MHS Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Zkus třeba Airbank:D Když jsou na to ty skvěle reklamy Citovat
Vítek1 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 ja pridam svuj dotaz jak je to z prechodem mezi bankama? musim vsechny trvale prikazi asi manualne predelat ze? Citovat
skuci Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 záleží, jakou máš vejplatu... mě chodí víc jak 25tis. a tak mám u Raiffeissen bank účet zdarma... z bankomatu nevybírám nebo jen zřítka, takže ok, internetový bankovnictví mám, navíc spořící účet zdarma, takže ok... Citovat
Kurt Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Vítek1: obecně řečeno nemusíš to dělat ručně u bank, které se připojijy ke Kodexu mobility klienta. V praxi je to ale kolikrát stejně rychlejší a jednodušší udělat růčo. Založíš nový účet s internetovým bankovnictvím, pošleš na něj nějakou tu korunu na trvaláky a všechny je přes internetové bankovnictví založíš. Včetně inkasa, samozřejmě. Pak to oznámíš všude tam, kde platíš inkasem z účtu (oznámíš jim nové číslo účtu, ze kterého mají inkasovat) a počkáš, co se bude dít. Citovat
Vítek1 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 jasne no musim to nejak zacit zarizovat mam vic uctu a ten \"hlavni\" mam u KB a nejsem spokojenej s poplatkama Citovat
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 FIO pouzivam tiez, super ucet, hlavne prevody medzi CR SR, vsetko zdarma. Takze iba dodporucit mbank pouzivam tiez ale iba na paypal inak je prazdny ten ucet [upravil dne 7/8/12 19:48 od Marcel00] Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Poštovní spořitelny,při zůstatku větším než 20000měsíc ,vše zdarma,bankomaty čsob výběry zdarma( poštovní pod ní patří) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 rozhodně ZUNO a ještě lepší je GE MOney Gratis [upravil dne 7/8/12 19:49 od minimaxa] Citovat
Péťa Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Vždycky záleží na Tvých požadavcích a nabídkách. Já mám účet u KB a jsem maximálně spokojen. A díky smlouvě banky s mým zaměstnavatelem mám všechno zdarma Třeba T-Mobile taky něco má... Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 no jo to GE money grátis má ted manželka a je to gut...taky jsem tomu moc nevěřil... Citovat
Kurt Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 KB je zrovna z těch, co i nechají platit úplně za všechno. A to i od firem, které mají zůstatek třeba v řádu milionů. Já přecházel od GE k Fio a největší čekání bylo na kartu - u Fio trvalo 14 dnů, než mi přišla a teprve potom jsem mohl zrušit účet u GE (karta se tam ruší k datu podání výpovědi, ale kvůli nějaké lhůtě pro zúčtování transakcí je povinnost účet mít ještě 40 dnů). Citovat
FrantaCV Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Je to jedno - vždycky z Tebe nějak ty prachy (poplatky) vylámou. Je to jedna banda vyděračů v rukách zahraničních majitelů. Najdi mi jedinou opravdu českou banku. Citovat
Vvitty Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 jestli tam chces setrit na auto jak pises, tak se podivej na nabidky sporicich uctu, a ne jen bezneho uctu v bance... ani nevim, kolik ted mBank a FIO na tech jejich sporicich uctech nabizi... pripadne mivali dobry urok u ING. u mBank me vadi ze nepodporuji firemni ucty pravnickych osob :-( [upravil dne 7.8.12 20:30 od Vvitty] Citovat
Goldinka Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Zuno. Druhej mám u KB a od té hodlám nějak odejít, ale zatím se k tomu nějak nemůžu dokopat... Citovat
Kurt Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Je to jedno - vždycky z Tebe nějak ty prachy (poplatky) vylámou. Je to jedna banda vyděračů v rukách zahraničních majitelů. Najdi mi jedinou opravdu českou banku. S tímhle uvažováním to mají ty banky, co si nechávají platit za kažkou pitomost, o dost jednodušší. Fio je česká banka. Air bank je taky česká. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Jasne,zalezi,co od toho clovek ceka .... Mam sporici ucet u ING, je tam tusim 1,75% zhodnoceni,coz clovek ale stejne nepozna,pokud tam nebude mit aspon 100.000 dlouhodobe .... Z beznych uctu Cs a Mbank a nestezuju si ... A propos - co byste chteli ? Mate u nich relativne v bezpeci ulozene penize,muzete platit prevody, vybirat skoro kde chcete .. Neco to asi stat bude,tak jako vse, ne ? [upravil dne 7/8/12 22:15 od Stibto] Citovat
Milan+ Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Já jsem u GE a ted se chystám na ten grátis. Jen ten spořící převedu někam jinam. Kdo by pak měl eventualně zájem o ten gratis,tak budu moci poskytnout nějaké heslo či kod co je k tomu třeba. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Já mám účet u KB (není to přes zaměstnavatele, mám to zcela soukromě) od začátku co nějaký účet mám. Teď jsem tam zašel a slušně oznámil, že končím, protože konkurence mi nabídla vše zdarma. Asi během pěti minut pochopili, že to myslím vážně a udělali mi stejné podmínky, tedy vše zdarma (vedení účtu i všechny pohyby a pokud obrat kartou je vyšší než vybraná částka z bankomatu, tak i výběry zdarma). Ale je pravda, že jsem u nich už asi 15 let a chodí mi tam docela slušná částka. Zatím mi to dali na rok a já jim rovnou oznámil, že pokud to po roce neprodlouží, tak končím. Takže uvidíme jak to bude dál. Spousta známých je spokojená s mBank, naopak s GE málokdo. Ani u jedné jsem účet nikdy neměl, takže osobně nemohu posoudit. Ovšem při prvním založení účtu si asi nebudeš moct diktovat podmínky, za jakých to u nich založíš, takže spíše doporučuji jít tam, kde Ti už předem nabízejí vše grátis. [upravil dne 7/8/12 23:11 od Bigbadjohn] Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 ja mam u ing prachy na hypo na chalupu a dela to cca 10000 za rok jinal jsem u postovni sporky a uz mi poplatky delaj neco pres 100 kc, takze taky pujdu jinam..... A to jsem tam drive mel daleko vic nez dvacet koliki, a stejne mi porad neco uctovali.... Citovat
Milan+ Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Já mám účet u KB (není to přes zaměstnavatele, mám to zcela soukromě) od začátku co nějaký účet mám. Teď jsem tam zašel a slušně oznámil, že končím, protože konkurence mi nabídla vše zdarma. Asi během pěti minut pochopili, že to myslím vážně a udělali mi stejné podmínky, tedy vše zdarma (vedení účtu i všechny pohyby a pokud obrat kartou je vyšší než vybraná částka z bankomatu, tak i výběry zdarma). Ale je pravda, že jsem u nich už asi 15 let a chodí mi tam docela slušná částka. Zatím mi to dali na rok a já jim rovnou oznámil, že pokud to po roce neprodlouží, tak končím. Takže uvidíme jak to bude dál. Spousta známých je spokojená s mBank, naopak s GE málokdo. Ani u jedné jsem účet nikdy neměl, takže osobně nemohu posoudit. Ovšem při prvním založení účtu si asi nebudeš moct diktovat podmínky, za jakých to u nich založíš, takže spíše doporučuji jít tam, kde Ti už předem nabízejí vše grátis. [upravil dne 7/8/12 23:11 od Bigbadjohn] Pokud za to u ge platí doted jako já,tak to moc výhodné není,tedy jak se to vezme,ale ten grátis bude viceméně v poho. Ten je už konkurenceschopný krom spořáku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.