Pe.Tr Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Tak se nám to období vedení klubu zase krátí , volby nás čekaj v podstatě za půl roku a já se ptám jestli už někdo o kandidatuře do vedení klubu uvažuje. Myslim, že aktivních lidí přibylo a i nových tváří tu je odost více než kdysi. No já sám jsem zvědav kolik se sejde kandidátek a komu nakonec žezlo předám . A kdo o tom ještě nezačal přemýšlet tak si myslím, že už může začít... Citovat
Medvěd Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Nesdílím Tvůj pocit, že by se tu objevovalo nějak zásadně víc aktivních tváří než kdysi - můj pocit je spíš takový, že noví (aktivní) v podstatě nahrazují odpadající bývalé aktivisty a tento poměr je dlouhodobě stejný. Jinak ale vítám vznik tohoto vlákna a chápu ho jako upozornění pro neznalé, že tu vedení klubu není na trvalo, že toto Občanské sdružení má své stanovy a z nich pramenící povinnosti a hlavně že dobročinnosti se meze nekladou a má - li někdo chuť pro tento klub něco dělat, má dveře otevřené a může začít přemýšlet, jak přejít od slov k činům. P.S. Já určitě kandidátku podávat nebudu, svých problémů mám momentálně až nad hlavu [upravil dne 23/9/2012 16:49 od Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 no uvidíme jak to příští rok dopadne , jsem optimisticky naladěn, zatím teda Citovat
Marcel00 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 pokud to chces, kandidovat budes... ci? :-) Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Já si nechci zvykat na nikoho novýho Citovat
Feelly Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Je to fakt, zase si zvykat a pokud Pe.Tr bude kandidovat myslím si, že bude zase zvolen protože ne jen Já a Stibto to budem brát asi takle navíc myslím si, že pro Club děláš dost a tak by to ani nebyla potřeba to měnit.. Bohužel udělat se to musí, ale i tak si myslím, že budeš nadále předsedou Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 V Clubu jsem dva a pul roku a na rovinu rikam nedovedu si na tom miste misto Petra ted nikoho jinyho predstavit. Snad se nikdo neurazi ted .. Citovat
koblih69 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 ... teda pokud nechce předsedovat nějakýmu klubu prémiových značek :D:D ... což doufám ne Citovat
ChouLu Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Předsedu nikomu nedáme Pro mě je předseda Pe.Tr a chci aby to tak zůstalo Citovat
Marcel00 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 hehe, Pe.Tr si robi predvolebny prieskum:D Citovat
MilanF1 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Já jsem taky pro Pe.Tra (o zvykání vůbec nejde), ale přiznám se, že posty ve vedení mě lákají, ale domnívám se, že tu jsem zatím krátkou dobu (2,5 roku) a mentálně jsem stále příliš mlád (23 let). Jsem toho názoru, že jiní by byli lepší, proto kandidovat nebudu. Citovat
Feelly Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Tak volby ani nedělejte :D Je to jasné Pe.Tr je nadále předseda. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 Kandidaturu samozřejmě zvažují . Ovšem vedeni neni jen predseda... Resp. Pe.Tr... Citovat
MilanF1 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Pe.Tře, byli bychom rádi, pokud bys kandidoval, pokud tomu tak nebude, zavládne na klubu smutek (beru v potaz i předchozí příspěvky). Ale i s těžkými situace se musíme umět vyrovnat a najít co nejlepší náhradu. Jak jsem již psal výše, nedomnívám se, že byl natolik zdatný, abych byl ve vedení (neříkám, že předseda), možná příště. Jedině, že by mě někdo přesvědčil o opaku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.