Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

U které banky je nejvýhodnější účet ?

Recommended Posts

Odesláno

záleží, jakou máš vejplatu... mě chodí víc jak 25tis. a tak mám u Raiffeissen bank účet zdarma... z bankomatu nevybírám nebo jen zřítka, takže ok, internetový bankovnictví mám, navíc spořící účet zdarma, takže ok...

Odesláno

Vítek1: obecně řečeno nemusíš to dělat ručně u bank, které se připojijy ke Kodexu mobility klienta. V praxi je to ale kolikrát stejně rychlejší a jednodušší udělat růčo. Založíš nový účet s internetovým bankovnictvím, pošleš na něj nějakou tu korunu na trvaláky a všechny je přes internetové bankovnictví založíš. Včetně inkasa, samozřejmě. Pak to oznámíš všude tam, kde platíš inkasem z účtu (oznámíš jim nové číslo účtu, ze kterého mají inkasovat) a počkáš, co se bude dít. :)

Odesláno

FIO pouzivam tiez, super ucet, hlavne prevody medzi CR SR, vsetko zdarma.

Takze iba dodporucit :super

mbank pouzivam tiez ale iba na paypal :D

inak je prazdny ten ucet :aut

[upravil dne 7/8/12 19:48 od Marcel00]

Guest minimaxa
Odesláno

rozhodně ZUNO ;):P a ještě lepší je GE MOney Gratis :aut

[upravil dne 7/8/12 19:49 od minimaxa]

Odesláno

Vždycky záleží na Tvých požadavcích a nabídkách. Já mám účet u KB a jsem maximálně spokojen. A díky smlouvě banky s mým zaměstnavatelem mám všechno zdarma ;) Třeba T-Mobile taky něco má...

Odesláno

KB je zrovna z těch, co i nechají platit úplně za všechno. A to i od firem, které mají zůstatek třeba v řádu milionů. Já přecházel od GE k Fio a největší čekání bylo na kartu - u Fio trvalo 14 dnů, než mi přišla a teprve potom jsem mohl zrušit účet u GE (karta se tam ruší k datu podání výpovědi, ale kvůli nějaké lhůtě pro zúčtování transakcí je povinnost účet mít ještě 40 dnů).

Odesláno

Je to jedno - vždycky z Tebe nějak ty prachy (poplatky) vylámou. Je to jedna banda vyděračů v rukách zahraničních majitelů.

Najdi mi jedinou opravdu českou banku.:(

Odesláno

jestli tam chces setrit na auto jak pises, tak se podivej na nabidky sporicich uctu, a ne jen bezneho uctu v bance... ani nevim, kolik ted mBank a FIO na tech jejich sporicich uctech nabizi... pripadne mivali dobry urok u ING.

u mBank me vadi ze nepodporuji firemni ucty pravnickych osob :-(

[upravil dne 7.8.12 20:30 od Vvitty]

Odesláno

Zuno. Druhej mám u KB a od té hodlám nějak odejít, ale zatím se k tomu nějak nemůžu dokopat...

Odesláno
Je to jedno - vždycky z Tebe nějak ty prachy (poplatky) vylámou. Je to jedna banda vyděračů v rukách zahraničních majitelů.

Najdi mi jedinou opravdu českou banku.:(

S tímhle uvažováním to mají ty banky, co si nechávají platit za kažkou pitomost, o dost jednodušší.

Fio je česká banka. Air bank je taky česká.

Odesláno

Jasne,zalezi,co od toho clovek ceka .... Mam sporici ucet u ING, je tam tusim 1,75% zhodnoceni,coz clovek ale stejne nepozna,pokud tam nebude mit aspon 100.000 dlouhodobe .... Z beznych uctu Cs a Mbank a nestezuju si ... A propos - co byste chteli ? Mate u nich relativne v bezpeci ulozene penize,muzete platit prevody, vybirat skoro kde chcete .. Neco to asi stat bude,tak jako vse, ne ? :)

[upravil dne 7/8/12 22:15 od Stibto]

Odesláno

Já jsem u GE a ted se chystám na ten grátis.

Jen ten spořící převedu někam jinam.

Kdo by pak měl eventualně zájem o ten gratis,tak budu moci poskytnout nějaké heslo či kod co je k tomu třeba.

Odesláno

Já mám účet u KB (není to přes zaměstnavatele, mám to zcela soukromě) od začátku co nějaký účet mám. Teď jsem tam zašel a slušně oznámil, že končím, protože konkurence mi nabídla vše zdarma. Asi během pěti minut pochopili, že to myslím vážně a udělali mi stejné podmínky, tedy vše zdarma (vedení účtu i všechny pohyby a pokud obrat kartou je vyšší než vybraná částka z bankomatu, tak i výběry zdarma). Ale je pravda, že jsem u nich už asi 15 let a chodí mi tam docela slušná částka. Zatím mi to dali na rok a já jim rovnou oznámil, že pokud to po roce neprodlouží, tak končím. Takže uvidíme jak to bude dál. Spousta známých je spokojená s mBank, naopak s GE málokdo. Ani u jedné jsem účet nikdy neměl, takže osobně nemohu posoudit. Ovšem při prvním založení účtu si asi nebudeš moct diktovat podmínky, za jakých to u nich založíš, takže spíše doporučuji jít tam, kde Ti už předem nabízejí vše grátis.

[upravil dne 7/8/12 23:11 od Bigbadjohn]

Guest Scratch
Odesláno

ja mam u ing prachy na hypo na chalupu a dela to cca 10000 za rok :)

jinal jsem u postovni sporky a uz mi poplatky delaj neco pres 100 kc, takze taky pujdu jinam..... A to jsem tam drive mel daleko vic nez dvacet koliki, a stejne mi porad neco uctovali....

Odesláno
Já mám účet u KB (není to přes zaměstnavatele, mám to zcela soukromě) od začátku co nějaký účet mám. Teď jsem tam zašel a slušně oznámil, že končím, protože konkurence mi nabídla vše zdarma. Asi během pěti minut pochopili, že to myslím vážně a udělali mi stejné podmínky, tedy vše zdarma (vedení účtu i všechny pohyby a pokud obrat kartou je vyšší než vybraná částka z bankomatu, tak i výběry zdarma). Ale je pravda, že jsem u nich už asi 15 let a chodí mi tam docela slušná částka. Zatím mi to dali na rok a já jim rovnou oznámil, že pokud to po roce neprodlouží, tak končím. Takže uvidíme jak to bude dál. Spousta známých je spokojená s mBank, naopak s GE málokdo. Ani u jedné jsem účet nikdy neměl, takže osobně nemohu posoudit. Ovšem při prvním založení účtu si asi nebudeš moct diktovat podmínky, za jakých to u nich založíš, takže spíše doporučuji jít tam, kde Ti už předem nabízejí vše grátis.

[upravil dne 7/8/12 23:11 od Bigbadjohn]

Pokud za to u ge platí doted jako já,tak to moc výhodné není,tedy jak se to vezme,ale ten grátis bude viceméně v poho. Ten je už konkurenceschopný krom spořáku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...