Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kolik se dá fakturovat za práci kurýra?

Kolik se dá také fakturovat za práci kurýra?  

1. 1. Kolik se dá také fakturovat za práci kurýra?

• 15 000
      4
    • 20 000
      12
    • 25 000
      8
    • 30 000
      8
    • 40 000
      9
    • 50 000
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Fakturuju 20170,- Kč :blicismajlik

Já to vidím tak - fakturuj tak aby Ti zbylo pro vlastní potřebu (tedy po odečtení nákladů na provoz vozidla soc. a zdr. a daň) cca 20.000.- To odpovídá tzv \"Super hrubé mzdě\" u zaměstance asi 38.000,- Kč.

A to není ani průměrná mzda, ale dá se z toho vyžít pokud nejsi moc náročný.

Odesláno
Fakturuju 20170,- Kč :blicismajlik

Já to vidím tak - fakturuj tak aby Ti zbylo pro vlastní potřebu (tedy po odečtení nákladů na provoz vozidla soc. a zdr. a daň) cca 20.000.- To odpovídá tzv \"Super hrubé mzdě\" u zaměstance asi 38.000,- Kč.

A to není ani průměrná mzda, ale dá se z toho vyžít pokud nejsi moc náročný.

Tomu rozumím, za 20 tKč se dá opravdu rozumně vyžít. ale práce za podobnou částku je tak nějak přesně to, co se mi nedaří polapit.

[upravil dne 25/8/2012 21:45 od Medvěd]

Odesláno

Problém je, že za volant sk. B tyhle peníze dostaneš asi dost těžko. Taxi by mohlo být řešením, ale v případě koupi nového auta a nočního ježdění... Co takové ty rychlé želvy apod?

Odesláno

Z nočního ježdění taxi mě celkem přesvědčivě vyléčil Vycpoš. Co se týče Rychlých želv - kdysi jsem jezdil DRINK SOS a jako přivýdělek to nebylo špatné (500,- Kč cash za noc v roce 2003), ale jako jediná práce .... Nevím ale, jak je to placený dnes - třeba se polepšili (i když si myslím, že díky podstatnému navýšení konkurence to finančně o moc lepší nebude).

Odesláno

třeba

Ve zkratce - jedná se o převoz auta klientům, kteří si zajeli autem do hospůdky na jedno (dvě, několik) a nechtějí riskovat papíry v čistírně.

[upravil dne 25/8/2012 22:52 od Medvěd]

Odesláno

To Peta: Třeba PIZZA

To Oddie a Medvěd: Dá se dá - kolega jezdí soukromým vozidlem pro firmu a vydělalo mu to na nové auto. Je v tom trochu rozdíl v účtování - má plat od zaměstnavatele + náklady za km ujetý vlastním vozidlem (15 Kč/km).

Na \"Živnosťák\" by se toho dalo taky docílit, ale jen pokud budeš poskytovat svoje služby nejen pro jednu firmu (jednoho objednatele) - prostě víc zakázek sloučit do jedné cesty - jedním směrem. Tdedy pokud jedeš jen na ŽL tak nabídni služby více firmám (objednatelům). Pokud takovou službu nabídneš více subjektům, tak máš šanci i pohybovat s cenou a zabít konkurenci.

Odesláno

Tak jsem reagoval na pozici OZ u téhle firmy, uvidíme, co z toho bude

Umím si představit, že bych sortiment firmy nabízel jak do hračkáren, tak třeba i oslovoval ředitelky školek nebo různých mateřských center. Myslím si, že výrobky jsou celkem zajímavé, uvidíme, kolik zájemců se firmě nabídne a jestli vůbec projdu prvním výběrem do užšího kola.

[upravil dne 26/8/2012 07:38 od Medvěd]

Odesláno

Ja ze sveho pohledu nechapu, podle tvych pozadavku na mzdu oslovujes nesmyslne firmy. Kdyz to vemu ze sveho oboru kde vim jak se platy pohybuji tak bych oslovoval firmy jako autopalace, dojacek, nh car ,autojarov apod, tzn v prekladu ze si myslim zeby ses mel cpat do firem ktere maji jistou jiz zavedenou klientelu napr v hypermarketech apod gigantech kam lidi chodi. Jde o to ze lidi musi chodit za tvymi vyrobky a ne ty s vyrobkama za nimi. Neznam firmy v tvem oboru alè verim ze mas nejaky prehled , ale chodit do firem typu autoservis v horni dolni me prijde jako nesmysl.

Odesláno

Medvěde, rychlá želva, Drink SOS a jiné firmy nic moc, živit se tím nedá, jako druhá práce fajn, ale padáš na hubu, protože moc nespíš. Sám u jedný firmy jezdim a jako studentovi VŠ mi to celkem stačí, ale neni to moje jediná práce. Pokud by jsi chtěl více info, napiš SZ, mám kamarády u konkurencí nebo o nich celkem vim. :)

P.S. Pravopis možná hrozný, právě sem přišel z toho ježdění. :D

Odesláno

Tak nakonec dnes došlo k dohodě.

Zůstávám nadále kurýrem, ale budu mít firemní auto (Experta) a paušál, náklady na provoz auta jdou plně za firmou. Paušál je nižší, než jsem požadoval (21 000,- Kč), ale prý je to startovací částka, která nemusí být konečná. Předpokládám, že budu hledat jinou práci dál - dnes prostě není čas na hrdinství a riskovat, že budu zase ležet doma a doufat, že o něco zakopnu, to si prostě nemůžeme dovolit.

Odesláno
Tak nakonec dnes došlo k dohodě.

Zůstávám nadále kurýrem, ale budu mít firemní auto (Experta) a paušál, náklady na provoz auta jdou plně za firmou. Paušál je nižší, než jsem požadoval (21 000,- Kč), ale prý je to startovací částka, která nemusí být konečná. Předpokládám, že budu hledat jinou práci dál - dnes prostě není čas na hrdinství a riskovat, že budu zase ležet doma a doufat, že o něco zakopnu, to si prostě nemůžeme dovolit.

Kolik Ti z toho zbyde? Mě to nepřijde tak strašný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...