Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja som tiež vyskúšal FM transmiter - nebolo to najhoršie - vadilo mi, že som ho musel stále manualne zapínať a vypínať , napokon som to aj tak riešil výmenou rádia.

Odesláno

Tez pridam polenko do ohne.

Kupoval jsem to nejlevnejsi co vpadala ze bude funkcni cena cca 100-120Kc dle kurzu

Prodalo se jich asi 20....

Jeden se vratil ladil do \"mezi frekvenci\" a radio to nenaladilo.

Kvalita no urcite to nebude \"HIGH END\" ale poslouchat se to dalo a z 19kousku bych si i ja jeden dva nechal.

Je to rychla moznost hrat nic vic

Urcite je treba dobre anteny naladene frekvence /tu proste zkouset/ a pak samotneho radia a repro/ono 10cm OG repro je pro slusne hrani k smichu :)

Asi bych v dnesni dobe koukal i na ovladani protoze miti nahrano treba 1999 skaldeb to je \"narez\" cokoliv hledat...

A mnohokrat zimene ono MP3 ma taky daaaaaleko k Hi.Fi ;):mrk

Odesláno

Ono MP3 má sice ďaleko k HIFI ale taký lacný FM transmitter to má ešte o kusisko ďalej... minimálne o 22KHz... :roll;)

Proste je to o tom, čo je pre koho ešte \"počúvateľná\" kvalita. Ja by som svoj \"hudobný sluch\" radšej takýmto zázrakom netrápil.

To či to vyhovuje iným je druhá vec... 100ľudí - 100chutí... :papa

Odesláno

Na neduhy MP3 tu máme bezstratové formáty ako FLAC, APE atď... ono ale tiež dosť záleží na tom ako bola MP3ka ripnuta z Audio CDčka a aký má bitrate... takže by som netvrdil, že všetky sú naprd... :roll

Tých 22Khz je len taký úlet... proste sa mi zvuk po prenose cez akýkoľvek FM transmitter javí ako začiatky MP3 na menej výkonných mašinách, keď sa konvertovalo do 22KHz, 8bit, Joint-stereo... :D

[upravil dne 12/20/2012 15:14 od Cinicman]

Odesláno

Jeste jednou jen otazka - kdo MP3 predelava na rekneme \"320kb/s\"

Odpoved - nikdo a to co se da stahnout \"volne\" hmmm

Ale jak zaznelo nekomu staci MT s repro velikosti pecky a je blahem bez sebe a jinemu nestaci aparatura v radu sta tisicu.

Ale to jsme uplne mimo tema :myslim:papa

[upravil dne 20/12/12 16:48 od Lihous]

Odesláno

Závidím každému kdo to umí poslouchat. Já ne. Nejsem delší dobu schopný poslouchat MP3 s 256kb/s natož kdybych to ještě protlačil přes Transmiter... vyzkoušel jsem jich dost a můžu s klidným srdcem napsat, že bych žádný z nich neoznačil ani jako přijatelný natož poslouchatelný.

Odesláno

Ahojte! Ja ho používam v kamione,a celkom pohoda. Transmitter SENCOR SWM 170 RDS + origo radio od iveca(Blaupunkt). Určite to neni HiFi kvalita,ale ako tu už niekto spomínal,počas jazdy aj tak počuť aj motor,a pod. Treba nájsť tú najvhodnejšiu frekvenciu,a ono to je úplne v pohode.Origo rádio prehráva len CD, mp3CD nie,takže to bola najjednoduchšia,najrýchlejšia,a najlacnejšia verzia riešenia momentálnej situácie,kým sa nevymení rádio. Teda ak to zhrniem,z mojej strany spokojnosť. Spomeniem predsalen jednu,ale velkú nevýhodu,ktorá ma napadla až teraz,a mnohích z vás sa to určite ani netýka.V našich končinách (SK,CZ,H,SLO) to ide v pohode,ale napr. v taliansku mi to je skoro k ničomu,totiž majú tam tolko staníc,že skoro každá frekvencia je obsadená,a ak nájdem volnú,tak po pár km je fuč!

Odesláno

he, ja pred 2ma rokama si nechaL poslat za 8 dolaru fm transmiter a ten funguje do ted. poslech bych rekl kvalitni, jen musim dat radio vic nahlas. a problemy s frkvenci mam jen nekdy v kolone, protoze mam standartni frekvenci a lenochu jako ja je zda se vic nez si myslim, tak mi tam obcas zahraje neco jineho. jinak reknu ze poslech je dost dobry.

Odesláno

Já jsem odpůrcem tohoto. Jednou jsem se k tomu dostal. Něco tak příšeného jsem ještě nezažil. Věčně hledat, kde je volná freq... to fak nemám zapotřebí...

Koblihu, poslech MP3 v autě? Tam v tom opravdu problém nevidím...

Odesláno

Mne stačí v aute rádio ale používam nejaký lacný len kôli tomu že syn chce počúvať nejaké rozprávky. Kvalita je rovnajúca sa hodnote transmitera ale na tie rozprávky a sem tam nejakú pesničku stačí. A ako niekto tu napísal aj zvuky od motara robia svoje. Na môj hudobný hluch to stačí:D

Odesláno

Tak já jsem to kdysi zkoušel taky ještě v 306 protože tam už nebylo origo rádio a na moje hudební uši poslech fakt strašnej. K tomu jsem každou chvilku hledal volnou frekvenci páč se do toho furt něco pletlo. Teď mám ve své 406 origo rádio poslouchám hodně to k tomu jsem si vypálil pár cd ale ty si pustím málo kdy a spokojenost. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...