Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:-D taky zrovna pečeme houstičky.......

Někdo by mohl založit specialni vlákno \"Ukaž svoje jídlo\" třeba :-D

Ale Milane ty prsa vypadají skvěle...

[upravil dne 28/11/12 19:24 od JJEENNDDAA]

Odesláno
1/2 kostičky droždí je hodně zavádějící ... ;):papa

Nemudruj ... kdo občas vařil a má základní IQ, tak to neřeší, prostě se vychází z klasický balený kostičky (dneska už moc vážený droždí nefčí), takže i já \"skoro nekuchař\" to pochopim ...:super

MilanF1: pašák ... to já ve tvejch letech akorát nějak dělal státnice a vrchol mýho umění byl luncheonmeat na plátky s kaší, když jsem chtěl zbalit nějakou babu, tak obalovanej řízek jak jinak, než s kaší :nevim

Dneska už (bohužel) vařim víc a i mě to (bohužel) občas i docela ba (jinak bych to nedělal, protože Áďa vaří ráda a slušně). To bohužel sem dávám záměrně, protože jsem se vždycky bál toho, že koho z chlapů baví vařit, tak už je starej oldschoolák, takže už asi holt stárnu ... :D

Obdivuju, že to ještě zvládáš fotit, to už bych nedal :)

Odesláno

Neone, díky. Mě v červnu snad státnice taky čekají. Když jsem bydlel s rodiči, vařila jenom mamka, umí to velmi dobře, taky má 40 let zkušeností, ač na můj vkus příliš tučně. Po odstěhování je dobré dát něco do úst. Brzy jsem zjistil, že to není zas tak složité, že netřeba zůstat u těstovin s kečupem, smaženým sýrem nebo tousty. Zastávám názor, že když se člověk drží receptu, mělo by to dopadnout dobře.

O víkendu jsme pozvali rodiče a byly řízky, ale krůtí, s bramborovou kaší. Každý si rád přidal, to je vždy potěšením. I obyčejný řízek může chutnat dobře. Jako dezert byl perník (ten samý, jako na fotu), mamka, že jenom ochutná a hned několik kousků si dala.

Já jsem asi taky oldschool, jelikož mě to baví, mám vždy radost, když to chutná. Dneska večer přijela Kitty z práce, kuře do ní spadlo ani nevím jak a ještě si šla vzít houstičku s marmeládou. :)

Odesláno

Dneska byl kapřík: Kapra naporcujeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a zaprášíme moukou. Dáme opéct na olej nebo máslo společně s žampiony. Po opečení vyjmeme rybu, výpek s žampiony zaprášíme moukou. Přidáme víno, povaříme a pak citron. Můžeme dochutit solí.

Suroviny:

Kapr

100 ml bílého vína

150 g žampionů

1/2 citronu

olej nebo máslo

dle chuti: sůl, pepř, česnek

post-15148-14109628345353_thumb.jpg

Odesláno

Dnes jsem taky \"vařil\". To se stává opravdu občas. V Polsku jsme si koupili už namletý tatarák, já ho umíchal a Martina dělala topinky ;) Jen fotky teda nemám...

Odesláno

Já si teda nekupuju ani mletý na holandskej řízek (světová kuchyně :mrk), ale vyberu maso, které se mi líbí, a doma buď na ručním namelu, nebo na elektrickém nasekám.

• O 3 měsíce později...
Odesláno
1/2 kostičky droždí je hodně zavádějící ... ;):papa

Nemudruj ... kdo občas vařil a má základní IQ, tak to neřeší, prostě se vychází z klasický balený kostičky (dneska už moc vážený droždí nefčí)

no vidis, tak to bys prave posral, protoze Milan ma drozdi 42 gramu a ja kupuju 20 gramovy, takze bych dal 10 a byl bych v prdeli, protoze by mi to vykynulo malo a druhy den by se to nedalo zrat..........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...