Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě můžete přesunout z váhajících do přihlášených, přijedu s Radi a psem. Přijedeme v pátek, ubytko zatím neřeším, myslím, že mimo sezonu nebude problém sehnat spaní na místě

Odesláno
My dorazíme na sobotní program a budeme spát ze soboty na neděli v \"Levném ubytování Jedovnice\"(mám ho rezervované) abych si mohl dát pívečko :D:papa

Tak mi to ubytko nevyšlo,ale zkouším další možnosti :papa

Odesláno

Gabi, MF1, Andreww - Však já věřím, že bude jen samá dobrá nálada - sám už se nemůžu dočkat - vše co je vždy poprvé má své zvláštní kouzlo :) Tak zatííím :papa

Odesláno

Tak mi to ubytko nevyšlo,ale zkouším další možnosti :papa

Vzdyt jsi psal, ze ho mas rezervovane?

Jsem si to myslel,bo jsem poslal objednávkový mail a počítal s tím jako s hotovou věcí :myslim:papa

Odesláno

tak my nedorazime. Obavam se, ze v te dobe bude grillmasters :(. Je to asi jediny vikend, kdy se sejdeme....

Odesláno

Scratch - škoda, že nedorazíte. Už Tě mám škrtnout, nebo ještě počkáme?

Tak 27.4. je v Jedovnicích Jachting, ale myslím ,že to nebude nic velkého. Pokusím se zjistit podrobnosti.

Jinak mám v jednání prohlídku hasičské techniky. Děti dostanou helmy a budou moci uhasit požár. Samozřejmě jen pro ty, co budou chtít.

Odesláno

Jinak mám v jednání prohlídku hasičské techniky. Děti dostanou helmy a budou moci uhasit požár. Samozřejmě jen pro ty, co budou chtít.

Já budu chtít :D

Otázka na všechny: Bude mít někdo s sebou dia? Potřeboval bych spárovat klíč s autem :mad:

Odesláno
V pondělí si raději ubytko v Rado ověřím :myslim

ChouLu: Taky si to raději ještě ověřím. Ženu pod stan měsíc před porodem nedostanu :D

Roman Bazi: Ještě hasiči k tomu, jo?! A prej MINIsraz :D

Všem: Budu příští týden jednat s Trido, jestli by brali i malou skupinku (zatím: Veverka + Roman s rodinami) nebo jestli potřebují nějaký minimální počet, aby to pro ně bylo akceptovatelné. O sobotě ani neuvažuju, protože jednak to není můj sraz a program už je a jednak protože kvůli nám pár cápkům asi nebudou stavět celou firmu o víkendu na nohy. Co bychom asi tak chtěli vidět, když ne živý provoz, že?

Ale tamní šéf je sympaťák a otevřená hlava... Zatím to beru tak, že celý dav nás tentokrát určitě (ještě) nebude. Příště už třeba jo ;)

Odesláno

:mrk:mrk:mrk:mrk :super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk super to bude prcek koukat;)

Odesláno

Roman: bohuzel skrtni, vicemene je to hotova vec, jen to jeste nevisi na internetu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...