Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pak vznikají takové situace na silnicích,že se díky autu jedoucím na letních utvoří kolona pomale jedoucích aut a pak to někdo na zimákách nevydrží a nebezpečně přdjíždí a vznikají tak krizové situace.

Jestli ti řidiči šetří na zimních pneu,tak šetří na nesprávném místě!!! :bojim:papa

Odesláno

Netreba, pokud někdo nepotřeboval jet o víkendu, příští týden má být zase nad nulou. Ale už bych to zas tak o moc asi letos neodkládal. Předloni holt stačilo až před vánoci :)

Odesláno
Tak těch, co nepřezuli, jsem dneska po příkopech viděl docela dost :P

A to byly minulý týden téhle předpovědi plné noviny :-)

Odesláno

Nějak nechápu co je za problém včas přezout na zimní, každý rok když zasněží tak se okolo silnic válí hromada cvoků kteří vyrazili na silnici na letních gumách:( Měli by si všichni kdo na to kašlou uvědomit, že na silnici nejsou sami ale svou hloupostí ohrožují ostatní.

Odesláno
Dnes jsem byl u Čáslavi a při cestě zpátky napadlo trochu sněhu a to jste měli vidět kolik řidičů na letních gumách mělo problém vyjet i ten nejmenší kopeček :bojim

Nechápu ty hazardéry :grr Dva jsem viděl v příkopě a jeden DEBIL :bacha mě na břečce začal předjíždět ve chvíli,když v protisměru jely další auta a přede mnou jelo aspoň deset aut začal se na tom kluzkém povrchu cpát přede mě,vynucoval si zařazení,ale brzděte když to nečekáte a dost to klouže? :bojim

Toto je ON,neznáte ho někdo? :myslim

To se stalo mezi Stojicemi a Heřmanovým Městcem a za Heřm.M. odbočil na Rozhovice,směr Pardubice.. :bacha:papa

takze kdyz jsi nepredjizdel, tak mas nechat prostor pro zarazeni ostatnich, to za prve, za druhe mas dodrzovat bezpecnou vzdalenost, pak si nikdo nebude vynucovat zarazeni, za treti, je to samozrejme debil

za ctvrte, me dneska slimaci na zimnich pneu dost zdrzovali na ceste z budejic do prahy, a to jsem jel na letnich :D, jo, priroda me silne prekvapila :D

Odesláno

Jo jo uz na to koukam jak se tady nekteri Ti, co jeste neprezuli jeli na letnich a nahodou nebourali zacnou pomalu vysmivat nam co jsme uz prezuli a presto, ze vime, ze tam mame zimni, jedeme opatrne ... ? Jelikoz pangejty i marnice jsou plny borcu co na sjetejch gumach pro jiny obdobi roku spechali az dospechali ;) Zas takova frajerina to neni.

A schvalne, zda se \"ta potrefena husa\" ozve.. :P

Odesláno

V piatok sa sluzobak prezul na nove Michelin Alpin 4 ky :D

Mazda pojde zajtra alebo pozajtra na Dunlop Wintersporty, ale ta aj tak teraz jazdi len po meste ...

Puntak ma zimne cely rok, takze je prezuty :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...