Pepito Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Pak vznikají takové situace na silnicích,že se díky autu jedoucím na letních utvoří kolona pomale jedoucích aut a pak to někdo na zimákách nevydrží a nebezpečně přdjíždí a vznikají tak krizové situace. Jestli ti řidiči šetří na zimních pneu,tak šetří na nesprávném místě!!! Citovat
paťas!!! Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 urcite muze nerikam ze ne.....to by byla debata na dlouho...nechcu se hadat...myslel sem trosku neco jineho....uzavrem to...mozna sem to jenom zle napsal Citovat
negrbob Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Je po snehu, takze cas prezout na letnaky Citovat
oddie Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 No jo, na mě taky musela spousta expertů jedoucích po silnici první třídy zhruba třicítkou nadávat, jakej jsem pirát, když je předjíždím. Citovat
Cinicman Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 negrob -> keby sa vyhlásila anketa o najrýchlejšie sa meniaci avatar tak si jasný favorit... Citovat
Vítek1 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 tak slava prezuto! Pred panelakem v mokrem listi a roztavajicim snehu. Citovat
PACHO Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 U nás prestalo pršať, už sú suché cesty, takže prezúvať ešte netreba, akurát kosa Citovat
oddie Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Netreba, pokud někdo nepotřeboval jet o víkendu, příští týden má být zase nad nulou. Ale už bych to zas tak o moc asi letos neodkládal. Předloni holt stačilo až před vánoci Citovat
John Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Cinicman : negrbob ty avatary střídá jak ponožky :D Citovat
Vvitty Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Tak těch, co nepřezuli, jsem dneska po příkopech viděl docela dost A to byly minulý týden téhle předpovědi plné noviny :-) Citovat
Agrafik Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Tak, už jsem doma a autíčko na zimních Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 tak už mám taky zimní botičky na autě Citovat
ozzy56 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 mám komplet zimní kola a nemám kdy je vyměnit:grr, snad se to počasí rychle umoudří Citovat
Pavelbbk Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Nějak nechápu co je za problém včas přezout na zimní, každý rok když zasněží tak se okolo silnic válí hromada cvoků kteří vyrazili na silnici na letních gumách:( Měli by si všichni kdo na to kašlou uvědomit, že na silnici nejsou sami ale svou hloupostí ohrožují ostatní. Citovat
vendelinek Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 306tej kombík stále na letních:D 307má už má obuto týden:) Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Dnes jsem byl u Čáslavi a při cestě zpátky napadlo trochu sněhu a to jste měli vidět kolik řidičů na letních gumách mělo problém vyjet i ten nejmenší kopeček Nechápu ty hazardéry Dva jsem viděl v příkopě a jeden DEBIL mě na břečce začal předjíždět ve chvíli,když v protisměru jely další auta a přede mnou jelo aspoň deset aut začal se na tom kluzkém povrchu cpát přede mě,vynucoval si zařazení,ale brzděte když to nečekáte a dost to klouže? Toto je ON,neznáte ho někdo? To se stalo mezi Stojicemi a Heřmanovým Městcem a za Heřm.M. odbočil na Rozhovice,směr Pardubice.. takze kdyz jsi nepredjizdel, tak mas nechat prostor pro zarazeni ostatnich, to za prve, za druhe mas dodrzovat bezpecnou vzdalenost, pak si nikdo nebude vynucovat zarazeni, za treti, je to samozrejme debil za ctvrte, me dneska slimaci na zimnich pneu dost zdrzovali na ceste z budejic do prahy, a to jsem jel na letnich , jo, priroda me silne prekvapila Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Jo jo uz na to koukam jak se tady nekteri Ti, co jeste neprezuli jeli na letnich a nahodou nebourali zacnou pomalu vysmivat nam co jsme uz prezuli a presto, ze vime, ze tam mame zimni, jedeme opatrne ... ? Jelikoz pangejty i marnice jsou plny borcu co na sjetejch gumach pro jiny obdobi roku spechali az dospechali Zas takova frajerina to neni. A schvalne, zda se \"ta potrefena husa\" ozve.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 V piatok sa sluzobak prezul na nove Michelin Alpin 4 ky Mazda pojde zajtra alebo pozajtra na Dunlop Wintersporty, ale ta aj tak teraz jazdi len po meste ... Puntak ma zimne cely rok, takze je prezuty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.