Medvěd Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Jen dotaz do pléna. Mám přidělenýho firemního Experta, r. v. 2006 s motorem 2,0 HDI RHX. Pro ježdění po Praze celkem vyhovuje, ale pokud člověk najede na dálnici, dostat se přes 100 km/h, to je vyloženě porod. Cestou ze Stodůlek do Rudné se mi povedlo ručičku tacho přiblížit ke 130 km/h, ale to už fakt byla maximálka. Ve čtvrtek si auto půjčuje kamarád majitele na cestu do Polska !!! a tak mi vrtá hlavou, jestli je tohle chování auta O.K. nebo jestli ho třeba ten auťák nemůže cestou zradit (maximálka v OTP je 160 km/h). Majitele jsem dnes upozornil, že auto má maximálku 120 km/h a docela se nad tou informací zarazil - je ale fakt, že on s tím jel naposledy možná když ho kupoval. Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Na \"roztočení\" by bylo třeba nejdřív vyříznout díru v podlaze, aby pedál mohl jít hlouběji Ale vážně - je možný, že pokud auto jezdí vytrvale pouze krátké cukačky po městě, že by si zvyklo na líný provoz? [upravil dne 9/10/2012 21:07 od Medvěd] Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Ta m***a má FAP? Kdyť hulí jak mašina v kopci ..... VIN VF3BYRHXB86259473 Citovat
koblih69 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 No podle r.v. bych typnul že jo, ale když koukám do ServiceBoxu tak nee:bojim Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Fuj, jsem si oddech´- přece já, zapřísáhlý odpůrce všeho jen trošku zavánějícího ekologií nebudu jezdit v autě s touhle nablblinou. Citovat
koblih69 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 No Méďo tak se to vyjasnilo a ty si kup na slevišti voucher na hubnutí s Hankou Kynychovou Citovat
Ferry Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 EGR, vaha vzduchu, naftovej filtr, myslim, ze tyhle veci budou mit sve nejlepsi za sebou Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Medvěde Máme sice C. Jumpy, ale je to uplně to samé. Taky Hdi 95 RHX a max co táta jel bylo 170 ale 160 jede uplně v pohodě. Samozřejmě otáčky jsou už vyšší Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Má smysl zastavit se tedy někde na diagnostiku nebo ta nic nedokáže (žádná chybová kontrolka nesvítí) ? Citovat
Ferry Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 minimalne u PPcka bys to napichnout mohl, rekne ti podle hodnot, jak to vypada a kde muze byt chciplej pudl Citovat
straki007 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Ale dig neukaze absolutne nic. Prvni vec co by jsi mohl udelat je napnuti plynoveho lanka. Myslim ze levnejsi a rychlejsi nez diag. Citovat
Ferry Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 dneska jsem mel cest videt to nazivo v provozu a huli to teda vazne hodne, tohle nebude jen plynovym lankem Citovat
Medvěd Odesláno 10. říjen 2012 Autor Odesláno 10. říjen 2012 Tak dneska se Expert \"vycajchnoval\" (asi dostal kluk jeden strach z tý cesty do Pšonska). Chvilku po té, co nás potkal Ferry se najednou při vyšlápnutí spojky ozvalo takové tupé cvaknutí a pedál zůstal ležet na podlaze. Polilo mě horko a myslel jsem, že spojka (nebo minimálně váleček) odešla do věčných lovišť. Jaké ale bylo mé překvapení, když jsem zjistil, že pedál lze rukou zvednout a pak vše \"normálně\" maká? Pokračoval jsem tedy v jízdě, ale během dopoledne se situace ještě několikrát opakovala - poslat auto v tomhle stavu za hranice Prahy bych si netroufl a tak jsem vše nahlásil majiteli, který mě s autem poslal do servisu. Nakonec problém byl ve spojkovém lanku, které začalo nějak záhadně přeskakovat - teď už je opraveno a Expert uhání 110 km/h kvapíkem směrem severním (doufám, že v pohodě dojede). [upravil dne 10/10/2012 20:48 od Medvěd] Citovat
Medvěd Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Dneska měl Expert \"dálkový výlet\" v Hradčanský až do Úval (Letná, Holešovičky, Kbelská, pak po nové spojce na konec R10, D11 - tzn. převážně rychlostní silnice, rychlost auta byla standartně kolem 80km/h, max.nějakých 110 na D 11 - víc to prostě nejede). No a cestou se mi rozsvítila žlutá kontrolka vypadající jako čerpadlo (po konzultaci s Ferrym odhalena kontrolka diagnostiky). Auto jelo stále stejně blbě jako celou dobu, co s ním jezdím a tak jsem nijak neplašil. Z Úval jsem zamířil k Trnkošovi, kde kontrolka jako zázrakem přestala svítit. Přesto však na dia Honza odhalil závadu P 0401, P 0216 a ještě jednu, kterou mám někde zapsanou, ale nevím kde. Honza neměl čas se mi v autě hned vrtat (ono je taky potřeba schválení majitelem firmy a to je kolenovrt, který je schopen nechat si díl vymontovat a pak si ho sám koupit) a tak mi jde momentálně hlavně o Váš názor: a) jezdili byste s tím dál s tím, že se do servisu pojede až bude mít majitelův kamarádoservisman čas? b) co všechno se může stát pokud se s tím bude jezdit? [upravil dne 6/11/2012 21:31 od Medvěd] Citovat
Ferry Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 tak podle googlu je ta prvni chyba spojena s EGR ventilem, druha pak se vstrikovanim nafty, co udela spatnej vstrik nafty vis asi z vlastni zkusenosti nejlip Citovat
ozzy1 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Medvěde,pokud to nepálí majitele tak víš co se říká: Neřeš problémy jiných před svými. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.