roura Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 a co říkáte na Lukoil? včera jsem vzal naftu na D8 hned za Prahou za 35,50, ale zdá se mi že motor nevrčí tak spořadaně ba dokonce semtam i otáčky tak zvlaštně zakolísaj..chová se to jak kdyby byl pořad studenej motor. Začlo to skoro hned co jsem to tam nalil,tak doufám že to s novou nádrží přejde. Citovat
MilanF1 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 roura: Hned po natankování? Tos měl úplně prázdnou, že se to nesmíchalo s původní? Já včera do téměř prázdné narval na Benzině za 35,70 Kč 55 litrů bez aditiv (nechal jsem VIF doma ) a dal si porci 200 km a v pohodě. Příště tam ty aditiva dám ... Citovat
roura Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 prazdna uplne ne ale rezerva už svítila Když jsem se rozjiždel na dálnici,tak tam se to proste začlo chovat jinak než když jsem na tu pumpu přijížděl ,ale uvidíme.Každopadně příště zkusim jinou ..Doteď jsem bral na benzině a tam vždy v pohodě Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 to tim rozhodne nebude, protoze na rezervu jsi mel benzin na cca 50 km a neco v trubkach, takze mozna se tim tam dostal nejaky bordel.... Citovat
MilanF1 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Scratch: Nezáleží taky na tom, kolik honí čerpadlo a kolik se vrací zpátečkou do nádrže? Jinak samozřejmě souhlas, že v trubkách něco bylo. Citovat
Almanil Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Teď už toho benzínu moc nenatankuju a to jsem tankoval i u Unicornu, kde taky dostali od ČOI pokutu. A žádný problém nebyl. Subjektivně Lukoil a Shell jsou u nás zhruba kvalitou stejně na tom. Bohužel ONO v okolí není takže, jsme pořád na ceně 36,90 :/ Citovat
vix Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Kdysi, na ONU, se ke mně jednou přikolébal jeden človíček ... ... a pak to bylo hodně zajímavé ... Citovat
roura Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 to tim rozhodne nebude, protoze na rezervu jsi mel benzin na cca 50 km a neco v trubkach, takze mozna se tim tam dostal nejaky bordel.... Na to co je v Trubkách přece neujedu 50 km...leda bez zapnuti motoru. Kor když potřebuješ rychle zrychlit na dálniční rychlost. Vixi,tak to dopověz Citovat
vix Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 OK: Dopověď. Jestli nemixuju naftu s rostlinným olejem 1:1. Kouknul jsem na něj, kouknul jsem na svou obouchanou \"dvěstěpětku\" a odvětil, že ne. ... už tak, mě stavěly mezi ČB a Stuttgartem bílé čepice. Proč navíc přidělávat práci ADACu? Život je boj, občas je, ale fajn, si ho ulehčit. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 roura: Beru u Lukoilu ve Vrchlabí celkem běžně a nepoznal jsem rozdíl proti TopQ od Benziny. Citovat
vix Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Bral jsem naftu do P205 a rozdíl jsem poznal. (dokonce to vycházelo i statisticky) P.S.: Je však rozdíl mezi EN 590 (mezičerpačkama podstatný) a EN 228 (mezičerpačkama nic moc). Citovat
Milan+ Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Chceš řici,že jsi to u 205ky poznal? Citovat
vix Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Jo, poznal - kvalitu nafty, dojezd apod. - jo, poznal. A finančně to vyšlo stejně - levná nafta s vyšší spotřebou než lepší nafta s nižší spotřebou. Citovat
Neon Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Každej, ať si z toho článku vezme, co chce - názor na něj mám taky svůj - shrnu ho do věty \"Díky bohu za konkurenční prostředí\" - když nic jiného ,tak nežijeme v státem regulovaném prostředí (nejen cenově) - ikdyž dle voleb bůhví jak ještě dlouho :( Ale nikdo tady prosím netvrďte, že v něm rozebírají klvalitu PHM Citovat
Tommy002 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Článek defacto o ničem...Spousta povídání, ale důkazy žádný...Kdyby byla co k čemu, tak si objedná kamion a zajede tam natankovat a pak se může dělat rozbor z mega vzorku. Zkušenosti mám s TankONO v Plzni, Praze a nikdy žádný problém. Z hlediska paliva, zázemí bych řekl, že odpovídá tomu, že je to nejlevnější benzínka. V případě, že paní vlastní 3 benzínky a ONO nebo SHELL 20+ tak je asi jasné, že nemůže od dodavatele dostat lepší cenu... Z hlediska marží jsou zřejmě nejzajímavější benzínky v Praze na Bohdalci, které pravidelně mají benzín ráno až o 2Kč drazší než večer, že by byl přes den drazší proud??? (ráno N95 35,80, večer 33,90) Také nevěřím tomu, že na D1, D5 je marže 1Kč/litr. Pokud paní prodělává, tak ať zavře. Citovat
dyno Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Neda mi to musim vas zasvetit do moji zkusenosti . U wagnerky jsem kdysi tankovaval a to pravidelne protoze mela nejnizsi ceny v Tabore pak jednou prisla zima a ja jel natankovat cca 2roky zpet . Zacal jsem tankovat a v tom sklenenym okynku plaval nejakej bordel mozna zparafinovana nafta nemuzu presne urcit co je to tak prestavam tankovat a jdu za obsluhou at mi vysvetli co to je . A co nasledovalo uz nechci zazit proto tam nejezdim pani na me spustila (ne majitelka zamestnanec) co si to vubec dovoluju za ni chodit a nechavat pistoli v nadrzi a ze uz jsem nekolikatej kdo si stezuje ze ona tomu nerozumi a at koukam zaplatit tech asi 50kc a jedu si tankovat nekam jinam . Myslim ze to hovori samo za sebe .A s tim servisem je to tak ze si na nej porad nekdo stezuje . Plyn od ni taky neberu protoze pri pouziti v kamnech pohoda hrozne smrdi kdyz se spaluje . END [upravil dne 29/11/12 22:20 od dyno] Citovat
BV406 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 trochu , ale Benzina va frydku ma ted natural95 za nejakych 33 neco ... tedy presneji 33,91 http://regiony.impuls.cz/benzin/ [upravil dne 30/11/12 14:58 od BV406] Citovat
Dave_k Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Ve Vysokým Mýtě s Onem drží o víkendu cenu jak Shell tak Benzina tak i EuroOil. 32,90,- litr benzinu. To jsou u Shellky fronty. Citovat
milhaus Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 to Dave_K: v Ústí je stejná situace Ono-Shell na Severní Terase - u Shellky fronty k článku: mám názor jako někteří ostatní, mně je nějaká bába, který se nehejbou kšefty absolutně v p.deli. Pro mně je rozdíl, jestli naberu v Ltm za cca 37Kč nebo v Ústí u Ona za oněh 32,90Kč...tiskárnu na prachy doma fakt nemám. Zkušenost s Ono mám pouze pozitivní: 3 roky jsem tam bral benzín do 309ky, 2 roky tam občas beru do 307ky. Pumpy v Plzni, Havraň u Mostu, Teplice, 2x Ústí nad Labem...Ústí střídám s Globusem, mám to blíž a Globus je občas i levnější (50h rozdíl neřeším, to bych víc projel). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.