koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 říkám ti, že je to pevně spojený, buď ti to nefouká na sklo nebo to funguje... máš tu vše popsaný, zkontroluj vzduchovej filtr, klapku vnějšího vzduchu a to je tak vše co můžeš udělat. Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 na okno to fouká bez problémů Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Zavři prostřední vydechy, to jako první, potom nastav foukání uplně nahoru a z tech bočních musí jit průvan jako kráva, ja nevim co to jsou zamlžený okna, teda ve 406, jak vlezu do Pandy tak je to v řiti:D Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 šmarjá, prostě všechno fouká kromě těle výdechů a to můžu dělat co chci Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 tak ještě jednou a už fakt naposledy, ty rohový foukají málo. pokud zavřeš všehny výdechy a máš to na okno tak trochu foukat budou. Pokud ti nefoukají tak je celkově proud vzduchu slabší a původ bude ve filtru nebo vnější klapce. Znovu už to nenapíšu Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 No dobrá dobrá A kde je ta klapka u manuální klimy? Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 tak ještě jednou a už fakt naposledy, ty rohový foukají málo. pokud zavřeš všehny výdechy a máš to na okno tak trochu foukat budou. Pokud ti nefoukají tak je celkově proud vzduchu slabší a původ bude ve filtru nebo vnější klapce. Znovu už to nenapíšu No tu kterou píšeš Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 šmarjá, prostě všechno fouká kromě těle výdechů a to můžu dělat co chci No ty malinký trojuhelničkový prostě nefoukají, ty tam jsou jen na provzdušnění palubky;) Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Broučku já psal o více klapkách když si moje dnešní zvratky přečteš pořádně vnější najdeš pod pylovým filtrem. Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Já sem dneska nějakej přimrzlej :D:D Citovat
Dančák Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Tak teď když jsem jel domu tak jsem to naschvál zkoušel a nic, pustil jsem to naplno na okno a defakto to nefoukalo, jen malej vánek a mám to 100% funkční....takže zkontroluj to co už je tady několikrát psaný a pokud to bude ok, více to opravdu neřeš nedá se s tím nic dělat:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Ale Devilsovi foukali Tak mu podchází někde hlavní roura a pak tam něco vlítne a jakoby to fouká. jinak si to neumim vysvětlit. Citovat
Dave_k Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Mám digiklimu a když pustím odmlžení předního skla, tak se rozjede ventilátor naplno, samo, že to jde na sklo a odmlží se s tím i boční okna. Jestli to jde i z těch bočních výdechů jsem nikdy nekontroloval. EDIT: Včera jsem to zkoušel a z těch malých výdechů to funí, když jede ofuk okna a jsou boční výdechy zavřený. [upravil dne 29/12/12 09:37 od Dave_k] Citovat
Smudla_22 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Postit klimu?? (Jen napad) [upravil dne 27/12/12 16:14 od Lihous] Ahoj jdou trubky topení stejně u digi, jako u Manuálu? Mrznou mi nohy a nejraději bych ty malé špehýrky u nohou vyměnil za pořádnou rouru. Citovat
krtek 2 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 to ti moc nepomoze dat tam velke rury ,lebo vykon ventilatora bude vzdy rovnaky a viac vzduchu tam nedostanes musis rucne pozatvarat vyduchy na palubovke aby si dostal viac vzduchu dole na nohy Citovat
Stejsn Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 406ka na nohy topí mizerně, i když má klimák přepnutej dolů. Musíš k tomu zavřít všechny klapky v palubce. Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Postit klimu?? (Jen napad) [upravil dne 27/12/12 16:14 od Lihous] Ahoj jdou trubky topení stejně u digi, jako u Ma:bachanuálu? Mrznou mi nohy a nejraději bych ty malé špehýrky u nohou vyměnil za pořádnou rouru.[/ rquote] kup si pleteny fusekle....me to twky funi z tech trojuhelnicku v palubce.... Citovat
Smudla_22 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 jj to je jasný že to mám zavřené, ale stejně je to jak lehký vánek a když vopálím větrák Charlie: fusekle mám i s botama a stejně mi je to ho.. platný, leda žebych si koipil ty na baterku pak nemusím topit vůbec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.