou helmy a budou moci uhasit požár. Samozřejmě jen pro ty, co budou chtít. Citovat
hrusa1990 Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 aspon nemusim daleko na první sraz Citovat
Andreww Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Jinak mám v jednání prohlídku hasičské techniky. Děti dostanou helmy a budou moci uhasit požár. Samozřejmě jen pro ty, co budou chtít. Já budu chtít Otázka na všechny: Bude mít někdo s sebou dia? Potřeboval bych spárovat klíč s autem Citovat
Veverka Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 V pondělí si raději ubytko v Rado ověřím ChouLu: Taky si to raději ještě ověřím. Ženu pod stan měsíc před porodem nedostanu Roman Bazi: Ještě hasiči k tomu, jo?! A prej MINIsraz Všem: Budu příští týden jednat s Trido, jestli by brali i malou skupinku (zatím: Veverka + Roman s rodinami) nebo jestli potřebují nějaký minimální počet, aby to pro ně bylo akceptovatelné. O sobotě ani neuvažuju, protože jednak to není můj sraz a program už je a jednak protože kvůli nám pár cápkům asi nebudou stavět celou firmu o víkendu na nohy. Co bychom asi tak chtěli vidět, když ne živý provoz, že? Ale tamní šéf je sympaťák a otevřená hlava... Zatím to beru tak, že celý dav nás tentokrát určitě (ještě) nebude. Příště už třeba jo Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Jinak mám v jednání prohlídku hasičské techniky. Děti dostanou helmy a budou moci uhasit požár. Samozřejmě jen pro ty, co budou chtít. :mrk:mrk:mrk :super:super:potlesk:potlesk:potlesk super to bude prcek koukat;) Citovat
Pepito Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Tak jsem dnes ráno dostal potvrzení mailem z hotelu Rado,že mám rezervovaný pokoj z 27.4 na 28.4.2013 Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Roman: bohuzel skrtni, vicemene je to hotova vec, jen to jeste nevisi na internetu Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Ahoj. V Moravským krasu jsem už kdysi sraz pořádal. Sice času moc nemám, ale radou bych kdyžtak pomohl... A s tím, jestli bych dorazil s přítelkyní na sraz je ještě otázka... Nevím, jestli nebudu mít nějaký kapelní vystoupení Citovat
Medvěd Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Dodo se probudil??? Tož vítaj, ogare :papa:papa P.S. A uprav si podpis než si na něm admini zgustnou. [upravil dne 23/3/2013 20:16 od Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.