Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dá se v dnešní době androidů sehnat nějaký tablet, kam by šli dát XPčka? Co jsem se díval na nové, tak je to asi passé. Mátě nějakej tip, či přímo zkušenost, který z nich překouše XPčka?;)

Odesláno

Jak píše ChouLu. NA PP2000/Lexii. Co máme diagnostiku Multidiag handy, od Atalu tak na tom tabletu XP běží. Jenže člověk sebou tahá kabel apod., tak jsme chtěli zvlášť tablet jen peugeot/citroen.

Odesláno

U netbooku 10\" mám zkušenost, že se bohužel nevejde okno PP2000 na obrazovku a musíš to pracně posouvat myší... Takže to jsem zavrhnul hned co jsem to odzkoušel a zatím používám svůj notebook s 13,3\" a hlavně vyšším rozlišením než 1024px ;)

Odesláno

Ještě máme jeden tablet, kde je jiná diag a ten má 9.7\" a rozlišení 1280 x 1024, takže tam by se PP2000 vlézt mohlo, jen jsou tam asi 7dmičky, a pod tím asi lexia/pp2000 nechodí co?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nevím jakou máš zkušenost s použitím dotyku, ale vcelku dobře funguje i ve Windows XP, když pominu Visty tak Win7 tam chodí naprosto v pohodě se vším co od dotyku očekávám.

Odesláno

Chvíli jsem používal s XP něco podobného tomuhle:

Fujitsu-Lifebook-T731-Tablet.jpg

Pak jsem všem notebookům matlal po display :D

Ale mě osobně se W8 líbí, používám je i na svém nedotykovém notebooku.

Odesláno

To víš, my co jsme si přepisovali do \"kalkulaček TI\" přistání na měsíci, tohle už vůbec nechápeme :D:D:D

A děkuji za přivítanou. Bylo mi smutno, ale včera poslední zkouška a dneska už mám všechny známky i zápočty zapsané a můžu trochu lajdat :aut

[upravil dne 21/2/13 21:42 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...