MotoMoto Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Kluci, jsem smutný, ale nemohu přijet. Bohužel práce volá, nebo práce vola, to je jedno. Prostě i když jsem se moc těšil tak nemohu. Takže vám všem přeju krásné posezení a pojedení. A snad někdy příště. Kdyby náhodou, čirou náhodou na poslední chvíli se něco změnila tak bych strašně rád dorazil. Jiank krásné vánoce všem. Citovat
Milan+ Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Též hlásím svoji účast. Nečekaně budu 8. a 9. 12. volný. A podílet se na vánočním šílení několika bab nehodlám. To raději přijemné posezení. Tak to knihu předáme osobně. Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tož to vypadá, že by mohlo být pěkné počasí, jasno a bez srážek. Dnes dám auto do garáže, a zítra by mohlo vypadat trošku k světu. Snad ten sníh na něm za noc pustí. A alespoň dám baterku na nabíječku. MotoMoto- třeba Ti to na poslední chvíli klapne, a přijedeš. Citovat
Jarouš307 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Zdravím Pe-Tře a ostatní, chci se bohužel taktéž omluvit, že se nedostavíme. Zasáhla vyšší (ne)moc. Po několika přecházeních rýmiček a podobných chlapských nemocí mě před pár dny skolil pořádný zánět průdušek. Tak žeru nějaký pilule a horečky střídá zimnice. Hrozně jsme se těšili ale co se dá dělat. Všechny známé zdravím a těším se na setkání někdy jindy a jinde. Ať se vám akce vydaří Jarouš307 Citovat
Medvěd Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Kluci, jsem smutný, ale nemohu přijet. Bohužel práce volá, nebo práce vola, to je jedno. Prostě i když jsem se moc těšil tak nemohu. Takže vám všem přeju krásné posezení a pojedení. A snad někdy příště. Kdyby náhodou, čirou náhodou na poslední chvíli se něco změnila tak bych strašně rád dorazil. Jiank krásné vánoce všem. Dám si gábl i za Tebe Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 bude hromadné tankování v Mělníku ja se chystám-kolega z prace říkal že tam je levný benzín-nafta Citovat
ChouLu Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Já včera natankoval v Jihlavě benzín na Shellce za 32.90 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 ja beru plnou+do kanystru 20,pojedu na Slovač tak se to hodí [upravil dne 7/12/12 13:57 od Gabriel 307] [upravil dne 7/12/12 14:09 od Gabriel 307] Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 dvacet litru mam cestou po D1 tak k Brnu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 njn,ja mám jenom 1,6 80kW a jezdím ekonomicky Citovat
ChouLu Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 To já mám tak od nás k devíti křížům :D a jezdím neekonomicky Jinak příprava na sraz v plném proudu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 taky se připravuji,akorát mě s.re že mám špinavý auto:grr EDIT: za chvíli jedu do MB tak asi zajedu do myčky(zítra budu potřebovat krumpáč abych se dostal do auta) [upravil dne 7/12/12 15:15 od Gabriel 307] Citovat
MilanF1 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Příprava, pche, auto bude vypadat, tak, jak se sluší na prosincový provoz Podle ceskybenzin.cz je na Onu v Mělníce za 34,50 Kč, což pro mě nehraje moc roli, ušetřená koruna na litru mě nevytrhne Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 ja už mam taky uklizene a nalestene auto Citovat
ChouLu Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 taky se připravuji,akorát mě s.re že mám špinavý auto:grr EDIT: za chvíli jedu do MB tak asi zajedu do myčky(zítra budu potřebovat krumpáč abych se dostal do auta) [upravil dne 7/12/12 15:15 od Gabriel 307] Já už z toho mám kostku ledu snad to do rána rozmrzne, jinak pojedu snad traktorem Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Příprava, pche, auto bude vypadat, tak, jak se sluší na prosincový provoz Podle ceskybenzin.cz je na Onu v Mělníce za 34,50 Kč, což pro mě nehraje moc roli, ušetřená koruna na litru mě nevytrhne ja vidím 32,90 nebo možná blbě koukám http://www.ceskybenzin.cz/aktualni-ceny-PHM/Stredocesky-kraj/Natural-95 Citovat
Radka S. Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Je mi to moc líto, ale nepřijedu za váma - ze zdravotních důvodů. Napijte se i za mne, snad mi to příště vyjde. Pěkně si to tam užijte. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 radka: skoda ChouLu: chci videt tve auto po prijezdu do prahy, kdyz zitra nebude maras, tak to mozna taky necham umejt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.