Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neviem, ale tvoje námietky mi pripadajú akoby si sa hambil za to že nemáš status riadneho člena ale si lakomý na to aby si zaplatil členské.

:potlesk

Bum - hřebíčkem přímo o hlavičku aneb - \"A pod to ma podpíš\"

Moby - několikrát jsem Tě viděl, nic proti Tobě nemám, ale s tímhle Pastorkovým pocitem prostě souzním.

[upravil dne 28/7/2012 21:39 od Medvěd]

Odesláno

Neviem, ale tvoje námietky mi pripadajú akoby si sa hambil za to že nemáš status riadneho člena ale si lakomý na to aby si zaplatil členské.

:potlesk

Bum - hřebíčkem přímo o hlavičku aneb - \"A pod to ma podpíš\"

Moby - několikrát jsem Tě viděl, nic proti Tobě nemám, ale s tímhle Pastorkovým pocitem prostě souzním.

[upravil dne 28/7/2012 21:39 od Medvěd]

Výborně teď se tu budeme osočovat že když nemám potřebu platit abych se stal řádným členem tak vlastně sem lakomej...:potlesk:potlesk:roll:roll

Odesláno

No pozor, to nebolo všeobecné tvrdenie, reagovali sme na konkrétneho člena a jeho námietky.

Vo svojom okolí mám tiež zopár neplatiacich členov a o väčšine by ma nikdy nenapadlo tvrdiť že neplatia členské lebo sú lakomí. Dôvody môžu byť rozne a iste je kopa z nich pochopiteľná.

Odesláno

Asi takhle - nikdo z řádných členů do Mobyho rýt nezačal, naopak to byl právě Moby, kterému se zvýraznění řádného členství nelíbilo. Proto je na jeho připomínky i reagováno

[upravil dne 29/7/2012 09:53 od Medvěd]

Odesláno

Do koho že jsem začal kopat? Já jsem položil otázku, která mi stále nebyla zodpovězena, to jest: jaký užitek má řadný člen z toho že je na foru označen tímhle popiskem?

Moje důvody jsou moje soukromá věc a pokud se s Vámi někdy uvidim tak Vám je vysvělim osobně, protože napsaný to vyzní(bude překrouceno) úplně jinak.

někteří z vás vědí že bych za klub dejchal kdyby to bylo třeba.

Odesláno
někteří z vás vědí že bych za klub dejchal kdyby to bylo třeba.

Tak potom v čom je problém stať sa riadnym členom, veď platenie členského je podpora chodu toho pre čo by si aj dýchal :myslim.

Odesláno
... jaký užitek má řadný člen z toho že je na foru označen tímhle popiskem?...

Takto si otázku nikdy nepoložil.

Pre člena fóra je to minimálne odlíšenie s významom \"podporujem chod tohoto fóra\" a pre ostatných pripomienka že by mohli urobiť to isté.

Odesláno
....myslíš že člověk kterej pošle ročně 400kč udělá(a víc nic) pro klub víc než člověk kterej dokáže spáchat minisraz(na odpoledne) kam přijede cca 10 dalších členů? Za mě rozhodně NE.....

No takto, cely svet sa toci okolo penazi a kazda sranda nieco stoji. Ak by nikto neprispieval clenskym, tak by nebolo z coho platit chod fora a ine veci, takze ziadny Peugeot Club by nebol a ty by si maximalne organizoval zraz Peugeotakov z troch okolnych dedin. Preto aj ty nepriamo tazis z toho, ze niekto to tu podporuje aj financne a mozes zorganizovat zraz. A to je spravne, ked sa budeme navzajom doplnat tak to bude na prospech vsetkym. Preto s vyjadrenim, ze ten kto zorganizuje minizraz, (ktory ostatnym stovkam clenov takmer nic neprinesie) a ze urobil nieco viac ako ten co plati len clenske by som bol opatrny.

[upravil dne 29.07.2012 15:07 od DanculD]

Odesláno
...

5. být po mém, jdu mnohem dál. Například bych pro řádné vyhradil samostatnou sekci, zákonitě musí mít výhody oproti těm, co se vezou zadarmo.

A co by v ni melo byt, jen pro zajimavost?

Odesláno

No to já nevím :D Já s tím nezačal, já už jen reagoval....

No ale napadá mě, když už teda, co třeba některé sekce...naše káry, servis???

Vím, že se to tady už kdysi řešilo a nemělo to kladný ohlasy, takže to je opravdu jen takovej návrh :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...