Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mě tak napadlo, že bych Kurta poprosil, aby mě změnil na Diskac, ale pak bych se asi poblil a chtěl to zase zpět. Dostal bych banána na zlepšení nálady minimálně na furt :D Raději to nebudu pokoušet Lidi si totiž myslej, že přezdívka je známka punku ale v tom to není :D:D:D

Odesláno

Všichni, kdo Tě někdy viděli, dobře vědí, že došlo k pouhopouhému překlepu třetího písmenka

[upravil dne 31/1/2013 23:18 od Medvěd]

Odesláno

No do obra koloděje spícího stylem pořádného orkánu v šumavských hvozdech, až tašky na střeše nadskakují, mám přeci jen daleko, stále docent, již dokonce hubenější i když pivo stále mlsající :)

Odesláno

Kde se u Starý Paky vzaly Šumavský hvozdy?

Jinak já měl přezdívku Medvěd už v době, kdy jsem sportoval a vážil dnes těžko uvěřitelných 75 kg. Pak přišla vojna, konec závodní kariéry a visage se tak nějak samospádem přiblížila přezdívce. Ale vcelku se to zdařilo, no ni?

[upravil dne 1/2/2013 08:18 od Medvěd]

Odesláno

JJ, na jedničku. 75 kg jsem měl, dokud jsem pracoval rukama, dnes mám tak 92 a pracuji hlavou, asi mi těžknou malé čiperné šedé buňky :D:D

šumavský hvozdy jsou tam pro lepší krytí, přeci nebu psát, že nocujem ve Valdicích :D

Odesláno

Tak aby se to ukončilo,napadlo mě to samotnýho už dlouho ale nevěděl sem jak na to...že ted když mám 406tku kterou si ještě ponechám,tak sem chtěl pozměnit tu přezdívku,ale když to nejde tak nic v pohodě,já myslel že jo,tak sem myslel špatně...

Guest Scratch
Odesláno

ja bych se prosim chtel prejmenovat na: Náčelník nukleární hovado :D

Odesláno

Zkrátil bych nick povinně jen na jedno dobře vyslovitelné slovo - v Tvém případě asi to poslední. :P:P:P

Dobře vyslovitelné z důvodu účasti dotyčného na srazech, kdy oslovovat někoho 0x1y2z5 mi přijde docela nesmyslné (tento nick jsem si vymyslel, ale \"modří vědí\".....).

[upravil dne 1/2/2013 09:49 od Medvěd]

Odesláno
Že bych se taky nechal přejmenovat? :)

Třeba na Garfielda? :mrk

Edit: Oddieho jsem viděl na Džbáně a přirovnal bych ho k Johnovi z toho komixu. :aut

Jinak to byl vtip, že tu Garfield je, si matně vzpomínám.

[upravil dne 1/2/13 18:18 od Fuller]

Odesláno

Garfield už na klubu působil, pokud se nepletu je stále jeho členem a tudíž je tento nick blokovaný.

A srovnávat Oddieho s Garfieldem může jen ten, kdo ani jednoho z pánů nikdy neviděl.

[upravil dne 1/2/2013 18:16 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...