Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja hlavně nepochopim jak muže někdo zabalit telefon tak že při narazu krabice praskne displej. Jako zamotanej do bublinek, danej do krabičky a nasledně danej do krabice vystlaný molitanem, nebo zmuchlanejma novinama či vystelkama z ty pěny muže klidně spadnout z letadla a nic se mu nestane.

To jak se k tomu staví pošta je sice špatný, ale dalo se tomu lehce předejít kdyby jsi nedal na rady nějaký baby u přepážky a zabalil to po svým.

[upravil dne 26/1/13 14:07 od Radek Hurvajz]

Odesláno

A ostrý předmě tě nenapadl? pak může být cokoliv zabaleno jakkoliv a stejně se to zničí.. a za druhé.. od toho je na krabici velká nálepka KŘEHKÉ! aby s tím nikdo snad neházel jak je nejen u ČP zvykem :myslim

Odesláno

Ale jo, ostrý předmět muže být, jenže on piše provalený roh, takže to není tento případ.

Jinak i když na to dam křehké tak počitam s tím že to musim zabalit jako obyčejné. Protože vim jak to mna poště chodí.

A pak další věc, poslal jsem hromadu telefonů, skleniček a buhví čeho ještě a nikdy se nic nerozbilo, jenže jsem si dal práci s balením.

Odesláno

:DJá sem kdysi posílal na slovensko několik clipů na fotky, už nevím, asi 5, nebo 6 rozměr tuším na A4 a sundal sem z nich ty kovové držáčky a zabalil všechny ty skla dokupy smršťovačkou, pak kupa bublin, byl z toho balík jako kráva. Už jen ty skla zbalený dohromady tou smršťovačkou by vydrželi nevím co.. Ale nakonec to došlo stejně na kusy:D Když sem to říkal kámošovi, ukázal mi video co našel na netu, jak borec z pošty stojí pod autem a kope balíky nahoru a druhej to tam chytá:D Už se tady ničemu nedivím:D Jednou jedinkrát sem poslal v obálce peníze (1000,-), zabalenou do několika stránkovýho dopisu...a hádejte...dopis došel, ale bez peněz:D Pošta je pošta...

Odesláno

Každopádně do 24 hodin od převzetí (příjemce)zajít na poštu a sepsat zápis o škodě. Pošta s tebou musí ten zápis sepsat(nesmí říct, že tam není nikdo, kdo by to sepsal) a čekat na vyřízení od pošty.

Návštěvník
Odesláno
:DJá sem kdysi posílal na slovensko několik clipů na fotky, už nevím, asi 5, nebo 6 rozměr tuším na A4 a sundal sem z nich ty kovové držáčky a zabalil všechny ty skla dokupy smršťovačkou, pak kupa bublin, byl z toho balík jako kráva. Už jen ty skla zbalený dohromady tou smršťovačkou by vydrželi nevím co.. Ale nakonec to došlo stejně na kusy:D Když sem to říkal kámošovi, ukázal mi video co našel na netu, jak borec z pošty stojí pod autem a kope balíky nahoru a druhej to tam chytá:D Už se tady ničemu nedivím:D Jednou jedinkrát sem poslal v obálce peníze (1000,-), zabalenou do několika stránkovýho dopisu...a hádejte...dopis došel, ale bez peněz:D Pošta je pošta...

To je všechno jen v lidech, třídící linka balík nerozmlátí na hadry.

Před vánoci ke mě přijel z DPD, otevřel dveře a na ulici vypadlo snad 5 balíků s tiskárnama, který vezl do oukej, naházel to zpět se slovy - \"to je dobře zabalený\".

Odesláno

nejmenovana prepravni sluzba nam rozbila transformator... pro ty co nevedi je to zelezna kostka cca 1kg tezka... vzhledem k provedeni by spise znicila cokoliv co na to spadne, nevim jak to udelali...

Odesláno

no on primár je navinutej většinou uvnitř a sekundár je tlustej drát, kde i kdyby se porušila izolace první vrstvy, tak na fci to moc vliv mít nebude, pokud nedojde k přerušení drátu, což je hodně nepravděpodobný :papa

Odesláno

lidi jste dost OT:bojim

Chlapec potreboval poradit, ne krafat o pič....vaginovinách;)

Jinak k veci: ja se nedávno dozvedel , ze nalepka KŘEHKÉ znamena, ze zbozi muze spadnout z 5ti metru. Dost vyjevene jsem na pani na prepážce koukal:myslim

Odesláno
Záleží, na jaký proud je transformátor navinutý ;) I sekundár může být tenký a něčím ostrým se může proříznout ;) Neuč orla létat :D :D :D
ale já jsem též orel :D:D:D
Odesláno
napisu znova , on si toho vsiml ,penize sice zaplatil ,ale rozbalil primo na prepazce a telefon si nevzal nechal ho na poste ,ale i tak posta napsala , mmt najdu a poprosim nekoho o vlozeni

[upravil dne 26/1/13 11:29 od Michael coupé]

Pokud si toho všiml, byla chyba, že zaplatil. V okamžiku, kdy je podezření na poškození zásilky, protože je poškozený obal, má právo si to nechat rozbalit u vedoucí pošty ještě před převzetím. Mně tohle pošta nabídla sama od sebe už jen kvůli tomu, že neseděla váha balíku, nebylo na něm sebemenší poškození, ale zjistili nesoulad v hmotnosti a už se šlo rozbalovat dozadu, před rozbalením jsem uváděl do protokolu, co má balík obsahovat, po rozbalení a kontrole jsem teprve podepisoval převzetí a to, že byl obsah v pořádku.

Odesláno

Peto, rozbit znamena opravdu rozbit, ne proriznout vinuti. Prislo to vice nez mirne slisovane...

Pad z 5 metru urcite ne, nicmene kazda zasilka musi byt zabalena tak, aby vydrzela pad z 1 metru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...