Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, chtěl bych koupit kvalitní sikovky. Nemáte prosím někdo tip buď na konkrétkní kus nebo podle čeho vybírat. Jsou různé systémy kterými se nastavuje velikost rozevření, ale který je nejtrvanlivější?

Prostě neco co vydrží a nebudu se bát za to pořádně zabrat. Nějakou představu mám, ale spíš co nebrat než co brát.

Díky moc :papa

Odesláno

za mě jedině značka KNIPEX, máme to v práci přes 6 let a furt šlapou. mají v sobě ozubnici a takovej váleček zajištěný perem. Mě to vyhovuje asi nejvíce

Odesláno

Jsou super. I když je hodně roztáhneš, tak ti nepřeskočí jako ty obyčejné (na obrázku). A vydrží fakt dost. A rukojeti jsou z dobrýho materiálu, nekloužou na nich ruce, ani v rukavicích. :super

EDIT: doplněn obrázek těch obyčejných. Jsem ho sem po odeslání příspěvku zapomněl dát. :mad:

post-31496-14109626273666_thumb.jpg

[upravil dne 13/8/12 20:10 od Butrus]

[upravil dne 13/8/12 20:16 od Butrus]

Odesláno

Podobné Knipex mám v práci v příruční sadě v nějaké menší verzi a vypadají opravu dobře zpracované. Moc toho nenapracovaly, ale zdálo se mi, že by vydržet mohly.

Odesláno

Bratr dělá výměnu plynoměrů, jen takových větších, než máme doma (sklárny, chemopetrol litvínov a podobně :D:D:D) Používá jedině Knipex a nestěžuje si, nářadí opravdu zkusí. On mi to doporučil - vybavil jsem si svou pididílnu nářadím od této značky a chrochtám si blahem, žádné sklouzávání ze šroubů a štípance do ruky při sesmeknutí (které není), kombinačky nejsou okousané, taky šroubováky nejsou okousaný. V práci u mě to kluci taky mají a je to prakticky jediná značka, která vydrží. Je pravda, že jsme před půl rokem kupovali na linku nové, ale jen proto, že jednomu dělníkovi spadly do drtiče špon pod linkou. Ale tam by neobstálo nic :D

Odesláno

Knipex mám jak doma,tak v práci a super,nestalo se mi,jak u jiných,že bych něco neudržel,nebo že bych si skřípnul ruku a podobně:super

Odesláno

používáme s otcem v instalateřině knipex a rothenberger, jediný problém u obou je, že je občas ztratíme :-D Nejvíc ale zaleží na tom na co je použiješ...

třeba na matky a šroubení máme toto:

http://www.tomek-naradi.cz/knipex-kleste-klicove-250mm/d-73203/

na klasiku máme cobra :

http://www.namir.cz/kleste-knipex-cobra-knipex-8703180180-mm-6938.html

a od rothenbergru máme hasáky, alei sikovky jsme měli :-D bohužel už nejsou

[upravil dne 13/8/12 23:44 od JJEENNDDAA]

Odesláno

ten klíč od knipexu, jak píše jenda, je supr, nejsou to sikovky, jen podobně vypadá. Čelisti se posouvají trochu jinak. Nastavíš rozsah a povoluješ matky třeba 13,14,16 mm na jedno natavení. Jinakto nemá zubaté čelisti ale hladké jak klasický klíč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...