Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Také se vám zdá, že na klubu je STÁLE blbá nálada ???

Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?  

1. 1. Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?

• Ano, mám ten dojem ....
      55
    • Ne, zdá se mi vše OK
      27
    • Nevím / Nechci odpovídat
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ale vždYť ja jsem klidnej, uplně, mě jen tak něco nerozhodí. Ale na jedny straně všichni řvou jak je to tady dvojí metr, jak je to tu nerovný, a na druhou stranu by chtěli podporovat inzerci v podpisech protože to někdo dělá pro klub, tak jako co chcete vlastně?

Je to pořád dokola, pořád od ničemu k ničemu,takhle se asi nikam nedohrabem...opravdu je potřeba to nějak řešit

Jasně řešit, jenže to je ten problem, když teda upozornim na nějakou věc která se mi jako moderátorovi nezdá, nakonec ji vyřešim přimo ve vlákně tak proč se Šalda muže roztřepit?? Muže si dělat klidně sám, milerád mu to přenechám.
Odesláno

Radku, Šalda se může roztřepit protože tu provizi jsem Lukášovi nabídl já, a on za to dostal pojeb, to mě štve, vím že práce moderátora není jednoduchá, to Ti neberu, má reakce spíše směřovala na člena Peta:papa

Odesláno

Vím Hurvajz : opravdu je tady podrážděná nálada, snad se to trošku uklidní. Chvílama si říkám, už to začíná být ok, ale hned na to něco vyleze na povrch a už to jede zase dokola :(:(

Guest Džůny
Odesláno
...tak proč se Šalda muže roztřepit??...

Protože to \"bylo vyřešeno\" zcela neodpovídajícím, bezohledným a útočným způsobem, který si Lukáš nezasloužil.

Odesláno

Marcel, to znělo trochu jako nabídka, teď nevím co si o tom mám myslet??:D:D

Džůny, přesně tak bych to napsal i já:super

[upravil dne 15/1/13 21:04 od Šalda]

Odesláno
Radku, Šalda se může roztřepit protože tu provizi jsem Lukášovi nabídl já, a on za to dostal pojeb, to mě štve, vím že práce moderátora není jednoduchá, to Ti neberu, má reakce spíše směřovala na člena Peta:papa
Jenže on nedostal pojeb, on byl napomenut a nasledně jsem se s nim domluvil.
Odesláno

Radek Hurvajz: Bohužel ale jak je v poslední době vidno, tak část členů, a asi ne malá, prostě nemá dojem, že admini nutí všechny .. a to slovo všechny je podstatné ... dodržovat stejná pravidla a stejně přísně ;) Možná by bylo vhodné si uvědomit, že vyfukováním cigaretového kouře do mýdlových bublin prostě zlato nevznikne a ta pravidla upravit :)

Odesláno
...tak proč se Šalda muže roztřepit??...

Protože to \"bylo vyřešeno\" zcela neodpovídajícím, bezohledným a útočným způsobem, který si Lukáš nezasloužil.

Cože??? Jakym utočným zpusobem? Ja mu tam navrhl co ma udělat, on to tak udělal a bylo.

Ukaž mi jakej utočnej zpusob maš na mysli?

Odesláno

Trochu pojeb to byl, ale to je jedno.... Jak jsem už psal, byla to moje chyba, že jsem to napsal jako \"provizi\", ale v tu chvíli mě to fakt nenapadlo, že to bude problém, že to bude jako komerce..

Odesláno

Radku, asi máme každej jinej náhled na pojem pojeb a napomenutí, já si Tě jako člověka i jako moderátora dost vážím, ale tohle jsem prostě nějak nepobral;)

Odesláno
Radek Hurvajz: Bohužel ale jak je v poslední době vidno, tak část členů, a asi ne malá, prostě nemá dojem, že admini nutí všechny .. a to slovo všechny je podstatné ... dodržovat stejná pravidla a stejně přísně ;) Možná by bylo vhodné si uvědomit, že vyfukováním cigaretového kouře do mýdlových bublin prostě zlato nevznikne a ta pravidla upravit :)
Hele změnu jsem navrhoval, to je tak vše co pro to mužu udělat.
Odesláno

Šaldo, pokud mám použít místní podrážděný slovník, tak se hoď do klidu. Já v krátké době po sobě viděl několik inzerátů od Lukáše a protože jsme tady několikrát kamenovali lidi za komerci, dovolil jsem si upozornit, že podle mě to komerce je. Nečetl jsem všechno, takže jsem netušil, že \"Pán Bůh\" Šalda zařídil provizi. Opravdu Lukášovi nezávidím pár korun, které tím možná vydělá (a nakonec třeba ani ne a náklady bude mít větší než zisk), ale jen jsem chtěl stejný metr pro všechny.

Odesláno

Peta, tu aroganci \"Pán Bůh\" Šalda si prosím odpusť;)

Právě proto že jsi nečetl celé vlákno, tak jsi neměl Lukáše upozorňovat, to si nech pro nováčky;)

Nejsi ani ve vedení ani nejsi moderátor:papa

Odesláno

PETA: Asi tak. navic jsem to tam normalně s Lukašem pprobral, možna jsem byl trošku nepřijemnej ale to nic nemění na tom že se to vyřešilo, ja i když na to koukám znova a znova nevidím žadnej pojeb, utoky, a necitelnost nebo nedejbože drzost a sprosťárny

ŠALDA: Upozornit na přispěvek porušující pravidla muže kdokoliv, čili i Peta i když není moderator.

[upravil dne 15/1/13 21:12 od Radek Hurvajz]

Guest Džůny
Odesláno

Mě takové jednání v pořádku zkrátka nepříjde. Pokud ostatním ano, pak se omlouvám, asi mám špatný úsudek.

Ale být Lukášem, bral bych to jako dost nefér jednání.

Jde o kontext a o vyznění, ne o napsaná slova.

Samozřejmě chápu, že to moderátor nemá jednoduché, o tom žádná. Jednoduché upozornění by podle mého stačilo, ne to takhle vybalit \"tohle nesmíš a tohle nesmíš a tohle zruš a ještě to děláš načerno\".

To je můj pohled na věc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...