Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to pěkný řešení pro někoho, kdo často a rád cestuje sám nebo max. v páru a nechce se pinožit s obludou typu klasického wohnwagenu. Tohle je pro jízdu komfortní jak osobák, suprově manévrovatelný - jen z té výsuvné části bych jako poněkud těžkotonážní člověk neměl na první noc dobrý pocit (ale když bych se ujistil, že se to pode mnou nezřítí, tak by se mi něco podobného před domem moc líbilo).

Odesláno

komplikovanejsie to uz nejde? :D

keby som casto cestoval tak to uz radsej toto - a podla nakresu je tam aj WC + sprcha - pre plnsie postavy a dlhanov to asi nic moc nebude - ale pre nas mensich a chudsich akurat :D

jazda stym nebude o moc horsia ako stym WV - chcel by som vidiet vahy oboch len tak pre porovnanie.

ducato

a kedze ja moc necestujem tam mi na prespanie staci aj Twingo :D

Odesláno

Automale - rozdíl v jízdním komfortu mezi VW T5 a obytným Ťukátem je nesrovnatelný. Ducato bude (i v provedení na fotce) neobratná almara náchylná na boční větry, která bude dík zvýšené stavbě žrát jak zjednaná (s Ducatem Maxi jsem jezdil kolem 12ti l/100 km, když se mu šláplo na krk, 15ti litrová spotřeba nebyl žádný problém). Další nevýhodu vidím v tom, že ten Tebou doporučovaný kousek už na první pohled naznačuje, že se jedná o obytňák a tedy ho jen těžko můžeš parkovat někde na ulici bez rizika vykradení.

VW na první pohled nic nenaznačuje - podobných minibusů potkáš denně desítky. Co se jízdy týče, je to mnohem blíž ke klasickému osobáku - takže se rychleji přesuneš z bodu a) do bodu b), cestou můžeš zajíždět i do center měst, mnohem snáze najdeš místo k zaparkování a i ta spotřeba bude úplně jinde - T5kou jsem byl v červnu v Rumunsku a spotřeba byla kolem 8mi l/100 km.

Jinak ale souhlasím s Neratovickým Honzou - cena VW bydlíku bude zcela jistě mimo mé finanční možnosti (což platí i pro to Ťukáto).

[upravil dne 29/7/2012 22:29 od Medvěd]

Odesláno

Ten WV fík je parádní,před X lety by se mi hodil ,když jsem brouzdal po naší matičce zemi na dovolenou nebo když se sešly třeba 3-4 dny volna s malejma dětma,to jsme si koupili 1203ku sanitu a předělal na obytnou,to byly časy,jezdilo to na tehdejší dobu dobře,všude jsem se sní vešel a jak psal Medvěd po městě ideal,na spaní kde koliv :)

[upravil dne 31.7.2012 11:07 od vendelinek]

Odesláno

len to WV s tou dostavbou musi tiez pekne vazit a tym pojde hore aj spotreba a aj jazdne vlastnosti urcite nebudu ako s prazdnym - mne to pride dost zbytocne kedze je to len pre 2 ludi, nemas v tom ani WC ani sprchu. je to take - za vela penazi malo muziky.

to sa mi uz viac pacila ta \"dostavba\" do Roomstra tusim co tu bola nedavno

ale napad zaujimavy - otazne ci aj prakticky vyuzitelny a predajny

no a raz nas viezol jeden chlapik na 7 miestnom Boxeri maxi - neviem co v tom bolo za motor ale na trase cca 200km po okreskach+kopce to spapalo podla palubaku nieco pod 7l nafty - boli sme v tom 7 ludia a v zadu bicykle+batozina.

inac ja stanujem takto :D

[upravil dne 30.7.2012 19:02 od automale]

post-16065-14109625962699_thumb.jpg

Odesláno

v tomhle je super 406 break. Mam skoro 2 metry, ale když sklopim sedačku tak mam vzadu místa tolik že se natáhnu a ještě mam dost místa na předních sedačkách abych tam přeskládal komplet bagáž z kufru. pro 2 lidi nepotřebuju VW (ikdyž se mi tahle přestavba líbí)

Odesláno

Samozřejmě jako nouzovka se dá na přespání použít i 406BK (to Twingo je pro poněkud otrlejší jedince), ale po pravdě mi tam vadí ten děsnej čurbes, kterej vznikne přesunem bagáže z kufru někam jinam.

Měl jsem VW T4 a - jak už jsem tu několikrát zmiňoval ve spoustě vláken - občas je mi po něm smutno

Odesláno

jj vsetko je to o vkuse, pohodlnosti a rozmeroch kazdeho jednotlivca

v tom twingu by sa ziaden dlksi a rozmernejsi clovek nevyspal :D ale v porovnani so stanom je super - a hlavne aj ta bezpecnost - proste sa tam zamknem a hotovo.

inac ak su super spomienky na ten VW tak sa ani necudujem ze je za nim smutno :super

• O 10 let později...
Odesláno (upraveno)

Tak po Islandu nám už týden  teď cestuje starší dcerka s přítelem, bylo tam domluveno Jimny od Suzu, ale nakonec mají větší a dražší  Duster se spaním na střeše. Mají ho za cenu Jimmy, jelikož byl porouchaný.A zítra asi také směr letiště ,pokud nepoveze pro změnu mladší s přítelem jeho tatík,take letí cestovat za oceán.  

IMG-20220823-WA0000.jpg

IMG-20220823-WA0002.jpg

IMG-20220823-WA0010.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...