Tornado Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Tak nam poslanci schvalili bodovy system. Novelu musi jeste posoudit senat a podepsat Vasek Klauzu. Kolik bodu za jaky prestupek a nejaky info se doctete TADY Tak nejak jsem z toho pochopil, ze se s ridicakem rozloucim za dosazeni 7bodu. Bych chtel videt jak s timhle snizijou umrtnost na nasich silnicich, to by museli davat totiz body i za debilitu nekterych ridicu! Citovat
Kurt Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Tak nejak jsem z toho pochopil, ze se s ridicakem rozloucim za dosazeni 7bodu. Bych chtel videt jak s timhle snizijou umrtnost na nasich silnicich, to by museli davat totiz body i za debilitu nekterych ridicu! Ano, při přestupku za 7 ti seberou na místě řidičák, pokud budeš mít bodíků 12, vrátí ti ho až po roce a návštěvě autoškoly. Nevím, zdá se mi fér sbírat řidičák za smr?ák, nebo jízdu \"pod vlivem\" (zde nad 0,3 primile). I když některé přestupky bych ohodnotil trochu jinými body, vcelku spokojenost - uvidíme, co na tom změní senát a rok zbývající do začátku platnosti... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Kurt Tak nejak jsem z toho pochopil, ze se s ridicakem rozloucim za dosazeni 7bodu. Bych chtel videt jak s timhle snizijou umrtnost na nasich silnicich, to by museli davat totiz body i za debilitu nekterych ridicu! Ano, při přestupku za 7 ti seberou na místě řidičák, pokud budeš mít bodíků 12, vrátí ti ho až po roce a návštěvě autoškoly. Nevím, zdá se mi fér sbírat řidičák za smr?ák, nebo jízdu \"pod vlivem\" (zde nad 0,3 primile). I když některé přestupky bych ohodnotil trochu jinými body, vcelku spokojenost - uvidíme, co na tom změní senát a rok zbývající do začátku platnosti... Cely tenhle bodovy system je sice hezky do te miry, kdyz ho bude mit kdo realizovat. A to pravidelnou prevenci, ne jen nejakymi jednorazovymi akcemi Krystof, ale kazdodeni kontrolou. Vic radaru, vic policajtu na frekventovanych silnicich, vic provokaci na D1 Pak se teprv ukaze kdo je jaky ridic, nebo si policajti zacnou stavet velky baraky ...... Citovat
Petano Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 furt o tom jenom kecali ale tim ze to schvalili me dost prekvapili Nicmene to hodnotim kladne. Tak doufam ze ten system budou i dostatecne uplatnovat. Citovat
Jirkap Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Petano furt o tom jenom kecali ale tim ze to schvalili me dost prekvapili Nicmene to hodnotim kladne. Tak doufam ze ten system budou i dostatecne uplatnovat. Docela jsem zvědav jak to bude vypadat v praxi. Připadá mi to ještě docela nedomyšlené, ale to všechno ukáže čas No snad budu mít štěstí a body nedostanu Citovat
Tornado Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 Ja jsem taky jako pro. Ty radary by mely ale byt na nebezpecnych usecich a ne tam kde je vetsinou vidivam ja tady u nas. Vzdycky jsou skovany nekde na hooodne prehlednym useku a merijou rychlost. Na jednom takovym miste je vidivam celkem casto. O kilometr dal pak je nase obec, kde policajti nikdy nestali a tak tu jezdej jak hovada. Jen tak pro priklad... Jeste by me zajimalo, jak to bude udelany kdyz treba dostanu jeden bod za neco. Jestli to jako bude jen na dobu treba jeden rok a pak mi ho smaznou... Citovat
Petano Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 No ja si myslim ze zakony se musi dodrzovat vsude i na prehlednych usecich byt uznavam ze nebezpecnost je mensi ... Ty body se casem mazou ted teda nevim o kolik ale mam pocit ze to je nejak ze za rok dva body za dalsi rok 4 body a za tri roky ti myslim smaznou zbytek ale fakt nevim ... bude to nejak podobne Citovat
Sepp Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 ad, bodovy system - HURA - konecne! Opravdu, pokud nebudou i s timto policiste \"kseftovat\", mohlo by to jen pomoci. Ac muzu s nekterym ohodnocenim nesouhlasit - zaplat panbuh za ne. ad, radary - v Angli jsem se setkal s merici rychlosti - musim smeknout - v Usti n/L jsem se potkal s necim podobnym -- za prve - o instalovanem radaru kazdy vi, vi kde je a kde ho muze cekat - za druhe - misto samotne je oznaceno ceduli a to tak, ze nelze prehlednou, ze tento usek je radarem meren -- ridici vedi a take podle toho jezdi - ´v Anglii si zadny ridic /dobra i tam se najdou \"jako ridici\"/ si nedovoli byt zmeren - vyfotografovan - a nalezite potrestan /opet bodovy system/. Drzim palce, doufam a verim, ze na nasich silnicich bodovy system zavede poradek /co je ti platne, ze mas prachy, ze sis za to koupil ridicak, zes mel na pokuty - bodovy system z tebe udela opet chodce/ Citovat
Kurt Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Drzim palce, doufam a verim, ze na nasich silnicich bodovy system zavede poradek /co je ti platne, ze mas prachy, ze sis za to koupil ridicak, zes mel na pokuty - bodovy system z tebe udela opet chodce/ No doufejme, doufejme. Budeme věřit ve schopnost a neúplatnost naší policie - už jsem slyšel něco o \"ceníku bodů\" Citovat
Jirkap Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Kurt Drzim palce, doufam a verim, ze na nasich silnicich bodovy system zavede poradek /co je ti platne, ze mas prachy, ze sis za to koupil ridicak, zes mel na pokuty - bodovy system z tebe udela opet chodce/ No doufejme, doufejme. Budeme věřit ve schopnost a neúplatnost naší policie - už jsem slyšel něco o \"ceníku bodů\" Souhlasím s tebou. Myslím, že to bude jen přispívat k větší korupci policie než je teď. Citovat
Fusion Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Já sem proti. Myslím si, že naopak to schytají obyčejní řidiči za relativní blbosti, a \"hovada\" na tom budou stejně jako dosud... Nechápu proč je \"Neoprávněné užití zvláštního výstražného světla modré nebo oranžové barvy\" za 1 bod, to já se s ním teda klidně pár krát projedu, \"Vjíždění na železniční přejezd v okamžiku, kdy je to zakázáno.\" by mělo být na 7, Citovat
uulik Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Sem zvědav jak a kde se budu moct obhajovat že sem v obci překročil rychlost o 35km a ne o 40km. Bude toho asi víc kde nebudu za jedno s tvrzením soudruha. Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Já jsem proti - je to bič na lidi, kteří jsou za volantem často a víkenďáci s kloboukem na hlavě a platem vajec pod zadním sklem, kteří svou nečitelnou a pomalou jízdou jsou těmi pravými viníky velkého množství karambolů se budou zase smát. Citovat
mk405 Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 jsem taky proti: bič na obyčejné lidi bohatý budou více uplácet jediny co schvaliji jsou pořádné trsty za alkohol, jízda na červenou, ohrožení ostatních, rychlost v obci naopak rychlost mimo obec a na dálnici bych klidně o chlup zvíšíl mk:papa Citovat
jbily Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Medvěd Já jsem proti - je to bič na lidi, kteří jsou za volantem často a víkenďáci s kloboukem na hlavě a platem vajec pod zadním sklem, kteří svou nečitelnou a pomalou jízdou jsou těmi pravými viníky velkého množství karambolů se budou zase smát. No tedy mluvíš mi z duše... V pátek mezi 15-20 hodinu při hromadných evakuacích víkenďáků na jejich víkendová sídla je to na silnicích o život... Jinak opravdová perla je \"bodování\" špatného parkování. V Praze a větších městech toto opatření způsobí menší provoz, protože každý třetí Pražák se \"vyboduje\" do měsíce... Nezmění se nic, toto opatření nijak nezkvalitní práci PČR, pouze získávají větší pravomoce k buzeraci řidičů. Citovat
lampa Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 senat to zamitl a maji tisice pozmenovaci navrhu, takze to jde z5 k posrancum Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: lampa senat to zamitl a maji tisice pozmenovaci navrhu, takze to jde z5 k posrancum To není nic překvapivého... Citovat
Vvitty Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: Fusion Já sem proti. Myslím si, že naopak to schytají obyčejní řidiči za relativní blbosti, a \"hovada\" na tom budou stejně jako dosud... Nechápu proč je \"Neoprávněné užití zvláštního výstražného světla modré nebo oranžové barvy\" za 1 bod, to já se s ním teda klidně pár krát projedu, \"Vjíždění na železniční přejezd v okamžiku, kdy je to zakázáno.\" by mělo být na 7, aby policajti a ridici politiku neprisli o ridicak hned poprve, kdyz spechaji na svacinu s rozsvicenymi svetly? docela me potesil napad mlade fronty, kdy soucasne s timto prehledem zverejnili fotky nasich \"panu a vladcu\" vcetne poctu bodu za jejich ranni jizdy do snemovny Citovat
Vvitty Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: jbily Původně zaslal: Medvěd Já jsem proti - je to bič na lidi, kteří jsou za volantem často a víkenďáci s kloboukem na hlavě a platem vajec pod zadním sklem, kteří svou nečitelnou a pomalou jízdou jsou těmi pravými viníky velkého množství karambolů se budou zase smát. No tedy mluvíš mi z duše... V pátek mezi 15-20 hodinu při hromadných evakuacích víkenďáků na jejich víkendová sídla je to na silnicích o život... Jinak opravdová perla je \"bodování\" špatného parkování. V Praze a větších městech toto opatření způsobí menší provoz, protože každý třetí Pražák se \"vyboduje\" do měsíce... Nezmění se nic, toto opatření nijak nezkvalitní práci PČR, pouze získávají větší pravomoce k buzeraci řidičů. a dokonce to vyjde levneji, nez resit dopravu v Praze jakymkoliv jinym zpusobem.... Citovat
lampa Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 tak jak byc ste to resili vy co nesouhlasite s navrhovanyma zmenama ? ja nerikam ze jsou uplne skvele, sam reseni toho problemu nevidim a neumim ani navrhnout, protoze jak poznas prase od slusneho ridice ? polde xyxtu to urcite neni. co vam ted na tech ridicich vadi ted ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.