Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, už si neviem rady, snáď mi niekto pomôže.

Auto mi akoby uskakuje na nerovnostiach, a keď je mokrá cesta správa sa ako na ľade. V sobotu ma na rovnej ceste kvoli väčšej vrstve vody chcelo poslať do šmyku. Tak isto, ked nabehnem na väčšiu kaluž vody, tak to celé auto rozhodí. Príde mi to, akoby odľahčí volant a stratí prilnavosť k vozovke. Môj typ sú aj pneumatiky, ale tak za sucha to na tých nerovnostiach riadne uskakuje a ten pocit odľahčenia volantu je tam stále.

Pritom som menil toto všetko:

vodorovné stabilizačky vzadu (značku si nepamätám)- 5/11 - 220 000 km

vpredu riadiace čapy, stabilizačné tyčky, zadné a predné silentbloky spodných ramien (tuším značka MOOG) - 9/11 - 226 000 km

predné tlmiče (MONROE) - 4/12 - 236 000 km

zvislé stabilizačky, gumy stabilizátora, silentbloky ramien (všetko vzadu) (tusím DELPHI) - 6/12 - 239 000 km

Teraz mám najazdených niečo cez 240 000 km a mám pocit, akoby tie riadiace čapy mali veľkú vôľu. Môže to byť to alebo ešte niečo iné, čo som nemenil?

Odesláno

zadni vodorovne tycky dokazou vydrzet taky treba jen 20tis km a pak odejdou opet, zvlaste levnejsi znacky, takze ty klidne mohou byt opet pricinou

Odesláno

Praveze dezen na pneu je este dobry, drazky tam su aj na stranach, len uz maju 4 roky.

Po vymene stabilizaciek som vzdy nechal urobit geometriu aj zbiehavost.

A myslite, ze to mozu byt tie zadne stabilizacky? Ked mne sa zda, ze to ide skor z predu

Odesláno

o geometrii respektive zbiehavosti je tu popisane vela a nie vsade ju vedia odborne spravit je tu o tom popisane vela staci pohladat,buracku si nahodov nemal?

[Edited on 13/8/12 20:52 by krtek 2]

Odesláno

Ja som buracku nemal, auto bolo troska buchnute na poistku spredu, ale to nemalo vplyv na tieto veci. Lebo tento problem sa zacal prejavovat az po tej prvej vymene, co som napisal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...