Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
a nebo jako ja mam starej tarif odepis za 12kč v tom 40 volnejch minut v siti a kdyz volam jinam tak http://www.klikniavolej.cz/
Když už jsi u toho klikni a volej tak je to pěkně drahý, ja mam tohle - https://www.odorik.cz/

Telefon

Ve špičce

0,59

Mimo špičku

0,39

Mobilní telefon

Mobil - vždy

1,00

ceny v Kč/min včetně DPH

účtováno po vteřině 1+1 [?]

více v \"ceny volání\"

Odesláno

tak Radku, zjistil jsem že moje N900 podporuje SIP.... Už jsem se regnul, zítra mi daj kredit, který jsem si tam poslal a sbohem drahému volání do Německa (tydebil chce 20 Kč za minutu respektive 10 přes ICall) Zkusil jsem to s tím promo kreditem 10 Kč a kecal jsem 4 minuty, v jejich výpisu mě to napsalo, že jsem volal na německý mobil za 2,49 Kč za minutu. Což je naprostá bomba. Zkusil jsem to jak přes wifi tak přes 3G a obě strany jsme se slyšely perfektně.

Ještě jednou díky moc za typ jak ušetřit :papa

Odesláno

jj, my s tim volame do německa a na slovensko uplně normalně za super penize, mam v PC program X-Lite a s nim to šlape uplně bezchybně. Přes telefon s Wifi tam byli nějaký problemy, ale takhle se sluchátkama naprosto suprový;) A na pevnou uplně za hubičku

Jinak lze koupit telefon pro Voip a s tím to pak šlape bezvadně

A myslim že do ty N900 bude určitě nějakej programek kterej to bude umět, jde to i na symbianu

[upravil dne 19/11/12 21:18 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Při výpočtu dle mého tarifu:

40 minut - 100Kč

100 sms - 150Kč

Internet v mobilu - 100Kč

U bleskmobilu jsem na 350Kč... u O2 platím 280Kč plus mi teď dali novej mobil za 195Kč, plus volání na jedno číslo O2 po dobu smlouvy zdarma a neomezeně SMS do O2 zdarma... takže ona zas to taková výhoda není :myslim

Odesláno

No není, ja mam u Vodafounu 100min, 50 sms a 150mb dat internet za 360,-.

Ale pro lidi co jen volají, a vypnou si ten defaultně zapnutý denní internet za který platí 20kč za den jakmile si telefon šahne na net, tak si myslim že se na tom ušetřit asi dá.

Odesláno

A myslim že do ty N900 bude určitě nějakej programek kterej to bude umět, jde to i na symbianu

[upravil dne 19/11/12 21:18 od Radek Hurvajz]

N900 má nativní podporu volání přes SIP, žádný soft nepotřebuje

Funguje to tak, že v telefoním seznamu vyberu kontakt a místo klasickýho čísla mobilu neo pevný dám volat přes SIP a už to jede přes Odorik.

funguje to nějak takhle

Odesláno
Při výpočtu dle mého tarifu:

40 minut - 100Kč

100 sms - 150Kč

Internet v mobilu - 100Kč

U bleskmobilu jsem na 350Kč... u O2 platím 280Kč plus mi teď dali novej mobil za 195Kč, plus volání na jedno číslo O2 po dobu smlouvy zdarma a neomezeně SMS do O2 zdarma... takže ona zas to taková výhoda není :myslim

Ty jsi student do 26 let?:D:D

Odesláno

ja mám Vodafone,50 minut,0 sms(málokdy posílam sms),internet 150MB,na manželku neomezeně volání i sms(navolám kolem 7h měsíčně) a to vše za 540 Kč - se určitě Vodafonu vyplatím:D:D:D:D:aut:aut:aut

Odesláno

Ty jsi student do 26 let?:D:D

Dle podmínek O2 (cca už 3 roky) nemusíš u tarifu prokazovat, že jsi student.. prostě to máš do 26 let :) Na tuhle smlouvu jsem přecházel z O2 Cool a teď mám Chytrou pohodu a žádné potvrzení nikdy nikdo nechtěl :)

Odesláno

Já jedu na Cool, starý, mně vyhovuje, ale možná přejdu opět na Pohodu (40 minut a 100 SMS za 180 Kč). Nyní SMSky neposílám a když ano, mimo O2 a platím za ně. Pohodu nabízeli již dříve, ale s přechodem na VŠ jsem nestihl prodloužit smlouvu, protože jsem nestihl dodat potvrzení o studiu :(

Nicméně uvažoval jsem i tom Bleskmobilu, ale o moc se mi to nevyplatí...

PS: Jsem taky do 26 let ... ještě 3 roky

[upravil dne 20/11/12 13:10 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...