Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Četl jsem to, bůhví kolik pežotů tady na klubu jezdí bez bagů,co chvíli je tu postup, jak nahradit bagy aby nesvítila jejich kontrolka...,někteří si tu dávají sportovní volanty,které jsou bez pytlů, jaký si to uděláš,takový...:cool:

Odesláno

ozzy souhlas nicmene to asi nebyl pripad teto slecny ... ta chudak ani netusila, ze ji takhle nekdo ojebal a ted uz se branit nemuze :(

Odesláno

no myslim, ze pri ping-pongu s Cliem mezi dvema kamiony by ty bagy stejne nepomohly, ale kazdopadne je to prasecina, tyhle opravy pomoci atrapy bagu

Odesláno

stal som v kolone a vecer ked som videl spravy tak ma skoro porazilo. dufam ze pojdu po predchadzajucom majitelovi atd v pripade ze si to nezablendovali sami. kolko aut tadialto takych chodi by sme asi boli prekvapeny

Odesláno

A teď se divte, že by nebylo od věci kontrolovat pravidelně pytle a jejich funkčnost. Sice nevím jak... jedině výměnou za nové... Ale kde na to zase brát... Toho podvodníci právě využívaj.

Odesláno

No prave. Ona ta funkcnost by se asi testovala spatne. Leda naridit kontrolu v ramci STK ? Ale zase menit bagy kazde 2 roky kdyz jich je v novych autech >4 :myslim

Odesláno

kdyby loni v mé 406 nebyly bagy, tak tu dnes nepíšu, tím chci říct,že člověk nikdy neví,kdy je bude potřebovat, a můžete jezdit opatrně jako andělé...,pytle by se měly vyměnit po deseti letech

Odesláno

Stibto, jedinej airbag kde pořádně není vidět zda byl venku je volantovej. U spolujezdce se dá s trochou snahy najít zda nebyla palubka otevřena a u sedaček se dá nejít zda byla sedačka zašívána ;)

Odesláno

kazdopadne zrovna volantovej bag se kontroluje nejlepe, je nacvaklej jen na pruzine a venku je raz dva, stejne tak diag airbagove jednotky je prace na par minut

Odesláno

asi myslela, ze kdyz to sviti, znamena to, ze je to OK :D ono dost lidi kontrolky jaksi neresi a ani nevi, k cemu jsou. Zrovna o vikendu jsem vysvetloval neteri, absolvujici prave autoskolu, jak pozna, ze ji chcipnul motor aspon podle kontrolek na palubce (kdyz ted pominu, ze to sama nepozna podle sluchu :( ) a co vlastne ty kontrolky znamenaji, protoze za celou dobu absolvovani autoskoly ji to asi nikdo nevysvetlil ( nebo to zapomnela, na to uz jsem nemel odvahu ptat se )

Odesláno

Mně taky v autoškole neučili kontrolky ... ale pamatuji si na vysvětlení funkčnosti páčky stěračů a ukazoval to zrcadlově (stál k nám k čelem a ukazoval to ze svého pohledu) :D

Odesláno

twl to mi Ferry nerikej .... tak aspon kontrolku brzd ABS eventuelne nezaplych pasu a pak klasika = blinkry svetla dalky .. vysvetlujou ne ? :myslim

Odesláno

Já sem v pohodě, mě tam dával airbag Devils-night, takže pokud nevylítne, alespoň víte, za kým máte jít :D:aut

Jinak teda masakr prasečina :( Bohužel těch lidí, co tomu nerozumí je spousta a tyhle sv*ně z nich profitují. Doufám, že dohledají toho, kdo jí auto prodal a :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...