Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím , chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s robotickými vysavači ? Uvažuji o koupi I Roomba 620 pro manželku na vánoce . Hlavně jak to dělá hluk :) , jaká je kazivost a celková spokojenost . Díky .

Odesláno

V televizi jsem viděl nějakej test, že by to nějak extra vysávalo se říct nedá, ale nic podrobnýho ti k tomu neřeknu, protože si to už moc nepamatuji. Já osobně bych si to nekoupil, navíc takhle každá žena vychází ze cviku v rámci úklidu :D

Odesláno

Mám doma Roombu 564 PET verzi, počítej že je hlučný asi jako tišší normální vysavač, s vysáváním koberců moc nepočítej, ale na plovoučku nebo dlažbu supr věc. Pouštíme vždy když jdeme z domu, funguje bezvadně, údržba tak jednou za měsíc rozeberu vyčistim všechny kolečka a jede dál (záležitost na 15 min).

Odesláno
Počul som story, že sa raz pes vysral v kuchyni a ten vysávač to rozotrel po celej podlahe.:ticho

Tomu bych i věřil, ale čistit bych to teda určitě nechtěl.

Odesláno
Není to vysavač, ale zametač. Stejně vysávat vysavačem musíš taky. :papa:papa

přesně:super, abys měl dobře vyluxováno, musíš stejnak vzít domácí vysavač, na základě zkušeností z rodiny a známých jsem ho nekoupil--máme převážně koberce

Odesláno

Díky všem , koberce sice doma nikde nemáme , ale asi do toho nepůjdu . Chtěl jsem , aby to vysávalo spíše prach kolem stěn a nábytku .

Na druhou stranu je určitě lepší dívat se na manželku jak vrtí zadkem při vytírání a zpívá si ,,Tak mi to teda nandej \", než na hučícího robota :D .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...