Přejít na obsah

csiki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli csiki

  • Datum narození 15.9.1972

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nové Zámky
  • Stát
    Slovenská republika

csiki's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. A ten môj sa zase nedá vypnúť. Inak funguje ako má.
  2. csiki

    FM Transmiter

    Ahojte! Ja ho používam v kamione,a celkom pohoda. Transmitter SENCOR SWM 170 RDS + origo radio od iveca(Blaupunkt). Určite to neni HiFi kvalita,ale ako tu už niekto spomínal,počas jazdy aj tak počuť aj motor,a pod. Treba nájsť tú najvhodnejšiu frekvenciu,a ono to je úplne v pohode.Origo rádio prehráva len CD, mp3CD nie,takže to bola najjednoduchšia,najrýchlejšia,a najlacnejšia verzia riešenia momentálnej situácie,kým sa nevymení rádio. Teda ak to zhrniem,z mojej strany spokojnosť. Spomeniem predsalen jednu,ale velkú nevýhodu,ktorá ma napadla až teraz,a mnohích z vás sa to určite ani netýka.V našich končinách (SK,CZ,H,SLO) to ide v pohode,ale napr. v taliansku mi to je skoro k ničomu,totiž majú tam tolko staníc,že skoro každá frekvencia je obsadená,a ak nájdem volnú,tak po pár km je fuč!
  3. csiki

    Trošku z Vlčkoviec

    Hm,vyhovárať sa nebudem,ani nechcem,ale tento víkend mi nijako nepasuje,ale snáď tá Senica by mohla vyjsť!
  4. csiki

    Trošku z Vlčkoviec

    Ahojte! Takže mne to nevyšlo. Víkend som trávil na SLO-I hranici,na našej tamojšej firme.Dostal som sa domov až včera navečer,a práve teraz som pozeral fotky z Vlčkoviec. Malo to byť moje(naše) prvé stretko s Vami,no slubujem,že ďalšiu akciu už nevynechám!
  5. csiki

    Peugeot 406 2.1TD Roland Garros

    Teda chlape! Klobúk dole! Teraz som si pozrel a prečítal celú doterajšiu prestavbu. ...a samozrejme tiež som zvedavý na FINISH. Len tak dalej!
  6. csiki

    Minizraz Vlčkovce

    Takže OK,budem sa snažiť,aby som sa dostal domov na víkend. Vidím,už som aj na zozname,len by som chcel zahlásiť malú korekciu čo sa týka počtu: Príde somnou minimálne moja drahá polovička a možno aj deti(6r. a 12r.)
  7. csiki

    Minizraz Vlčkovce

    Ahojte! Chcem sa len spýtať,či je nutné sa zaregistrovať? Totižto ja jazdím na kamióne,a ešte nieje isté,či sa na 100% dostanem domov.
  8. csiki

    ukažte svoji 406

    Stanko: Vybral si si peknú!!!
  9. csiki

    ukažte svoji 406

    Som tu nový a chcem vám ukázať nášho miláčika.
×
×
  • Vytvořit...