Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jazdilo v poriadku, maximalku problem dosiahnut nebol, po prehodeni novych vstrekov auto neda maximalku- cim nehovorim ze je to sposobene nimi, ale od tej doby je to tak.

Odesláno

to je debata :D Frantic : kolik pak máš let ? zkoušet maximálku na sidlišti je teda něco :D a co si budem povidat 2.0 HDi nejní žádnej závodník :D a když zkoušíš takovýhle věci, tak si pořid auto u kterýho to pujde ... vezmi auto na nějakou pořádnou silnici, kde je dlouhá rovinka a víš že nic nevysekneš a zkus to, a uplně vydim reklamaci :D koupil jsem si naftu a ona nejede podle toho co má v papírech :D a až jim řekneš že to zkousíš na sídlišti, tak to bude teda něco :D

Odesláno

Kolegove zcela chapu rozpolozeni a zaroven zklamani ze to nejede.

Byl jsem stejnej ale v dobach kdy na dalnici jet S125 nejakych 170km/h a bylo to malo :D

Postupem casu jsem dospel k zaveru ze cim vetsi \"objem vykon a lepe pocet valcu\" neni nikdy na skodu - neni treba nejakeho chipu a jineho tuningu ale predevsim je pote zabava ridit.

Jinak jak uz zaznelo strcit nejako GPSku a zkusit to myslim taky ze avizovane pneu je pro tuto motorizaci spis uz jen na oko/a nezlobte se na me/ nez pro dosazeni max.

A nebo jinak klidne tyto pneu bezpecne ale ne s max.rychlosti ;)

A neda me to zeptat se co brzdy ....?

Neni problem auto rozjet ale nekdy doslova pruser zastavit!

Odesláno
to je debata :D Frantic : kolik pak máš let ? zkoušet maximálku na sidlišti je teda něco :D a co si budem povidat 2.0 HDi nejní žádnej závodník :D a když zkoušíš takovýhle věci, tak si pořid auto u kterýho to pujde ... vezmi auto na nějakou pořádnou silnici, kde je dlouhá rovinka a víš že nic nevysekneš a zkus to, a uplně vydim reklamaci :D koupil jsem si naftu a ona nejede podle toho co má v papírech :D a až jim řekneš že to zkousíš na sídlišti, tak to bude teda něco :D

ach boze :D:D:D

Odesláno

to Lihous: ked uz sa das na nieco take ako je tvoje vysokoodborne zhodnotenie danej problematiky tak by si si mohol vprvom rad nastudovat nieco ohladom tohto auta. A ked uz zrovna aj nemas relevantne informacie, tak aspon nededukuj co si myslis ze by bolo spravne,lebo tvoje dedukcie su uplne mimo.

Znovu opakujem PNEU su tam obute take ako predpisuje vyrobca a co sa tyka brz tak su tam kotuce o priemere 304 mm cize to auto dokaze zastavitn nema 5 t :)

Odesláno

chlape, změř jak dlouho ti to trvá na 190 a neřeš kraviny :D někde to projed pořádně... já tam mám 230 za pár, ale na 250a něco vejš mu to pak prostě trvá... pořádnou silnici, hlavně přemejšlet a je to... ale to že ti napsali 206km/h neznamená že to nejede, určitě za tím nejní v závorce \"jízda po sídlišti\" :D

[upravil dne 18/12/12 20:29 od Mizlerek007]

[upravil dne 18/12/12 20:29 od Mizlerek007]

Odesláno

Typoval bych to na znížený prietok vzduchu cez motor, či na saní alebo výfuku. toto zvykne robiť zanesený FAP, ale keď ho tam nemáš...

Turbo ako píšeš síce tlak dáva, ale to nezmamená že je prietok. ja som mal problém s pripchatými sacími otvormi pred ventilmi, zanáša sa to od EGR.

Originál to má priemer okolo 3 cm, ale časom sa to zanesie na 1 cm. a tým brzdí prietok pri vysokej záťaži. A potom motor nedosahuje maximálku.

Odesláno

a diagnostika ukazuje tlak palivoveho cerpadla? Ma byt teda 2.5 MPa? Kolik ma tlacit turbo u 80kw verze? Jinak jeho problem chapu, ted ho tady resim taky. Foukal mi jeden vstrik a vaha vzduchu vytvorila nouzovej rezim a zadna hlaska ci kontrolka se nerozvitila. Auto ted ted taha daleko v sirsim rozmezi otacek. Potreboval bych se sakra poradne pohybovat v te dia, alepson cist hodnoty. abych vedel, zda je to dobre ci spatne.

Odesláno

ONI vstrek mi nepodfukuje celkom urcite, a takisto nudzovy rezim nemam vzhladom k tomu ze auto jazdi standardne. Ale to co pises ze auto taha v daleko sirsom rozmedzi otacok sa mi moc nezda logicke- nudzovy rezim = obmedzenie vykonu v zaujme setrenia motora a nie roztiahnut spektrum vyuzitelnych otacok :)

HONZA Z no dneska uz viem aj ja ze to malo byt prve co sa s tym malo robit a nie vymyslat p.....ny. Ale vies ako to byva clovek neznaly si sam nepomoze a mechanik neriesi co bude teba stat oprava...

OLDO vies ze triafas mozno aj celkom presne? Mam presne toto iste podozrenie uz dlhsiu dobu, resp pisal som to aj vyssie ze problem vidim niekde v tlaku. Co by sa aj zhodovalo s tvojou uvahou resp. mam odsledovane ze auto nevykazuje taku pruznost vo vyssich otackach ako kedysi, comu by nasvedcovalo aj to ze tym padom je niecim pridusene a pri vyssej zatazi proste straca dych... dobry postreh:papa

Odesláno

honza chcelo, ale popravde s kym? myslis ze niekto ma zaujem riesit taketo zalezitosti, resp kto sa vyzna natolko ze to dokaze zhodnotit? A pre uplnost kto to vyskusa s tebou a bude merat pri 200km/h? :)

agrafik- okolo 200 to toci 3800ot. cize nebolo to za hrnicou vadnutia.

[upravil dne 18/12/12 21:22 od Frantic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...