vix Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 No tuhle myšlenku jsem chtěl původně rozvinout při svojí 1. zmínce o \"mikrofonu\" nicméně s ohledem na věk zřizovatele tohoto vlákna mám obavu, že fixní a variabilní náklady nelze dostatečně s nadhledem vyčíslit a tím pádem nelze výhody outsourcingu ocenit. Navíc v tomhle případ to má kromě ekonomického hlediska ještě tu výhodu, že můžeš pokaždé měnit nejen repertoár ale i zpěvačku Fixně i variabilně to vyčíslit zcela jistě jde. Navíc, je to docela prosté a jednoduché. Kde máš \"opportunity cost\"? Citovat
oddie Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 oddie, pochopitelně ne jednou za měsíc, ale vždy za každý uvařený oběd či večeři;) ... [upravil dne 27/11/12 21:19 od Šalda] To jako každý den? Tolik zbytečně promr*aného času??? Citovat
MilanF1 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Teď jsem dočetl celé vlákno, je hezké, jste zpěvačku neshodili, oddieho pochutinám to konkurovat nemůže. Třeba to zase dohání zpěvem. Když to tady vidím, tak to abych sem dal taky svoje kulinářské ne/umění, je mi 23 a vařím 3 roky, hold situace donutí. Jdu zadělat na chléb a housky. Citovat
vix Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 MilanF1: woe, jen si přiznej:\" Neumřeš hladem!\"... za žádných okoloností ... Citovat
koblih69 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 No tuhle myšlenku jsem chtěl původně rozvinout při svojí 1. zmínce o \"mikrofonu\" nicméně s ohledem na věk zřizovatele tohoto vlákna mám obavu, že fixní a variabilní náklady nelze dostatečně s nadhledem vyčíslit a tím pádem nelze výhody outsourcingu ocenit. Navíc v tomhle případ to má kromě ekonomického hlediska ještě tu výhodu, že můžeš pokaždé měnit nejen repertoár ale i zpěvačku Fixně i variabilně to vyčíslit zcela jistě jde. Navíc, je to docela prosté a jednoduché. Kde máš \"opportunity cost\"? Vyčíslit to jde, ale k tomu chybí ten nadhled Stejně jako \"promarněná alternativa\" se v téhle fázi nebere vážně... na to čas teprve příjde. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 :-) já se z vás pose. Tak nevině to začlo i když kurt měl pravdu a tak jste to nakonec celé zamotali že se v tom už nemuzu vyznat. :-) nakonec tu jednou někdo založí vlákno ..koupil jsem si novou pračku .. A vy stejně dojdete k té díře :-) do které se strká hadice :-) Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Mno tak pokud bude rec o \"pracce na cu*aky\" tak je to jasne od zacatku kam se rec stoci Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 V poslední době se roztrhl pytel s tím vařením, už to jede naplno i tady--na autoklubu:mrk, osobně jím proto, abych přežil, ale vidím,že většina národa žije proto, aby se nacpala Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Většinou je to ale přehlídka chutně vypadajících jídel a není špatné se podělit o zkušenosti kuchyňskejch.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.