Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jaro 1999 Strašice,pote vycvik ve Stříbře,po skončení výcviku opet Strašice
Tam jsem byl... v... 89. Pak 3255 Praha - Ruzyně.

A kdo, kolik a za co si odseděl???

Já byl několikrát v Pze na posádce, pak tam měli plno, tak jsem seděl v Berouně... :-D Celkem 21 vostrejch...

[upravil dne 22.8.2012 23:57 od Edison]

Odesláno

No tak já skromně vybrán z pracujícího lidu - chránil hranice a \"pracují lid\" před NĚČIM?? 4/1988 -2/1990 výcvik Nýrsko, pak, 1měsíc Praha Smíchov a pak Pha Zbraslav. Služba letiště Ruzyně hlídání letadel, výbava flusbrok 7,65 a vysílačka pomalu větší, než já, s dosahem, menším, než já :D. K pití byla kubánská Cerveza, kuřivo Afgánský Kentky a vizour???, ale, jinak no vojna :D:D:roker. Jo a semtam péčko z příletů z Kodaně. Tresty 3x3měsíce, takže, za celou \"domácí Pražskou\" vojenčinu 8 vycházek, a, 2 opušťáky +dovolený. Poslední trest byl, za to, že, jsem po revoluci řekl \"Panu\" poručíkovi 5x posobě \"soudruhu\" muhehehehe to byl vůl, něco jak Mazurek :D:D:roker

Odesláno

Přesto , že mi dali dva roky odklad kvůli škole tak i já poté narukoval na podzim 1988 přijímač Nové Město nad Metují a poté výcvikový prostor Libavá.( dodnes to považuji za ztracený čas a pořád mám alergii na zelenou ).

Odesláno

97-98 (červenčák). Velká Hleďsebe (Mariánské Lázně). Vyškolen a sloužil jako Védéčko u spojařů.

Po příjímači jsem byl ještě na PŠce v Berouně.

Dosažená hodnost rtn.

Na vojnu moc rád vzpomínám. Bezva parta a zážitky. :roker

Odesláno

Jaro 88 - leden 90... hláska 8 lidí Želenice u Slanýho..nejlepší okamžik když nám gumy v lednu oznámili že jdem do civilu o 2 měsíce dřív.....

Odesláno

Tož já - podzim 1994 - podzim 1995 - Jihlava Pístov. Protivzdušná obrana státu, jezdil jsem se Zilem 131, chodil hlídat muniční sklad, dva měsíce jsem hlídal opuštěná kasárna Pouště u Třeště.

Měl jsem jít 2x na 14 dnů do basy, ale můj velitel, přezdívaný Taťka to smáznul.

Jeden opušťák za to, že jsem v noci při strážení muničního skladu na Taťku natáhl samopal. Zkoušel mě, a já se nedal.

Gabriel a Cinicman - pěkné :D.

Taky to mám všechno uschované, ale mám to u rodičů na Vysočině.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...