Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No tuhle myšlenku jsem chtěl původně rozvinout při svojí 1. zmínce o \"mikrofonu\" nicméně s ohledem na věk zřizovatele tohoto vlákna mám obavu, že fixní a variabilní náklady nelze dostatečně s nadhledem vyčíslit a tím pádem nelze výhody outsourcingu ocenit. Navíc v tomhle případ to má kromě ekonomického hlediska ještě tu výhodu, že můžeš pokaždé měnit nejen repertoár ale i zpěvačku ;)

Fixně i variabilně to vyčíslit zcela jistě jde. Navíc, je to docela prosté a jednoduché.

Kde máš \"opportunity cost\"?

Odesláno
oddie, pochopitelně ne jednou za měsíc, ale vždy za každý uvařený oběd či večeři;):D

...

[upravil dne 27/11/12 21:19 od Šalda]

To jako každý den? Tolik zbytečně promr*aného času???

Odesláno

Teď jsem dočetl celé vlákno, je hezké, jste zpěvačku neshodili, oddieho pochutinám to konkurovat nemůže. Třeba to zase dohání zpěvem.

Když to tady vidím, tak to abych sem dal taky svoje kulinářské ne/umění, je mi 23 a vařím 3 roky, hold situace donutí. Jdu zadělat na chléb a housky. :roker

Odesláno
No tuhle myšlenku jsem chtěl původně rozvinout při svojí 1. zmínce o \"mikrofonu\" nicméně s ohledem na věk zřizovatele tohoto vlákna mám obavu, že fixní a variabilní náklady nelze dostatečně s nadhledem vyčíslit a tím pádem nelze výhody outsourcingu ocenit. Navíc v tomhle případ to má kromě ekonomického hlediska ještě tu výhodu, že můžeš pokaždé měnit nejen repertoár ale i zpěvačku ;)

Fixně i variabilně to vyčíslit zcela jistě jde. Navíc, je to docela prosté a jednoduché.

Kde máš \"opportunity cost\"?

Vyčíslit to jde, ale k tomu chybí ten nadhled :D Stejně jako \"promarněná alternativa\" se v téhle fázi nebere vážně... na to čas teprve příjde.

Odesláno

:-) já se z vás pose. Tak nevině to začlo i když kurt měl pravdu a tak jste to nakonec celé zamotali že se v tom už nemuzu vyznat. :-) nakonec tu jednou někdo založí vlákno ..koupil jsem si novou pračku .. A vy stejně dojdete k té díře :-) do které se strká hadice :-)

Odesláno

Mno tak pokud bude rec o \"pracce na cu*aky\" tak je to jasne od zacatku kam se rec stoci :)

Odesláno

V poslední době se roztrhl pytel s tím vařením, už to jede naplno i tady--na autoklubu:mrk, osobně jím proto, abych přežil, ale vidím,že většina národa žije proto, aby se nacpala :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...