Mila Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 to Petr605: no ja to nechtel psat puvodne tak tvrde, aby to admin nesmazl, melo to byt v uvozovkach ale kdyz tedy mam rict naplno co si mylslim: \" hovado za...ny nejen ze zabil sam sebe ale i spolujezdce ktery za nic nemohl. Citovat
Dave_k Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 To byl normální idiot. Doufám že nikdy takovýho nepotkám. Brzdná dráha, odhaduju 50-70m a vypadá to že buďto neměl ABS nebo vůbec nereagoval to alespoň strhnout stranou. Citovat
Crack Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 tohleu ž sem viděl někde na netu.Lidi si to dělaj sami,ale jenhorší je když to odnesou neviný!! Citovat
zdek Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Říká se, že každého mladého života je škoda. Ale v některých případech to zase taková škoda není. A můžete hádat co se u těchto pánů našlo (cukr to nebyl). Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Je fakt, že tady to vypadá na 100% vinu toho SEATa (pokud tam byl alkohol, tak snad i 150%), ale překvapilo mě to množství jednoznačně odsuzujících názorů - jako by tady byly samý SUPER řidiči, kteří nikdy neudělali ani chybičku. Pokud tomu tak je, pak SORRY, ale mám z Vás strach - řidič, kterej tvrdí, že se mu něco podobnýho nemůže nikdy stát, to je pro mě potencionálně daleko větší nebezpečí než člověk, kterej si je schopen přiznat, že občas nějakou tu chybku udělal a dobudoucna i udělá, ale je též schopnej se z těch chyb poučit. Jak píše o kousek výš Dave_k, kdyby ten kluk měl zkušenosti, třeba by se mu povedlo se vmáčknout do Tý kolony a všichni by si oddechli (silnice to je dost široká). S předjížděním tam, kam nevidím nesouhlasím a souhlasit nikdy nemůžu, ale ruku na srdce, kdo z nás se škrábe za traktorem nebo cyklistou do kopce - asi málokdo, spíš hledáme i malou rovinku, kde doufáme, že se proti nám nikdo nepořítí. Chtěl jsem tím jenom říct - před rychlými soudy važme slova, nikdy nevíme, kdy se v podobné situaci můžeme ocitnout i my. Citovat
Operator Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Tohle mi dneska přišlo už 2x mailem. Ten spolujezdec byl, a teď se podržte, náhodný stopař!!! Ten k tomu přišel jak slepej k houslím. No hrůza! :o Citovat
Marlin Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 no, potes kote, to mi pripomina toho 14dni starehoSuperba na u Moravske Trebove Citovat
Petr605 Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Medvěd: Nikdo tady myslím netvrdil, že je dokonalý řidič. Ale napálit to ve 150 pod náklaďák to už není řidičská chyba, to je prostě někde jinde. Citovat
Dress Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Nemyslím si o sobě že jsem nejlepší řidič a proto nedělám věci na které se necítím nebo vím že to není na \"jistotu\". Navíc respektuji fyzikální zákony a pravidlo kam nevidím tam se neřítím. Pokud řidiče viníte že nehodu způsobil z nezkušenosti tak se prvořadě do toho neměl pouštět a jet v poklidu v koloně za autobusem.... ale čert ví jaký byli okolnosti, ty informace tady uvedené že někdo něco dostal mailem nebo někde četl můžou být už \"přibarvené\" od skutečnosti. Jediným faktem je fotka, která nehodu znázorňuje. Jinak sem taky rád že tam jel ten náklaďák a ne třeba rodina s malým dítětem ve fáčku. Citovat
Tornado Odesláno 25. červen 2005 Odesláno 25. červen 2005 Fakt husty! Obdivuju hasice a ostatni zachranare, kteri dnes a denne v techto podminkach pracuji. Citovat
gvg Odesláno 25. červen 2005 Odesláno 25. červen 2005 Nemáte někdo odkaz na stránky (český - ne rotten.com), kde jsou podobné záběry? Ne, že bych se na tom ukájel, jen bych to ukázal pár frajírkům z mýho okolí, co si myslej, že 4 litrová Audi je ze všeho vyseká... Citovat
Tornado Odesláno 26. červen 2005 Odesláno 26. červen 2005 2gvg: Cesky stranky tohoto druhu neznam,ale vim ze takovy krvaky a jiny hnusoty jsou na www.snuffx.com Citovat
DjBoom Odesláno 26. červen 2005 Odesláno 26. červen 2005 Původně zaslal: Medvěd Je fakt, že tady to vypadá na 100% vinu toho SEATa (pokud tam byl alkohol, tak snad i 150%), ale překvapilo mě to množství jednoznačně odsuzujících názorů - jako by tady byly samý SUPER řidiči, kteří nikdy neudělali ani chybičku. Pokud tomu tak je, pak SORRY, ale mám z Vás strach - řidič, kterej tvrdí, že se mu něco podobnýho nemůže nikdy stát, to je pro mě potencionálně daleko větší nebezpečí než člověk, kterej si je schopen přiznat, že občas nějakou tu chybku udělal a dobudoucna i udělá, ale je též schopnej se z těch chyb poučit. Jak píše o kousek výš Dave_k, kdyby ten kluk měl zkušenosti, třeba by se mu povedlo se vmáčknout do Tý kolony a všichni by si oddechli (silnice to je dost široká). S předjížděním tam, kam nevidím nesouhlasím a souhlasit nikdy nemůžu, ale ruku na srdce, kdo z nás se škrábe za traktorem nebo cyklistou do kopce - asi málokdo, spíš hledáme i malou rovinku, kde doufáme, že se proti nám nikdo nepořítí. Chtěl jsem tím jenom říct - před rychlými soudy važme slova, nikdy nevíme, kdy se v podobné situaci můžeme ocitnout i my. No můžu mluvit jen za sebe, Superřidič nejsem, i já mam za sebou pár bouchanců naštěstí sem nikdy nikomu nezpůspbil škodu na zdraví a ani na autě (?uk ?uk) Ale ruku na srdce si klidně dááám a můžu prohlásit s klidem že když nevidim tak nepředjíždim a klidně se táhnu třeba za hovnocucem. Jedinej případ kdy si dovolim trochu riskovat je když jedu v autě úúúúplně sáááám. Nehodil bych si mít někoho na krku a? už z rodiny, kamarádů, nebo náhodnýho stopaře. Citovat
gvg Odesláno 26. červen 2005 Odesláno 26. červen 2005 Díky, mrknu tam. Ale před jídlem.. Původně zaslal: Tornado 2gvg: Cesky stranky tohoto druhu neznam,ale vim ze takovy krvaky a jiny hnusoty jsou na www.snuffx.com Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Původně zaslal: Dave_k To byl normální idiot. Doufám že nikdy takovýho nepotkám. Brzdná dráha, odhaduju 50-70m a vypadá to že buďto neměl ABS nebo vůbec nereagoval to alespoň strhnout stranou. Tak to abys vubec radsi nikam nejezdil, tehle hovad je na silnici sim dal tim vic. Souhrnem cesta z Prahy do Rymarova a zpet tento vikend: 1) Vjizdim na dalnici D1 u Sporilova - lidi neznaj pravidlo zipu a nejakej chytrej ridic kamionu ti blokuje jeden pruh. 2) V Ricanech kde se vjizdi na silnici smer KH je kolona az do Uhrinevsi. Myslis ze se hned 2. nebo 3. auto odhodla te tam pustit? ani nahodou, no spechaji, zena asi rodi.... O nejake solidarnosti se neda ani mluvit. 3) Co je dal az do Mohelnice jsem uz zapomnel, ale vcelku nic az na par debilku co si neco dokazujou, kdyz ti zrychli pri predjizdeni, uplne bezny jev. 4) Pred Mohelnici dojizdime nejaky tezky naklad, a podle jeho velikosti ma urcite kamion pri sjezdu co delat, tudiz jede 20km/h. Z toho kopce je 1 pruh, pak dvojita plna a dva pruhy do kopce proti tobe. Myslite ze ten stribrnej passat co predjizdel do pravotocive pres dvojitou plnou mel ridice v dusevnim poradku? 5) Jahudka dne, malem jsme prisli o zivot. Kousek za Úsovem (smer Uničov) je neprehledna levotociva zatacka pod kopcem, vpravo lesik a svodidla, vlevo - co to vidim, ono je to vic na me strane. Zlutej nakladak s dlouhym navesem vubec nepocital s tim, ze nekdo pojede proti a tak si \"dost\" (no vlastne hodne) najel do nasi pulky. Byly to desetiny sekundy, na jedne strane 20 cisel od svodidla, na druhe 20 cisel od navesu. Jen jsem videl zadni tykadlo s lampickou, kdyz to nas trefi, tak budem mit misto hrobecku jen skrably auto. Vyslo to. 6) Cesta zpet u Studene Loucky se honi dva debilove v Transporteru TDI a modrem Fordu Focusu. Dvakrat predemnou predjeli dalsi auta na plne a aby to nestacilo, v tahle pravotocive zatacce, kam nikdy nepredjizdim, pac se bojim, predjeli nakladak. Samozrejme z protismeru vyjelo zlate Volvo SUV a ten ridic kvuli nim malem vjel do prikopy, mel oci az na skle. 7) U Svitav mi na krizovatce od Ceske Trebove vjede nejaky Polak v modrem Daewoo do cesty. Ze by to aspon rozjel, kdyz uz tam vlitnul na posledni chvili, ani napad. Dole u zluty pumpy jeste nevedel kam ma odbocit, nejdriv najizdel do odbocovaciho jednim kolem. Neco mi rika, drz se dal, ten je nejakej zmatenej. Pak se vratil zpet a po 50 metrech u vyjezdu z pumpy (kde pred tebou je uz jen dlouhatanska silnice smer Praha) znicehonic prudce slapl na brzdu. Nastesti jsem byl trochu dal, ale mel jsem co delat, i ta bila dodavka Renault za mnou. Tuto cestu absolvuju kazdych 14 dni uz vic nez 2,5 roku a znam na ni snad kazdej kamen. Nakladaku je cim dal tim vic, hloupejch ridicu jeste vic. Nebo kazdej druhej z ridicu ma snad doma sexualni problemy, ze si to ventiluje za volantem. Nerikam ze nedelam chyby, ale hrubych dopravnich prestupku se snazim vyvarovat, snazim se neohrozovat ostatni a predevsim svoje blizke, ktere vozim s sebou. A jeste na doplneni : kdyz vidim ze se proste nevejdu, tak klidne pribrzdim na rychlost cyklisty, v tom nemam sebemensi problem, klidne traktor, klidne hovnocuc (jak tu nekdo psal) a kdyz vidim co se predemnou kolikrat deje, snazim se zachovat co nejvetsi odstup a klidim se radsi ke krajnici. [upravil dne 27/6/05 dtyrkas] Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 No povim vám, že mi v tý zatáčce nebývá nejlíp... kór když tam předjíždím ... Citovat
Petr605 Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Jo Poláci (hlavně ti s německýma značkama), to je kapitola sama pro sebe. Jedny z největších hovad na silnicích... Citovat
Hics Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Tohle je jako láska na první pohled a nebo upíří polibek na dobrou noc... Klidne předjedu i na plný, ale traktor a na úseku, kde naprosto jasně vidim, že se s ničim nesčuchnu. Tohle je fakt mazec. Toho řidiče nelituju ani v nejmenším. Je to jako mít slitování nad někym kdo chčije do zásuvky kvůli medajli na sraze ZDŠ po 20 letech... Bohužel je skoro pravidlem, že podobný masakry většinou ods*rou i něš?astníci, kteří s tim nemaj nic společného... A vemte si i toho kamionáka. Ne, že bych je měl nějak v lásce, ale chlapovi skončej pod kolama dva životy a ač ne jeho vinou, ale na to se hned tak nezapomene... Na tohle nepomůže ani bodovej system, ani sebevětší pokuty. Snad jen, pokud by to to vemeno náhodou přežilo, tak věřim, že už to nikdy neudělá, páč invalidní vozejk takhle rychle nepojede. Ne, vážně.... Kde se v lidech bere ten pud takhle ryskovat? Jak moc bych musel pospíchat, abych tohle udělal? Vždyt je to totéž jako si zavázat oči a vystřelit brokovnicí v 8:30 v metru...To se člověk neptá jestli trefil nebo ne, ale kolik lidí trefil... Je tu prostě něco blbě... Citovat
zoby Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 je to hnus. taky jsem párkrát předjížděl riskantně (ale už spíš čekám na vhodnější místo) ale to jsem koukal po pangejtu a do mezer v koloně byl jsem připraven okmžitě brzdit. teď celou cestu sleduju, kam bych auto poslal kdyby se něco semlelo.proto nemám rád mosty a tunely, am není žádná úniková zóna né vždy to ale musí být vina předjíždějícího, i když se to něj svede. příklad: jednou jsem jel domů a předemnou jela auta kolem 80 km/h v koloně s dlouhými rozestupy, vyjeli jsme na kopeček a pak to bylo z kopečka a dokopečka, bez zatáčky. začal jsem předjíždět první auto a na jeho úrovni jsem dal blinkr vpravo, že se budu vracet zpět.v tom se na horizontu vyhoupl náklaďák. žádnej problém, v klidu bych se zařadil a nikdo by nemusel ani sundat nohu z plynu. ale auto předemnou (ne to co jsem předjížděl, ale auto před ním) si myslelo že jej chci předjet taky, a protože tam jel náklaďák, tak začal prudce brzdit, abych to \"jako stihnul\" a tím mi zavřel prostor na návrat. v té době jsem již brzdil, tak jsem na to musel zase šlápnout ( 205 1,9 diesel akcelerací zrovna neoplývá), náklaďák už blikal. měl jsem jsem sto chutí zastavit a pánovi za mnou vysvětlit (v klidu), že nás málem zabil... a kdyby se něco stalo, tak bych byl vinnen asi já, že? rychlost nárazu se nedá hodnotit podle toho kolik auta jela, oba před srážkou brzdili, tudíž rychlost nárazu mohla bý třeba jen 100 km/h, jen si vpomeňte v jaké rychlosti se dělají crash testy a jak ta auta vypadají. každopádně mi je líto toho spolujezdce, který za to nemohl, i kdyby chlastali spolu (no v tom případě mu mohl zabránit v řízení, ale nemohl za to) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.