Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zpověď majitelky čerpací stanice jak to chodí Tank Ono

Recommended Posts

Odesláno

a co říkáte na Lukoil? včera jsem vzal naftu na D8 hned za Prahou za 35,50, ale zdá se mi že motor nevrčí tak spořadaně ba dokonce semtam i otáčky tak zvlaštně zakolísaj..chová se to jak kdyby byl pořad studenej motor. Začlo to skoro hned co jsem to tam nalil,tak doufám že to s novou nádrží přejde.

Odesláno

roura: Hned po natankování? Tos měl úplně prázdnou, že se to nesmíchalo s původní?

Já včera do téměř prázdné narval na Benzině za 35,70 Kč 55 litrů bez aditiv (nechal jsem VIF doma :() a dal si porci 200 km a v pohodě. Příště tam ty aditiva dám ...

Odesláno

prazdna uplne ne ale rezerva už svítila :) Když jsem se rozjiždel na dálnici,tak tam se to proste začlo chovat jinak než když jsem na tu pumpu přijížděl ,ale uvidíme.Každopadně příště zkusim jinou ..Doteď jsem bral na benzině a tam vždy v pohodě

Odesláno

to tim rozhodne nebude, protoze na rezervu jsi mel benzin na cca 50 km a neco v trubkach, takze mozna se tim tam dostal nejaky bordel....

Odesláno

Scratch: Nezáleží taky na tom, kolik honí čerpadlo a kolik se vrací zpátečkou do nádrže? :myslim Jinak samozřejmě souhlas, že v trubkách něco bylo.

Odesláno

Teď už toho benzínu moc nenatankuju a to jsem tankoval i u Unicornu, kde taky dostali od ČOI pokutu. A žádný problém nebyl. Subjektivně Lukoil a Shell jsou u nás zhruba kvalitou stejně na tom. Bohužel ONO v okolí není takže, jsme pořád na ceně 36,90 :/

Odesláno
to tim rozhodne nebude, protoze na rezervu jsi mel benzin na cca 50 km a neco v trubkach, takze mozna se tim tam dostal nejaky bordel....

Na to co je v Trubkách přece neujedu 50 km...leda bez zapnuti motoru.:D Kor když potřebuješ rychle zrychlit na dálniční rychlost.

Vixi,tak to dopověz :)

Odesláno

OK: Dopověď.

Jestli nemixuju naftu s rostlinným olejem 1:1.

Kouknul jsem na něj, kouknul jsem na svou obouchanou \"dvěstěpětku\" a odvětil, že ne.

... už tak, mě stavěly mezi ČB a Stuttgartem bílé čepice. Proč navíc přidělávat práci ADACu?

Život je boj, občas je, ale fajn, si ho ulehčit. :)

Odesláno

Bral jsem naftu do P205 a rozdíl jsem poznal.

(dokonce to vycházelo i statisticky)

P.S.: Je však rozdíl mezi EN 590 (mezičerpačkama podstatný) a EN 228 (mezičerpačkama nic moc).

Odesláno

Jo, poznal - kvalitu nafty, dojezd apod. - jo, poznal.

A finančně to vyšlo stejně - levná nafta s vyšší spotřebou než lepší nafta s nižší spotřebou.

Odesláno

Každej, ať si z toho článku vezme, co chce - názor na něj mám taky svůj - shrnu ho do věty \"Díky bohu za konkurenční prostředí\" - když nic jiného ,tak nežijeme v státem regulovaném prostředí (nejen cenově) - ikdyž dle voleb bůhví jak ještě dlouho :(:( Ale nikdo tady prosím netvrďte, že v něm rozebírají klvalitu PHM :papa

Odesláno

Článek defacto o ničem...Spousta povídání, ale důkazy žádný...Kdyby byla co k čemu, tak si objedná kamion a zajede tam natankovat a pak se může dělat rozbor z mega vzorku.

Zkušenosti mám s TankONO v Plzni, Praze a nikdy žádný problém. Z hlediska paliva, zázemí bych řekl, že odpovídá tomu, že je to nejlevnější benzínka.

V případě, že paní vlastní 3 benzínky a ONO nebo SHELL 20+ tak je asi jasné, že nemůže od dodavatele dostat lepší cenu...

Z hlediska marží jsou zřejmě nejzajímavější benzínky v Praze na Bohdalci, které pravidelně mají benzín ráno až o 2Kč drazší než večer, že by byl přes den drazší proud??? (ráno N95 35,80, večer 33,90)

Také nevěřím tomu, že na D1, D5 je marže 1Kč/litr.

Pokud paní prodělává, tak ať zavře.

Odesláno

Neda mi to musim vas zasvetit do moji zkusenosti . U wagnerky jsem kdysi tankovaval a to pravidelne protoze mela nejnizsi ceny v Tabore pak jednou prisla zima a ja jel natankovat cca 2roky zpet . Zacal jsem tankovat a v tom sklenenym okynku plaval nejakej bordel mozna zparafinovana nafta nemuzu presne urcit co je to tak prestavam tankovat a jdu za obsluhou at mi vysvetli co to je . A co nasledovalo uz nechci zazit proto tam nejezdim pani na me spustila (ne majitelka zamestnanec) co si to vubec dovoluju za ni chodit a nechavat pistoli v nadrzi a ze uz jsem nekolikatej kdo si stezuje ze ona tomu nerozumi a at koukam zaplatit tech asi 50kc a jedu si tankovat nekam jinam . Myslim ze to hovori samo za sebe .A s tim servisem je to tak ze si na nej porad nekdo stezuje . Plyn od ni taky neberu protoze pri pouziti v kamnech pohoda hrozne smrdi kdyz se spaluje . END :papa

[upravil dne 29/11/12 22:20 od dyno]

Odesláno

to Dave_K: v Ústí je stejná situace Ono-Shell na Severní Terase - u Shellky fronty

k článku: mám názor jako někteří ostatní, mně je nějaká bába, který se nehejbou kšefty absolutně v p.deli. Pro mně je rozdíl, jestli naberu v Ltm za cca 37Kč nebo v Ústí u Ona za oněh 32,90Kč...tiskárnu na prachy doma fakt nemám.

Zkušenost s Ono mám pouze pozitivní: 3 roky jsem tam bral benzín do 309ky, 2 roky tam občas beru do 307ky. Pumpy v Plzni, Havraň u Mostu, Teplice, 2x Ústí nad Labem...Ústí střídám s Globusem, mám to blíž a Globus je občas i levnější (50h rozdíl neřeším, to bych víc projel).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...