Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Já volil pana Franze... Protože mi přišel jako jeden z nejchytřejších a nejlépe vystupujících. Koho jinak bych měl volit.... Fishera? Komunistu, který už podle ksichtu vypadá na lháře. Nebo potom Zemana, dalšího komunistu, který vypadá jak za 5 minut smrt. Třeba takový Schwarzenberg, jenž je vlastně nějaký rakouský kníže, chci na hradě plnokrevného Čecha. Pak třeba Bobošíková, která je vlastně takový Zeman v sukni. A o ostatních raději ani nemluvím... Franz mi přišel jako jediný sympatický svými názory a postoji :) a co vy?

Odesláno

Tohle bude buď smazáno, nebo přesunuto do cirkusu ...

Já volil knížete, ten nemá důvod si honit triko, o prachu mu nejde a má výborné kontakty v zahraničí.

PS: Žádný z kandidátů mi ale nepřišel natolik dobrý, abych si řekl, toho tam 100% chci. Existuje taková osoba v ČR? :myslim

[upravil dne 12/1/13 16:01 od MilanF1]

Odesláno

A JE TO TADY :blablabla

Čekal jsem už od včerejška, kdo to založí...

Nevolil jsem nikoho, protože po tom co ÚS předvedl v kauze Okamura jsem byl uplně znechucen a ujištěn, že je uplně jedno, který tam vleze... česká mafie má prsty všude ;)

Odesláno

MilanF1: souhlasím. Je to jediný kandidát, který má velmi silný morální kredit. Pořád lepší čech žijící za komunistů v zahraničí, než komunista (avatary nepočítám)

Odesláno

Chybí mi tam možnost nikoho jinak bych to hodil taky do cirkusu,ty existence co tam jsou bych nevolil ani jednoho a osobně je mi jedno jaká postavička tam bude.

Odesláno

Lukáši, než to hoděj povolaní do Cirku, tak si založ téma

1) opravit

2) opravit a prodat

3) opravit a opravdu opravit, né vyšroubovat žárovku od ABS

Jinak k té tvé anketě jen tolik, když děláš anketu, tak si něco o těch lidech zjisti a nepodsouvej ostatním něco, co ses dočetl na novinkách :D

Jinak volil jsem Černou horu, chtěl jsem avatara, ale byl by to promarněný hlas, teď už jen v druhé vobě vymazat mazavku Bechera a budu věřit, že se v ČR blýská na lepší časy

Odesláno

teď jsem četl zajímavej koment MUDr. Holmerové:\"z pohledu gerontologie mám z výsledků boje o Hrad radost\" :D:D:D:D

Odesláno

No za mě raději Karla Schwarzenberga. Je zajímavý na co lidi daj, pro Davídkacz, je to šišla a už jde volit Zemana....

Možná kdyby sis dal práci a poslouchal, co šišlá, byl by lepší než Zeman. Zemanovy bonmoty, kterýma nás obšťastňoval celý 90. léta si moc dobře pamatuju stejně jako jeho kufr zapomenutý kdesi mezi Ingolstadtem a Bambergem... Jó prej férovej chlap (možná po krabce Startek a půlitru Bechera)

Odesláno

Jsem rád, že p. Franz nepostoupil - nemusím se stydět.

Volil jsem Schwarzenberga proto, že jako jediný může naší zem důstojně reprezentovat v zahraničí (o tom funkce prezidenta je především), má v zahraničí dobré jméno a nepotřebuje řešit prašule.

Budu velice spokojený když za 14 dní bude vítěz.

Odesláno

Ano máš docela pravdu. Pro mě je prezident z 90% někdo kdo reprezentuje můj stát a tím i mě. Politický moci moc nemá.Něco jo, ale moc toho nezmění. Beru že pan kníže je velice vzdělaný, z dobré rodiny a :blablabla

Ale prostě jako mýho reprezenta bych ho nikdy nechtěl. Chápu, že nemůže za to jak mluví, ale nemíním další roky poslouchat někoho komu nerozumím.Je to jeho handicap a prostě pro mě je to překážka kterou nepřekousnu...

Odesláno

Karel ať se bude snažit jak chce, lépe mluvit nebude, protože má vadu jazyka, myslím, že ho má příliš krátký :myslim Mluví navíc potišeji, proto mu je hůře rozumět. Ale když chci, tak rozumím.

Uvidíme, jak to dopadne za 14 dní, podle mě to bude velmi, velmi vyrovnané.

Odesláno

Volil jsem Schwarzenberga proto, že jako jediný může naší zem důstojně reprezentovat v zahraničí (o tom funkce prezidenta je především), má v zahraničí dobré jméno a nepotřebuje řešit prašule.

:potlesk:super

Odesláno

k tomu neni co dodat,snad jen souhlas:potlesk:)

Odesláno

za Franze bych se teda styděl mnohem méně než za Fischera. Uvidíme, co udělá nyní, aby to pro něj bylo zase výhodné

Odesláno

k tomu neni co dodat,snad jen souhlas:potlesk:)

A za co stydět?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...