Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč někteří nejezdí na srazy?

Proč někteří nejezdí na srazy?  

1. 1. Proč někteří nejezdí na srazy?

• Jezdím, nemám s tím žádné problémy.
      30
    • Sraz je pro mě příliš nákladný (ubytování, jídlo, doprava)
      14
    • Nemám čas - práce, rodina, ...
      44
    • Jsem líný, raději jen u klávesnice
      12
    • Na P-C jsem něco zažil, bojkotuji srazy
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vvitty: Chápu, podzim a zima je něco jiného, asi při mém výběru jsem na ně opomenul. Omlouvám se.

Nanjua má pravdu, hádky odrazují lidi od účasti.

Marcel: Právě mě jde o lidi na foru, kteří nejsou na srazu ... Samozřejmě tu jsou tací, co moc nepíšou a jedou :mrk

Odesláno

Jak už někteří psali tak musím souhlasit,poslední dobou co se tu děje tak podle mě hodně ovlivní učast a chuť lidí něco dělat dále pro club a kolem srazů ani nemluvě. :roll

Odesláno

Taky souhlas - a proto se jen tak zeptám, proč někdo odmazal část tohoto vlákna, byť by porušovalo pravidla fóra, či etiketu slušného chování. Nejde o to, že to někdo odstranil, ale o to, že to odstranil, aniž by o tom napsal nějakou zmínku typu \"odstraněno z důvodu ... ...\"

Jinak já se na srazy snažím jet, když je čas. A je to, jak již spousta lidí psalo o prioritách - třeba práci si zařídit umim, ale když máme nějakej zájezd mimo ČR, tak to prostě nejde přesunout a kdybych párkrát odmítl, tak bych už asi nejel ...

Takže když u mě není nějaká cizina ve stejném termínu, tak jedu! Na srazech mě primárně baví pokecat se spoustou starých a poznat nové lidi, protože jsem tvor společenskej. Občas je zajímavý program a když ne, tak si ho sám v okolí udělám.

Tím to lze shrnout, že já ikdybych neměl peníze, tak bych se třeba s někým svezl, nebo se stavil na den (když by to nebylo na 500km daleko - ikdyž i to jsme podnikali), ale aby toto udělal někdo, kdo nezná klubáky osobně, ale pouze z fóra, tak to bychom chtěli moc. Tam dle mě nelze utvořit prioritu \" Za každou cenu pojedu na víkendový sraz za těma lidma, co znám z fóra (ikdyž je neznám osobně)\"

Ale shrnu to:

OSOBNĚ JE TO LEPŠÍ, NEŽ NA FÓRU, takže směle do srazování.

Jenom na ten Milanův si myslím, že je škoda, že není na jaře, jak bývalo zvykem mít první sraz v roce, protože tam byl každej natěšenej po zimě jak malý dítě. V srpnu se už naopak dovolenkuje, takže bohužel už i to je aspoekt, který potenciálně snižuje účast na dalším srazu (nepočítám - li zimní) ale stejně věřím, že se nás tam spousta sejde!

Odesláno

...

Marcel: Právě mě jde o lidi na foru, kteří nejsou na srazu ... Samozřejmě tu jsou tací, co moc nepíšou a jedou :mrk

Proč bys chtěl mít na srazu víc lidí?

Pak napíši, proč se tak blbě ptám. Díky pochopení.

Odesláno

Já se v tomto vláknu ptám, proč lidi nejezdí, ač přibývá členů P-C. Oproti době před 5 lety se jistě počet členů zvýšil. Ptám se, proč počet lidí nenarůstá přímo úměrně?

Odesláno

MilanF1: Proč se divíš? Dneska lidi nemají peníze nazbyt, a kord ty co mají rodiny nebo se chystají mít. A ty co mají openíze tak se jimtřeba jen nechce. Chtějí stavět apod. Vidím to na sobě. Před lety sem sjezdil Pugem co sedalo...Tuningy, každotýdení srazy v Ustí nad Labem v Páttek odpoledne, některé srazy P-C a bývalého tuningclubu206, který už neexistuje kvůli hádkám( skončil kvůli prkotině, stejně jako to začíná tady.!!!)

Dnes už pojedu jen na sraz typu \"Kafe v Lovosicích\" nebo \" Sraz v Mostě\" které mám max 30-40 km od domova. A které moc nestojí a času moc nezaberou.

Odesláno

Dle mne asi nedostaneš a nedočkáš se jí. Já se nad tímto problémem také hledal řešení, neb každý rok pořádáme s Yvesem 1x klubový sraz tuned-pugs.cz.... A i když je nás kolem 30-40ti tak dostat na sraz 1/2 je celkem umění. Vyhovět všem prostě nelze. Prost když se nechce člověk si najde výmluvu jak si to omluvit. Je to v lidech a otázky priority. Mizek si to nějak omluví vždy.:roll

Odesláno

já jsem na pár srazech byl a byly pěkný:super,na žádným větším jsem kromě klouzání nebyl....

peníze u mě problémem nejsou....

u mě je to čas,v létě mám po práci tolik práce,že nevim kam dřív skočit(když se chce člověk trochu líp mít a ne jen nadávat,že si v práci člověk nevydělá... a když mám trochu volna tak se věnuju rodině a jedem někam na výlet,to by jsme mohli na sraz taky,ale tam by se už člověk rodině nevěnoval až zas tolik...:D:D

a další věc je ,že malej má astma a bronchitidu a je často nemocnej,tak ho někde tahat nemocnýho po srazech a riskovat jeho zdraví pro mě nepřipadá v úvahu,ale lokální srazy na odpoledne si čas udělám...:D:D

Odesláno

milanF1: Dejme tomu, že tu je 5000 aktivně přispívajících členů z toho nesmyslného čísla všech duší na foru (čísla nevím přesně, vařím z vody jen pro příklad). Jaký je cíl z těch aktivních, který by tě na srazu uspokojil? 2500, 1000, všichni :) ? Za mě jsem ti odpověď napsal, ale Rejty (kterého tímto zdravím, kluk ušatá taky přispívá i do pokecu a nen mezi tuzingáře :D:D:D ) mě přivedl ještě na dodatek, že kdyby měli být na srazu všichni členové nebo nějaká obr masa lidí, mě tam neuvidíš. 100 - 150 lidí je tak akorát, abych to stihl obejít, minimálně s každým pokecat a zase se vrátit do svého oblíbeného hloučku kamarádů

Odesláno

Nejsem tu na klubu dlouho,ale na některých srazech od té doby jsem byl,je to fajn parta lidí co jsem poznal.

A proč lidi nejezdí,vidím to v penězích,to samé vidím v práci,když se dělá nějaká kolektivní akce,tak spousta naříká,že v té a té restauračce je drahé jídlo,tam zase pivo a to jsme doma. Tak si myslím,že raději spousta lidí řekne,že ne,že se nechce a nepřizná třebas ,že na to nemá. Taky nemám na rozhazování,ale jeden či dva srazy do roka ,proč ne. A to Šebetov taky nemám za barákem.

Jináč vymluvu typu nemám čas,rodina atd to moc neberu,protože o všem se ví hodně dopředu. S rodinou je každý stále,denně.

[upravil dne 27/12/12 10:45 od Milan+]

Odesláno

Odpovědi jsem se dočkal, je to o prioritách. Lidé nemají takovou potřebu se scházet na víkend. Čas a peníze chtějí uplatnit jinde - třeba jiným rodinným výletem. Možná je to i dobou, že lidem stačí klávesnice a jsou spokojení. Před lety byl přístup k internetu horší, dražší, proto se třeba lidé raději setkali osobně. :myslim

Probůh, nechci, aby jezdilo 1000 lidí, to abychom vystěhovali jednu menší vesnici, abychom měli kde spát :D Šlo mi o to, co demotivuje lidi, také s ohledem na program.

Spíše jsem očekával debatu směrem, zda program více automobilový (letiště, škola smyku, měření výkonu, ...), nebo více výletový (historická náměstí, výlet do přírody, ...). Jsou to dva extrémní protipoly, nicméně o tom tu moc lidí nepsalo. Z toho mi plyne, že o programu to příliš není.

Odesláno

Šaldíku jistěže,rodinu mám od svých necelých pětadvaceti,holky 21 a 17,jedna na vejšce v Pardubkách, platíme privát,druha na podnikatelský v tady JC,barák taktéž,zatím udržba běžná,kolaudovaly jsme v roce 86, Práce zatím slušná,tak taky v poho.

A když se jednou nohou podíváš tam,kam se nikomu nechce, tak ty priority přehodnotíš,jestli se máš honit za majetkem,stále něco budovat,atd.Dnes k tomu přistupuji tak,že to chci,ale dělat to budu až na to budu mít chut. Dnes jsem tady,ale ráno může být sakra jiné.

[upravil dne 27/12/12 11:26 od Milan+]

Odesláno

Tak to je taky tím, že už máš děcka velký, já mám ročního syna, takže si ho zatím chci užít pokud možno co nejvíce, protože oba moji otcové stáli za hovno, a nechci aby tohle někdy psali moji děcka o mě.

Ale když píšu, že moc času nemám, že buď jsem v práci, nebo mám práci doma, a k tomu se chci věnovat rodině tak to tak prostě je, nemám rád když někdo píše že kdo chce si ten čas najde a podobně.

Pokud bych si čas našel, a pochopitelně i chuť, protože si člověk taky chce někdy odpočinout u tepla rodinného krbu, tak na sraz pojedu, ale jak už jsem psal, velký víkendoví srazy mě nějak nezajímají, mám raději srázek jen na pár hodin, a taky nemám rád velký skupiny lidí.

Rozhodně nejsem ten co se pořád někam honí za majetkem aby měl všechno nejlepší a podobně, jen chci mít dobře placenou, do které rád jezdím a která mě baví, a chci mít taky pěkný dům, ve kterém se mě bude dobře žít. Nic víc nic míň:papa

Za 3 roky co jsem tu, jsem byl na 4 srazech, a všechny jsem zvládl za cca rok-rok a půl, tenhle rok jsem na sraze ještě nebyl, a už to ani nestihnu, chtěl jsem jet buď na vánoční na Slovensko, a nebo do Mělníka, ale jednou mě do toho přišla práce, a podruhé první narozeniny syna.

[upravil dne 27/12/12 11:39 od Šalda]

Odesláno

Já to beru všeobecně ,není nic myšleno na Tebe,to tak neber. Znám Tě jen s diskuzí ne osobně.

A že jsou už děti větší,tak je to samo sebou pro mě výhoda. Ale zase více stojí:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...