adraj Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 tak se mi splnil sen a odkoupil sem od pp205 Phedru,jak inzeroval,dne 1.1.2013:o. Foto dodám,až bude umytá a naleštěná.Dneska sem přivezl a hned sem ji s rodinou otestovali(cca 200km). Jsem řidč klidné povahy a tak mě spotřeba nepřekvapila,když na rychlostní stupeň číslo šest mi to ukázalo spotřebu 3 litry:D:D:D. Teda zatím. To přijde. Se třeba splaším. Co se týká výbavy:to napsal pp205 do inzerátu. Už dcera po cestě vyzkoušela zesilovač a naplno,vnitřní zrcátko se nedalo sledovat jak se hvělo,ba i celé auto. To jsem jí za chvilku zatrhl,protože sem doma chtěl ještě něco slyšet:D. Pocitově vůči dosavadní 806 1.8 v lpg a 73kw? Nebe a peklo.Peklo 73kw a nebe 100kw.A teď sem se zamotal,neboť tahá jak ďábel Píšu splnil se mi sen,měl bych napsat NÁM.Ale manželce se nelíbila,jen do té doby,než ji viděla na vlastní oči a poprvé do ní usedla. Teď už mluví jinak:D:D:D [upravil dne 1/1/13 23:51 od adraj] Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Hlavě těch inzerovaných 73 kW bude na LPG možná 70 nebo ještě míň - a 110 kW od PPčka bude (domnívám se) trošku oživeno nějakým přidáním koníků chipsostrojem - nebo ne? [upravil dne 1/1/2013 23:12 od Medvěd] Citovat
adraj Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 Asi jo,ale když vezmu spotřebu lpg cca11-12 ltrů a i kdyby spotřebu nafty 7,tak na tu naftu si užiju víc. Jo Medvěde,na lpg šli kw určitě dolů,hlavně,když sem třeba vezl vozejk se dřevem na chalupu,tak každý sebemenší kopeček byl znát. A,když sem zapnul klimu,tak to byla učiněná katastrofa. Kopec na dvojku a byl sem rád. Jo motor dobrej,ale na lpg+něco těžšího táhnout to není. Jinak 806 pochvaluju dál a benzín. Jenže teď jsem ochutnal nějak naftu a začala mi trošku,hodně,moc :D:D chutnat. Nevěřil sem tomu,ale začínám opravdu té naftě přicházet na chuť Citovat
Schreek Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Gratuluju, měl jsem tu možnost s tímhle autem chvíly jezdit a je to supr kára, tak ať slouží Medvěd: Kdepak, ppčko, jako jeden z mála rozumných lidí tyhle 100kw motory nechipuje a asi ví proč. Ono stačí odstranit ekonesmysly a auto hned lede líp. Citovat
Medvěd Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 PPčko a nechipuje? Jako profláknutý odpůrce chipů jsem u něj spíš předpokládal opak (vím, že svého času byl velkým chipofandou). Je-li tomu jinak, pak mám z podobné zprávy velice příjemný pocit a Adrajovi to auto závidím ještě víc. Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 To neznamená že když chipuje že musí mít i svoje...... Citovat
Milan+ Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Gratuluji ke koupi ,taky jsem o ni uvažoval,že bych to omladil,vahal jsem a předběhl jsi.A chvilku i dám klid. No nic se nadá dělat,viceméně jsem nechtěl mit naráz tři auta v baráku,tak ted zajemce zase stopnu. Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Taky jsem uvažoval, že bych omladil - pokud by cena spadla tak na 150 Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Gratuluji krasny auto v perfektni vybave by me taky bavilo, Citovat
Milan+ Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Taky jsem uvažoval, že bych omladil - pokud by cena spadla tak na 150 Za stopade koupíš taky,ale bude krapet starší a nebo by jsi musel dlouho čekat. Citovat
Milan+ Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Tak zase mám o čem trošku přemýšlet,polovičce jsem to ještě raději ani neukazoval,to už by se asi jelo na prohlídku. http://www.sauto.cz/osobni/detail/lancia/phedra/12194102?goFrom=list Citovat
Marcel505 Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Tak zase mám o čem trošku přemýšlet,polovičce jsem to ještě raději ani neukazoval,to už by se asi jelo na prohlídku. http://www.sauto.cz/osobni/detail/lancia/phedra/12194102?goFrom=list To mám kousek od baráku... Citovat
Milan+ Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Tak až pojedeš okolo,tak na ni hoď oko. Poreferuješ. Citovat
Marcel505 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 To můžu skoro každej den, případně napiš jak to spěchá. V pátek jsem mimo... Citovat
Milan+ Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 To můžu skoro každej den, případně napiš jak to spěchá. V pátek jsem mimo... Nezávazně na ni koukni jestli tam vydrží,já dnes jedu do neděle směr Litomyšl. Citovat
adraj Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Oldo,bohužel jsem Milana+ předběhl s koupí. Jen teď nevím co si mám zatím o tomhle autě myslet:( [upravil dne 1/6/13 09:17 od adraj] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Adraj a proč nezajedeš za původním majitelem? Je to automechanik a když se objevila závada takhle krátce po koupi tak se určitě dohodnete na nějaké rozumné ceně opravy. Edit: Aha teď jsem četl ve vedlejším vlákně, že to už asi opravil Oddie. Ale stejně jsi měl se všemi závadami zajet za předchozím majitelem. Toť můj názor. [upravil dne 1/6/13 08:21 od Bigbadjohn] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.