Moral3z Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Tyo, tohle je peklo... držím palce ať to dobře dopadne a pak dej vědět Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Ja hlavně nepochopim jak muže někdo zabalit telefon tak že při narazu krabice praskne displej. Jako zamotanej do bublinek, danej do krabičky a nasledně danej do krabice vystlaný molitanem, nebo zmuchlanejma novinama či vystelkama z ty pěny muže klidně spadnout z letadla a nic se mu nestane. To jak se k tomu staví pošta je sice špatný, ale dalo se tomu lehce předejít kdyby jsi nedal na rady nějaký baby u přepážky a zabalil to po svým. [upravil dne 26/1/13 14:07 od Radek Hurvajz] Citovat
ChouLu Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 A ostrý předmě tě nenapadl? pak může být cokoliv zabaleno jakkoliv a stejně se to zničí.. a za druhé.. od toho je na krabici velká nálepka KŘEHKÉ! aby s tím nikdo snad neházel jak je nejen u ČP zvykem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Ale jo, ostrý předmět muže být, jenže on piše provalený roh, takže to není tento případ. Jinak i když na to dam křehké tak počitam s tím že to musim zabalit jako obyčejné. Protože vim jak to mna poště chodí. A pak další věc, poslal jsem hromadu telefonů, skleniček a buhví čeho ještě a nikdy se nic nerozbilo, jenže jsem si dal práci s balením. Citovat
odee Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 :DJá sem kdysi posílal na slovensko několik clipů na fotky, už nevím, asi 5, nebo 6 rozměr tuším na A4 a sundal sem z nich ty kovové držáčky a zabalil všechny ty skla dokupy smršťovačkou, pak kupa bublin, byl z toho balík jako kráva. Už jen ty skla zbalený dohromady tou smršťovačkou by vydrželi nevím co.. Ale nakonec to došlo stejně na kusy:D Když sem to říkal kámošovi, ukázal mi video co našel na netu, jak borec z pošty stojí pod autem a kope balíky nahoru a druhej to tam chytá Už se tady ničemu nedivím:D Jednou jedinkrát sem poslal v obálce peníze (1000,-), zabalenou do několika stránkovýho dopisu...a hádejte...dopis došel, ale bez peněz:D Pošta je pošta... Citovat
Bostich Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Každopádně do 24 hodin od převzetí (příjemce)zajít na poštu a sepsat zápis o škodě. Pošta s tebou musí ten zápis sepsat(nesmí říct, že tam není nikdo, kdo by to sepsal) a čekat na vyřízení od pošty. Citovat
Návštěvník Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 :DJá sem kdysi posílal na slovensko několik clipů na fotky, už nevím, asi 5, nebo 6 rozměr tuším na A4 a sundal sem z nich ty kovové držáčky a zabalil všechny ty skla dokupy smršťovačkou, pak kupa bublin, byl z toho balík jako kráva. Už jen ty skla zbalený dohromady tou smršťovačkou by vydrželi nevím co.. Ale nakonec to došlo stejně na kusy:D Když sem to říkal kámošovi, ukázal mi video co našel na netu, jak borec z pošty stojí pod autem a kope balíky nahoru a druhej to tam chytá Už se tady ničemu nedivím:D Jednou jedinkrát sem poslal v obálce peníze (1000,-), zabalenou do několika stránkovýho dopisu...a hádejte...dopis došel, ale bez peněz:D Pošta je pošta... To je všechno jen v lidech, třídící linka balík nerozmlátí na hadry. Před vánoci ke mě přijel z DPD, otevřel dveře a na ulici vypadlo snad 5 balíků s tiskárnama, který vezl do oukej, naházel to zpět se slovy - \"to je dobře zabalený\". Citovat
aka Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 nejmenovana prepravni sluzba nam rozbila transformator... pro ty co nevedi je to zelezna kostka cca 1kg tezka... vzhledem k provedeni by spise znicila cokoliv co na to spadne, nevim jak to udelali... Citovat
punkac Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 no on primár je navinutej většinou uvnitř a sekundár je tlustej drát, kde i kdyby se porušila izolace první vrstvy, tak na fci to moc vliv mít nebude, pokud nedojde k přerušení drátu, což je hodně nepravděpodobný Citovat
Péťa Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Záleží, na jaký proud je transformátor navinutý I sekundár může být tenký a něčím ostrým se může proříznout Neuč orla létat :D Citovat
radim.1008 Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Helemě se, to se dělá u nás ve firmě. Ne přesně ono, ale vypadá to stejně. U nás tomu říkáme tlumivky napětí. Citovat
Mohy Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 lidi jste dost OT:bojim Chlapec potreboval poradit, ne krafat o pič....vaginovinách;) Jinak k veci: ja se nedávno dozvedel , ze nalepka KŘEHKÉ znamena, ze zbozi muze spadnout z 5ti metru. Dost vyjevene jsem na pani na prepážce koukal:myslim Citovat
punkac Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Záleží, na jaký proud je transformátor navinutý I sekundár může být tenký a něčím ostrým se může proříznout Neuč orla létat :D ale já jsem též orel :D:D Citovat
Péťa Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 ja se nedávno dozvedel , ze nalepka KŘEHKÉ znamena, ze zbozi muze spadnout z 5ti metru. Dost vyjevene jsem na pani na prepážce koukal:myslim Nejlepší je, že pošta má dvacetistránkový dokument http://www.ceskaposta.cz/assets/nastroje/uzitecne-informace/Jak-spravne-zabalit-a-adresovat-postovni-zasilky.pdf , ale co člověk potřebuje, to se nedozví Citovat
oddie Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 napisu znova , on si toho vsiml ,penize sice zaplatil ,ale rozbalil primo na prepazce a telefon si nevzal nechal ho na poste ,ale i tak posta napsala , mmt najdu a poprosim nekoho o vlozeni [upravil dne 26/1/13 11:29 od Michael coupé] Pokud si toho všiml, byla chyba, že zaplatil. V okamžiku, kdy je podezření na poškození zásilky, protože je poškozený obal, má právo si to nechat rozbalit u vedoucí pošty ještě před převzetím. Mně tohle pošta nabídla sama od sebe už jen kvůli tomu, že neseděla váha balíku, nebylo na něm sebemenší poškození, ale zjistili nesoulad v hmotnosti a už se šlo rozbalovat dozadu, před rozbalením jsem uváděl do protokolu, co má balík obsahovat, po rozbalení a kontrole jsem teprve podepisoval převzetí a to, že byl obsah v pořádku. Citovat
Vvitty Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Peto, rozbit znamena opravdu rozbit, ne proriznout vinuti. Prislo to vice nez mirne slisovane... Pad z 5 metru urcite ne, nicmene kazda zasilka musi byt zabalena tak, aby vydrzela pad z 1 metru. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Tak třebo to už bylo tak zabalený a poslaný:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.