Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč někteří nejezdí na srazy?

Proč někteří nejezdí na srazy?  

1. 1. Proč někteří nejezdí na srazy?

• Jezdím, nemám s tím žádné problémy.
      30
    • Sraz je pro mě příliš nákladný (ubytování, jídlo, doprava)
      14
    • Nemám čas - práce, rodina, ...
      44
    • Jsem líný, raději jen u klávesnice
      12
    • Na P-C jsem něco zažil, bojkotuji srazy
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

No já nevím.. Byl jsem jen na jednom velkym a musím říct, že se mi tam líbilo. Začlenit se v podstatě není žádný problém. Jsem si všiml, že organizátor, tehdy ke mě přikvačil Pe.Tr, mě přivítal, a pak jak se vokukovaly pěkný kousky, tak se u toho to slovo ztratí... a pak už diskuse běží. Večer jsem se dovolil sednout si k nějakým milým moravákům, vytáhli lahvinku domácího... a už to hučelo. Pak při orienťáčku při zastávkách při plnění úkolů se užilo srandy kopec. Taky příležitost se nenuceně začlenit. Kdybych na tom pracovně byl jinak, jsem určitě častěji. Jinak pažout je pro mě prostě přibližovadlo, takže když, spíš než kvůli autu bych byl spíše kvůli lidem a zážitkům. Auto je jen taková vhodná \"zástěrka\", jak poznat nové fajn lidi, něco užít... Koníčky mám pak jiný. Ty taky stojej čas a peníze ;-)

Odesláno

jo měl jsem problémy s pitím a terapie mi pomohli,:D:D,každopádně nemám asi problém se někam vetřít jde o prvních 5 minut,na Sejfek byla sranda s Kobrou a spol a se slovákama taky když vytáhli slivovicu:D:D,ani nevím jak se kdo jmenoval ale to je fuk,jsem každopádně pro kartičku se jménem,protože když si tady rozumím s někým přes klávesnici budu ho asi vyhledávat k pokecu i na srazu,abych si s ním pokecal....bez jmenovek to je takový plácání a přijít k někomu ja sem ten a ten tak to rdši 70%nováčků vzdá=na srazu se nudí=příště nedorazí....asi tak za me...

Odesláno

Charlie 1-v každém případě je pravda, že pro spoustu nováčků může být ,,začlenění,, do kolektivu na srazu i díky tématům probíraných v jednotlivých hloučcích dost problematické.Navíc ta anonimita lidí.

Odesláno

Psí známky (jmenovky) jsem nikdy nepovažoval za důležité, ale může to být jen můj - menšinový - názor. Docela dobře to vyřešil na srazu v Ochozi Dodo, který nechal vyrobit \"srazová\" trika opatřená nicky - je ale otázkou kolik by se znovu našlo takových, kteří by taková trika chtěli - na Ochozi nás otričkovaných byla drtivá většina (dokonce si ho nechali vyrobit i tací, kteří na Ochozi vůbec nebyli - Péťa ví o kom je řeč :D), ale cena byl tuším někde kolem 400 - 500,- Kč. Opravdu netuším, zda by o něco takového byl třeba v případě Milanova srazu zájem - za sebe říkám, ochozské triko mám téměř rozpadlé, klidně bych znovu triko s nickem koupil.

Odesláno

Jmenovky by nebyly problém, ale triko je větší památka, to bych promyslel i s ohledem na cenu. Rozhodně by to nebyl klubový dárek.

Odesláno

to triko není špatný nápad.:super

těch ,,pár,, kaček snad nikoho nepoloží.

Dnes už budou ceny potisku nižší.

Odesláno

Potisk myslím nebyl \"závratně\" drahý (to by mohla vědět Aluška), ale vybírala se kvalitní trika, která oproti tehdejším e-shopovým i něco vydržela (zejména držela tvar i po několikerém praní). Dnes už jsou i trika v shopu poměrně kvalitní, třeba by se dalo dohodnout s vedením, aby se objednala zakázka u dodavatele do shopu s tím, že by se konkrétní počet trik rovnou nechal potisknout. Určitě bych chtěl pro mně a pro Pavlíka, Helča na srazy moc nejezdí.

[upravil dne 28/12/2012 17:45 od Medvěd]

Odesláno

Méďo,nyní jsme odběratelům dávali kvalitní bavlněná trika,shodou okolností modrá, 100% bavlna,vyrobená v Čechách a triko jsem pořídil za 59,- Kč.

Odesláno

ozzy: jezne material neni to, co by v takovemto pripade delalo cenu.

Od dob Dodova srazu ale technologie pokrocily, takze by to mohlo byt treba i o par korun levnejsi.

Odesláno

samo že. Záleží na gramáži.Je to jako u montérek.Určitě se ale dá ale koupit kvalita za dobré peníze.

Odesláno

Trochu jsem koukal na weby a jsou tam konfigurátory, jak to má vypadat, jenom samotné tričko za 200 Kč bez potisku a s potiskem jsem šel přes 500 Kč.:bojimZ toho po mě šly mrákoty.

Ale našel jsem jeden web, kde byl malý přední a velký zadní potisk, při odběru 30 a více cenovka okolo 130 Kč (za 1 kus 180 Kč - to možná bude náš případ, když každé triko bude mít jiný nick). Ale hned v úvodu psali, že to bylo levné bavlněné triko s levným potiskem. Domnívám se, že kvalita nemusí být vysoká :myslim Ale v případě lepší kvality by mě zajímala cena, pokud by enormně nenarostla, stálo by za zvážení.

PS: Tady údaje z webu o gramáži, nevím, zda je OK, nejsem od fochu: \"Kvalitní triko střední gramáže 160 g/m2 vhodné pro potisk a výšivku.\"

[upravil dne 28/12/12 18:00 od MilanF1]

Odesláno

nevím proč se rozjíždí trika nebyli by lepší jmenovky s nickem třeba 2ks ,aby si každý mohl dát třeba na triko nebo mikinu?

tričko se někde spotím,vyleju si na něj pivo a už se jdu převlíknout a nikdo neví kdo jsem,na Slovensku fungujou jmenovky tak bych nic nevymýšlel...2ks jmenovky 30Kč?

Odesláno

co se trik tyce, tak nahodou mam znamyho, ktery by je mohl vyrobit... a rekl bych, ze i za daleko zajimavejsi cenu, nez 500,- pokud by byl zajem, tak mi kdyztak napiste SZ a ja zkusim poptat podrobnosti

Odesláno

Triko je náhodou výborné oživení původní myšlenky. Jak Méďa psal, nechal jsem si ho vyrobit, přestože jsem na sraz nejel. Zaplatil jsem nejen triko, ale i poštovné.

Zajímavé je, že potisk na zádech, který měli všichni stejný) je už sepraný, ale dotiskávaný nick je stále jako nový.

Já jsem pro trika! Ale kdyby klub chtěl jmenovky, mám jednu (až dvě) krabice podobných visaček:

3000_b.jpg

[upravil dne 28.12.2012 18:48 od Peta]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...