Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?  

1. 1. Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?

• jiz nemam na vydaje (zacina exekuce]
      1
    • 0 mesicu rezerva
      26
    • 1-3 mesice rezerva
      22
    • 4-6 mesicu rezerva
      10
    • 6-12 mesicu rezerva
      7
    • Rok a vice
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Když je to podle tebe téma k ničemu, tak co do něj lezeš? Lidi tu maj evidentně jinej názor, než že je k ničemu :nevim

Edit: aha, pan BLB po sobě ten příspěvek klasicky smazal, jak je jeho \"dobrým\" zvykem. Že mě to ani trochu nepřekvapuje :nevim

[upravil dne 1/16/13 21:10 od oddie]

to bylo na mě?:myslim

Odesláno
Jak tak koukám na ty výsledky... Nejhorší je, že čím víc lidí je bez rezervy a nadoraz, tím líp pro těch pár, které mají volné prachy navíc. Když někomu dojde dech, dostanete se pak k levným autům, barákům, vybavení, co všechno musí rozprodat.
no jestli nahodou to nejsou ti co zaskrtli tu nejdelsi moznosti prave ti co vsechen majetek zacokoliv prodaj aby co nejdyl prezili.znas jak to je.
Odesláno
financna situacia uz lepsia nebude...dobre uz bolo :P

ale aspon ta garaz je :) dokonca dve :D a dvaja pstrosy :D :D :D

Si neveríš do budúcnosti ? :D

Tak ja som asi optimista :D Ked sa doriesi v banke ta uprava hypoteky, tak by som mal zacat odznova, s nejakou 2 tis. rezervou, a kompletne urobenym bytom ...

Aj ked ma to z jednej strany laka predat :/ Mohol by som na tom zarobit pomerne slusne peniaze, len sa mi nejak nechce do dalsieho bytu ...

Inak byvali kolega v BA ma 5 bytov a 1 dom kusok od BA a ma 5 hypotek :D :D Ale robi to podla mna perfektne ...

Odesláno

A kdo to byl/je ?

Btw nezavidim tomu, kdo se v ankete priznal, ze uz zacina exekuce, zase na druhou stranu prvnim krokem k reseni problemu byva umet si ho priznat. I kdyz tady toto asi tolik neplati/nepomuze uz :(

Odesláno
...Inak byvaly kolega v BA ma 5 bytov a 1 dom kusok od BA a ma 5 hypotek...

a ma pstrosa? :D

PS: Zasa som ti upravil gramatiku....nemozem uverit ze zarabas viac ako ja :D :D :D

[upravil dne 16.1.2013 22:34 od Y2K]

Odesláno

Ja se teda ankety nezucastnil ,alè kdyby se nedejboze neco stalo , ztrata zamestnani napr vlivem urazu ci ....tak na to mam docela dobre pojisteni .sic je to mesicni vydaj navic alè nikdy nikdo nevi co bude zitra.kazdopadne ty prvni tri mesice nez by ta pojistka nabehla bych urco zvladl.

Odesláno

Y2K = pstrosa nema :D

Ako piše Pe.tr tak ma napadlo, že mám \"sporiacu\" životku ... Takže keby sa niečo stalo, tak to pripláca k PN ke, za trvale urazi tiez su \"slusne prachy\" ... Pokial sa nic nestane, tak väčšia čast prachov sa \"sporí\" a môžem ich v prípade potreby vytiahnut a poistku zrusit ...

Odesláno

Já si třeba myslím, že nežiju nějak zvlášť na vysoké noze. I tak mám dost problém něco ušetřit a už vůbec nevím jak šetří lidi co mají berou ještě míň než já. A bohužel je takových lidí dost.

A je pravda, že mě zachránila znalost AJ.

Odesláno

Doufejme ,že tohle nenastane brát z uspor ,kdyby nebyla práce. Ale dneska firma funguje,zítra můžeme být bez práce.

Rezervy jsou,musí být,protože když něco v baráku klekne od vody přes topení,tak se nikdo neptá máš nemáš,seď si tam třeba v mrazu.

Odesláno

no jo ono je to těžký,,,mám exoty i v rodině,že cetelem vytloukají providentem a podobně a na konci měsíce příjdou ,že děti nemají co žrát,jestli bych 5000Kč nepůjčil...no co nadělám půjčím,ale začíná to být nějak často,tak jsem si říkal jestli si nenapočítat úrok třeba 3%,aby začal přemýšlet,kde šetřit a né si půjčovat...jinak to takhle půjde dosmrti(vím že můžou bez problému ušetřit cca 3500/měsíc,ale nechce se jim.....)

to je ono jak to bylo psáno,lidi chtějí všechno,ale nemají na to....

ke mě když někdo příjde tak se diví že nemám plasmu a mám starou CRT 16.9 82cm,že to je levný proč si ji nekoupím,proč?mám na ní ,ale nepotřebuju ji k životu,stejně v ní lejno dávaj,až tv odejde tak pak se začnu ohlížet po jiný....

[upravil dne 16/1/13 22:40 od Charlie 1]

Odesláno

Ona ještě jedna věc - tahle ekonomika je postavená na tom, že lidé utrácejí na dluh peníze za nesmysly a nemaj rezervu. Kdyby si každej dělal rezervu a kupoval jen to, co potřebuje, celé to tu zkrachuje.

Ostatně perfektně tu honbu za iluzemi vystihuje starý známý citát:

Příliš mnoho lidí utrácí peníze, které nevydělali, za věci, které nepotřebují, aby udělali dojem na lidi, které nemají rádi.

Odesláno
oddie: nebo jak to říkal Homer Simpson: utrácíme peníze, která nemáme za věci pro děti, které jsme nechtěli :)

:D :D :D

JJ, tie hlasky :D

Odesláno

\"Homecredit, sponzor letošních vánoc ...\" potřebuje taková nebo podobná hláška komentář? A přesto se na to statisíce lidí chytí.. co to vypovídá o společnosti? Že je přesocializovaná, přestává fungovat přirozený výběr a taková společnost je předurčena k záhubě.. ;)

Odesláno
...vím jakej mam příjem, musim vědět jaký si můžu dovolit výdaje. O ničem jiným to není

ještě ani nemam trvalý zaměstnání, finanční zásobu mam slušnou, platim si na penzi...

Pisal si ze pracu este nemas, tak netusim o akom prijme hovoris... ;)

Podla nalady pod avatarom predpoklada ze si este student. ;)

Ale je mi to sumafuk, hlavne ze si spokojny... :aut

[upravil dne 16/1/13 23:12 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...