Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kluci, jsem smutný, ale nemohu přijet. Bohužel práce volá, nebo práce vola, to je jedno. Prostě i když jsem se moc těšil tak nemohu. Takže vám všem přeju krásné posezení a pojedení. A snad někdy příště. Kdyby náhodou, čirou náhodou na poslední chvíli se něco změnila tak bych strašně rád dorazil. Jiank krásné vánoce všem.

Odesláno
Též hlásím svoji účast. Nečekaně budu 8. a 9. 12. volný. A podílet se na vánočním šílení několika bab nehodlám. To raději přijemné posezení.

Tak to knihu předáme osobně.

Odesláno

Tož to vypadá, že by mohlo být pěkné počasí, jasno a bez srážek. Dnes dám auto do garáže, a zítra by mohlo vypadat trošku k světu. Snad ten sníh na něm za noc pustí. A alespoň dám baterku na nabíječku.

MotoMoto- třeba Ti to na poslední chvíli klapne, a přijedeš.

Odesláno

Zdravím Pe-Tře a ostatní, chci se bohužel taktéž omluvit, že se nedostavíme. Zasáhla vyšší (ne)moc. Po několika přecházeních rýmiček a podobných chlapských nemocí mě před pár dny skolil pořádný zánět průdušek. Tak žeru nějaký pilule a horečky střídá zimnice. :roll

Hrozně jsme se těšili ale co se dá dělat. Všechny známé zdravím a těším se na setkání někdy jindy a jinde.

Ať se vám akce vydaří:papa

Jarouš307

Odesláno
Kluci, jsem smutný, ale nemohu přijet. Bohužel práce volá, nebo práce vola, to je jedno. Prostě i když jsem se moc těšil tak nemohu. Takže vám všem přeju krásné posezení a pojedení. A snad někdy příště. Kdyby náhodou, čirou náhodou na poslední chvíli se něco změnila tak bych strašně rád dorazil. Jiank krásné vánoce všem.

Dám si gábl i za Tebe :papa

Odesláno

taky se připravuji,akorát mě s.re že mám špinavý auto:grr

EDIT: za chvíli jedu do MB tak asi zajedu do myčky(zítra budu potřebovat krumpáč abych se dostal do auta):D

[upravil dne 7/12/12 15:15 od Gabriel 307]

Odesláno

Příprava, pche, auto bude vypadat, tak, jak se sluší na prosincový provoz :aut

Podle ceskybenzin.cz je na Onu v Mělníce za 34,50 Kč, což pro mě nehraje moc roli, ušetřená koruna na litru mě nevytrhne :myslim

Odesláno
taky se připravuji,akorát mě s.re že mám špinavý auto:grr

EDIT: za chvíli jedu do MB tak asi zajedu do myčky(zítra budu potřebovat krumpáč abych se dostal do auta):D

[upravil dne 7/12/12 15:15 od Gabriel 307]

Já už z toho mám kostku ledu :D snad to do rána rozmrzne, jinak pojedu snad traktorem :bacha

Odesláno

radka: skoda

ChouLu: chci videt tve auto po prijezdu do prahy, kdyz zitra nebude maras, tak to mozna taky necham umejt :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...