Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

říkám ti, že je to pevně spojený, buď ti to nefouká na sklo nebo to funguje... máš tu vše popsaný, zkontroluj vzduchovej filtr, klapku vnějšího vzduchu a to je tak vše co můžeš udělat.

Odesláno

Zavři prostřední vydechy, to jako první, potom nastav foukání uplně nahoru a z tech bočních musí jit průvan jako kráva, ja nevim co to jsou zamlžený okna, teda ve 406, jak vlezu do Pandy tak je to v řiti:D

Odesláno

tak ještě jednou a už fakt naposledy, ty rohový foukají málo. pokud zavřeš všehny výdechy a máš to na okno tak trochu foukat budou. Pokud ti nefoukají tak je celkově proud vzduchu slabší a původ bude ve filtru nebo vnější klapce. Znovu už to nenapíšu :D

Odesláno
tak ještě jednou a už fakt naposledy, ty rohový foukají málo. pokud zavřeš všehny výdechy a máš to na okno tak trochu foukat budou. Pokud ti nefoukají tak je celkově proud vzduchu slabší a původ bude ve filtru nebo vnější klapce. Znovu už to nenapíšu :D

No tu kterou píšeš :D

Odesláno

Tak teď když jsem jel domu tak jsem to naschvál zkoušel a nic, pustil jsem to naplno na okno a defakto to nefoukalo, jen malej vánek a mám to 100% funkční....takže zkontroluj to co už je tady několikrát psaný a pokud to bude ok, více to opravdu neřeš nedá se s tím nic dělat:D

Odesláno

Mám digiklimu a když pustím odmlžení předního skla, tak se rozjede ventilátor naplno, samo, že to jde na sklo a odmlží se s tím i boční okna. Jestli to jde i z těch bočních výdechů jsem nikdy nekontroloval.

EDIT: Včera jsem to zkoušel a z těch malých výdechů to funí, když jede ofuk okna a jsou boční výdechy zavřený.

[upravil dne 29/12/12 09:37 od Dave_k]

• O 4 týdny později...
Odesláno
Postit klimu??

(Jen napad)

[upravil dne 27/12/12 16:14 od Lihous]

Ahoj jdou trubky topení stejně u digi, jako u Manuálu? Mrznou mi nohy a nejraději bych ty malé špehýrky u nohou vyměnil za pořádnou rouru.

Odesláno

to ti moc nepomoze dat tam velke rury ,lebo vykon ventilatora bude vzdy rovnaky a viac vzduchu tam nedostanes musis rucne pozatvarat vyduchy na palubovke aby si dostal viac vzduchu dole na nohy

Odesláno

406ka na nohy topí mizerně, i když má klimák přepnutej dolů. Musíš k tomu zavřít všechny klapky v palubce.

Odesláno

:bacha

Postit klimu??

(Jen napad)

[upravil dne 27/12/12 16:14 od Lihous]

Ahoj jdou trubky topení stejně u digi, jako u Ma:bachanuálu? Mrznou mi nohy a nejraději bych ty malé špehýrky u nohou vyměnil za pořádnou rouru.[/

rquote]

kup si pleteny fusekle....me to twky funi z tech trojuhelnicku v palubce....

Odesláno

jj to je jasný že to mám zavřené, ale stejně je to jak lehký vánek a když vopálím větrák :(

Charlie: fusekle mám i s botama a stejně mi je to ho.. platný, leda žebych si koipil ty na baterku :) pak nemusím topit vůbec :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...