Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zpověď majitelky čerpací stanice jak to chodí Tank Ono

Recommended Posts

Odesláno

Je to zajímavé...

Ono v tom dělá pěkný mazec to jo. Ale můžu říci, že jsem taky rozvážel pohonný hmoty,konkrétně teda lpg, jezdil jsem na ONO ale i na Shell a spoustu dalších.Třeba ONO i SHELL měli od nás stejnou cenu ale SHELL prodávala o 2Kč dráž...

Odesláno

Ale dyť po tomhle jsme všichni volali. Konkurence a levnější palivo - je to v pořádku že se melou mezi sebou.

Ještě by to chtělo, aby začal někdo prodávat Plzeňskou 12° za 16,- a bude to dobrý :D

Odesláno

četl to někdo do konce? Tam se hlavně píše o tom , jaký sračky to Tank Ono prodává!!! O to jde v tom článku.

Odesláno

ozzy1: jenže to od někoho, kdo vlastní konkurenční benzinku zní tak všelijak, že. ;) Nemohlo by to být třeba tak, že paní nakupuje menší objemy, proto spadá u dodavatele do nižší kategorie a nekupuje za vyšší cenu? A protože nemůže konkurovat v nastalé situaci cenou, aspoň si odplivne do novin. Ne?

Navíc výsledky kontrol paliv lze na internetu najít, je na každém, kde natankuje.

Odesláno

Moje osobní zkušenost s Tank Ono- cca v roce 2001, kdykoli jsem vzal do MB C 180 benzín, auto druhý den nešlo nastartovat, vloni nafta do 5008 a do kopce jsem to pomalu tlačil, naposledy minulý týden benzín do Fiesty otce a auto již nenatočil. Po rozboru dokázány nepovolené příměsi v benzínu. Takže asi tak.

Odesláno

akorát konkurence a nelibí se jí že kvůli Onu má malý marže...Ono mělo taky problémy s čoi,ale to měl Shell i Benzina,strašení lidí...někdo na Oni nadává a někdo tam jezdí celej život a bez problémů,je to vzdy asi o konkrétní cisterně...

Odesláno

Jezdil jsem teď poslední cca rok vyloženě k Tank Ono do Jihlavy. Byla tam nafta jednu chvíli o 2,50 levnější než u nás. A nikdy jsem neměl problém to je zase moje opačná zkušenost.

Odesláno
četl to někdo do konce? Tam se hlavně píše o tom , jaký sračky to Tank Ono prodává!!! O to jde v tom článku.

Četl jsem to do konce, a o sračkách tam není ani čárka. Takže buď neumíš číst, nebo chápat psaný text.

Odesláno

Koruna je naprosto běžná marže na palivu.Je vidět Milan +,nc ve zlém,i že jsi nikdy čerpačku neměl.

Odesláno

To je divny .. asi jste meli smulu na konkretni benzinku nebo moje 306 spapa vsechno ale ja jsem uz mnohokrat cepoval na pochybnych benzinkach kde je cena dost nizko a tak lze tusit ze by to mohl byt **** (a nebo take ne) a nikdy nebyl sebemensi problem :myslim:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...