Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kolik se dá fakturovat za práci kurýra?

Kolik se dá také fakturovat za práci kurýra?  

1. 1. Kolik se dá také fakturovat za práci kurýra?

• 15 000
      4
    • 20 000
      12
    • 25 000
      8
    • 30 000
      8
    • 40 000
      9
    • 50 000
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Vixi - hledám, ale dlouho (pást se nemůžu a Helča mně živit prej nechce :D).

Třeba tahle kurýrka v momentu, kdy jsem naznačil, že končím, přišla s řešením přechodu na firemní pick-up, což je pro mně lepší než zůstat bez groše. Je otázka, jestli to fakt udělali proto, že jsou se mnou spokojeni nebo že by těžko našli jiného vo*a - tuhle otázku mi ale nikdo spolehlivě nezodpoví.

A odpověď na výše položenou otázku je tu.

V srpnu dohodnuté podmínky se v říjnu rapidně změnily, tzn. že platily pouze na měsíc září. V polovině října (zřejmě jako reakci na mnou odmítnuté zavážení balíčkových diet = nechuť dennodenně vstávat před pátou a končit kolem 18 hodiny, na což vedení firmy koncem září v pohodě přistoupilo) jsem se dozvěděl, že fixní fakturace končí a nadále budu placen opět % z vyježděné sumy, od čehož se mi bude odečítat projetá nafta + 8000,- Kč jako nájem auta. Když jsem ale vyjádřil obavu, že za těchto podmínek si na sebe prostě nemůžu vydělat, byl jsem uklidňován, že na vysílačce budeme (řidiči dodávek) dostávat práci přednostně a těch 20 tKč by neměl být problém.

Dnes došlo na lámání chleba - prý jsem vyjezdil 26 000 - 9000 nafta - 6000 nájem auta a jsme na 11 000,- Kč. Jak to asi dopadlo?

Odesláno

Méďo, nebylo by bývalo lepší vzít tu práci v podnikové prodejně Barvy-Laky Hostivař na pravidelnou prac. dobu za min. 17 tis. čistého?

Odesláno

Jo, bylo. V době, kdy jsme o tom spolu hovořili jsem se domníval, že by to celé mělo fungovat (kór, když jsme měli dostávat práci přednostně). Teď už je pozdě brečet na rozlitým mlíkem, musím hledat dál.

Odesláno
Méďo, nebylo by bývalo lepší vzít tu práci v podnikové prodejně Barvy-Laky Hostivař na pravidelnou prac. dobu za min. 17 tis. čistého?

:super

Medo drzim palce a verim ze najhorsie ohladne trhu prace mas uz za sebou a bude len lepsie... ;)

su tu skveli ludia :potlesk

Odesláno

Jaky najem auta 6K kurva ? Jako to jsou fakt pocty .. 11koliku .. No tak na to bych se vysral taky. Dobre jsi udelal.

Odesláno
Vixi - hledám, ale dlouho (pást se nemůžu a Helča mně živit prej nechce :D).

Třeba tahle kurýrka v momentu, kdy jsem naznačil, že končím, přišla s řešením přechodu na firemní pick-up, což je pro mně lepší než zůstat bez groše. Je otázka, jestli to fakt udělali proto, že jsou se mnou spokojeni nebo že by těžko našli jiného vo*a - tuhle otázku mi ale nikdo spolehlivě nezodpoví.

A odpověď na výše položenou otázku je tu.

V srpnu dohodnuté podmínky se v říjnu rapidně změnily, tzn. že platily pouze na měsíc září. V polovině října (zřejmě jako reakci na mnou odmítnuté zavážení balíčkových diet = nechuť dennodenně vstávat před pátou a končit kolem 18 hodiny, na což vedení firmy koncem září v pohodě přistoupilo) jsem se dozvěděl, že fixní fakturace končí a nadále budu placen opět % z vyježděné sumy, od čehož se mi bude odečítat projetá nafta + 8000,- Kč jako nájem auta. Když jsem ale vyjádřil obavu, že za těchto podmínek si na sebe prostě nemůžu vydělat, byl jsem uklidňován, že na vysílačce budeme (řidiči dodávek) dostávat práci přednostně a těch 20 tKč by neměl být problém.

Dnes došlo na lámání chleba - prý jsem vyjezdil 26 000 - 9000 nafta - 6000 nájem auta a jsme na 11 000,- Kč. Jak to asi dopadlo?

Méďo a kolik hodin jsi na tohle jen tak mimochodem v práci strávil?

Odesláno

Méďo a kolik hodin jsi na tohle jen tak mimochodem v práci strávil?

V říjnu jsem dělal 20 dnů, z toho 18 dnů prac. doba od 8 do 17 - 18 (podle potřeby) + 2 dny jsem měl i pohotovost, kdy musíš být připravený na telefonu a okamžitě po zavolání vyjet. Z toho mi vychází cca 200 odpracovaných hodin, kdy některé dny máš třeba 10 zakázek, někdy víc a někdy třeba za celý den jen čtyři. Denně se najede cca 150 - 200 km po Praze - parkování, pěší zóny a podobné vychytávky nemáš šanci moc řešit. Je to tak, že třeba dvě hodiny čučíš na fleku, pak přijde zakázka a během ní máš najednou na trase další 2 - 3, každou jinam s doručením cca 2 hodiny od doby, kdy jí dostane dispečer (2 hodiny normal, 1 hodina expres, půl hodiny superexpres). Pak Ti holt nezbývá než občas zaprasit a někam se vnutit, páč když to nedáš v termínu, máš problém.

[upravil dne 14/11/2012 23:38 od Medvěd]

Odesláno

Medvede, chapu to dobre, ze jsi jezdil jako kuryr pro kuryrni firmu jejich autem a fakturoval jim praci na sve IC? Tak to bud rad, ze jsi skoncil jen takhle, taky to mohl ukoncit urad a s tucnym flastrem... ;)

Odesláno

Tommy: coz ale neznamena, ze je to tak v poradku, o to vic bych se obaval ze nekdo bude vhodne vykazovat cinnost ;-)

A pokud jezdi firemni dodavkou, vysvetluje se to podstatne hur nez kdyz bude jezdit vlastnim autem...

[upravil dne 15.11.12 12:18 od Vvitty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...